Blog

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson

Rebel Wilson poate fi cel mai bine cunoscut sub numele de Timbru perfect 's furt de scene Fat Amy pentru o mare parte a lumii, dar ea și-a legănat infecțiaRebelitateaîncă de mult. Este la fel de încrezătoare pe cât de amuzantă, la fel de îndrăzneață pe cât este la pământ și la fel de răutăcioasă pe cât de serioasă. Și, pe măsură ce se strecoară în mod strălucit, doar cu cel mai mic pâlpâit de zâmbet, a câștigat în mod hotărât inimile fanilor din toată lumea.


Dar, deși ar putea să se îndrepte spre Ibiza și să își aleagă proiectele la Hollywood în aceste zile, drumul ei spre succes nu a fost întotdeauna unul lin. Acolo era emisie anulată , au existat cei care se îndoiesc , a fost acea relație care nu a durat ... Dar, fiind unul dintre cei mai muncitori performanți cu triplă amenințare din spectacole, Rebel Wilson demonstrează că nimic nu o va încetini. Să-l lăsăm pe Wilson să dea tonul , în timp ce ne scufundăm în transformarea uimitoare a acestui feroce Aussie.

Rebel Wilson era o fetiță timidă

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson era o fetiță timidă

Născut la 2 martie 1980 în Sydney, Australia - „Partea vestică, partea ghetoului” glumește ea - Rebel Wilson a crescut alături de frați Liberty, Annachi și Ryot , în grija iubitoare a părinților ei profesioniști crescători de beagle. Pe măsură ce primele simțuri de umor au scânteiat în interiorul ei, la exterior, steluta în devenire era orice altceva decât precoce. „Eram atât de neobișnuit de timid, limitând la o tulburare socială. Așa că mama mea - într-o zi mă conduce la această clasă de actorie comunitară. Mă țineam de ușa mașinii și plângeam. Trebuia să mă scoată de pe mașină. Îmi spune: „Te voi lua în două ore” și m-a părăsit ”, și-a amintit Wilson Marie Claire .

Dar are genele familiei ei de mulțumit pentru cotletele ei comice? Pot fi. „Familia mea consideră că nu sunt deloc amuzant. Ei cred că sunt toți mai amuzanți. Și îmi zic: „Ce comedie profesională ai făcut?”, A râs ea, într-un interviu acordat Imagine .

Rebel Wilson a ieșit din coajă

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a ieșit din coajă

Fetița aia timidă a dezvoltat devreme încrederea lui Rebel Wilson. Conform Flare , Wilson era preocupată de dezvoltarea personalității ei în copilărie. „După ce a citit că personajul său devine pietruit la vârsta de 15 ani, fostul timid Wilson a decis că ar fi mai bine„ să obțină o personalitate ”înainte de a fi prea târziu, așa că s-a împins să se alăture cluburilor de dezbatere, să vorbească mai mult”, publicație notată în februarie 2016.


„Eram incomod din punct de vedere social ... la liceu, dar [profesoara mea de teatru din liceu] doamna Bowmaker m-a încurajat să intruTurneul minților, [o competiție creativă australiană] cu diferite segmente cum ar fi interpretarea și improvizarea. Am ieșit din coajă și, dacă nu ar fi ea, nu cred că aș fi acolo unde sunt ”, a spus Wilson Glamour .Potrivit Rebel Wilson, ea abia își făcuse „termenul pentru construirea personajelor” la vârsta de 14 ani.Rebel Wilson, feministă adolescentă

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson, feministă adolescentă

„Am fost la un liceu pentru toate fetele [creștin] și am fost foarte încurajați să mergem după cariera pe care o doriți și să ieșim în lume și să urmăm ceea ce doriți să faceți și să vă trăiți visele”. Rebel Wilson a distribuit într-un interviu din 2016 cu Flare . Ea a continuat: „Mă simt norocoasă că trăiesc într-un moment în care fetele pot face asta și poți fi singură și să ai, ca o viață minunată”.


Dintre aspirațiile sale timpurii de a-și urmări visele, Wilson a continuat în articol: „Cred că cel mai trist lucru din lume este când vezi o femeie cu adevărat deșteaptă și care se îndrăgostește și apoi se căsătorește prea tânără sau are și copii tânără și nu-și îndeplinește visurile. Cea mai mare poveste de succes, Wilson era pe punctul de a deveni un nume de uz casnic.

Rebel Wilson a avut o privire febrilă asupra viitorului

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebelul Wilson a avut o scurtă privire asupra viitorului

În 1997, la vârsta de 17 ani, Rebel Wilson a petrecut un an lucrând pentru Programul de Ambasador al Rotary International pentru Tineret din Australia. În timpul uneia dintre călătoriile organizației în Africa de Sud, ea ar contracta malarie, apoi va halucina într-un vis de febră despre câștigarea unui Oscar, USA Today raportat. Atunci a fost eroarea de actoriede asemeneamușc-o.


Când s-a întors acasă, Wilson a frecventat Universitatea din New South Wales precum și Teatrul australian pentru tineri, unde își va găsi piciorul pe scenă. Dar ea nu a vizat la început comedia. Ea și-a împărtășit frustrările inițiale New York Times .„Am crezut că joc un rol serios [de scenă], dar apoi am venit și oamenii au început să râdă”, a spus ea. „M-am enervat vizibil că oamenii râd de mine. Și atunci oamenii ar râde mai mult ... M-am gândit că grăsimea este amuzantă, într-un mod ciudat. Sau chiar într-un mod științific. Oamenilor le este mai ușor să râdă de fetele mai mari. Și m-am gândit că acesta va fi planul meu de joc. Acest plan de joc ar deveni cartea ei de noroc norocoasă la Hollywood.

Rebel Wilson a sărit peste iaz

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a sărit peste iaz

„Actorii care vin în mod normal din Australia în America sunt de obicei dramatici”, a spus Rebel Wilson, într-un interviu acordat HungerTV . „Cred că sunt unul dintre primii actori de comedie din Australia, care vin să-mi aduc propriul stil aici. Deci, este puțin diferit. După ce am găsit deja succes acasă, cu roluri importante înPizza(2000) șiBogan Pride(2008), australianul s-a mutat la West Hollywood în 2010, la vârsta de 30 de ani - cărțile stivuite împotriva ei în mai multe moduri. Conform În stil , a spus ea, „Nimeni nu a crezut că voi fi o actriță de lung metraj care o zdrobește în întreaga lume, dar am depășit șansele și am realizat atât de mult.”

În anii de când a dominat Hollywood-ul, Wilson poate că și-a făcut o casă în SUA, dar nu a ales să devină cetățean. Glumind peSpectacolul Ellen DeGeneres , a recunoscut ea, „vreau să spun, cred că aș fi [un candidat bun] pentru că sunt foarte priceput să mănânc hot-hot-uri ... foarte priceput să mă duc la parcuri tematice, cum ar fi, să fac toate lucrurile americane.” Dar statutul ei nu o împiedică să-și pună cei doi cenți. În 2015, ea a scris pe Twitter „Nu-mi place să fiu politică, dar America trebuie să urmezi cu adevărat exemplul Australiei [cu privire la] legile armelor.”

Rebel Wilson a pătruns la Hollywood

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a intrat în Hollywood

„A fi unic și diferit a fost un lucru foarte bun”, a împărtășit Rebel Wilson Cosmopolit . „Când am intrat în biroul agentului meu pentru prima dată, ei s-au uitat la mine și mi-au spus:„ Uau, nu avem pe nimeni în cărțile noastre ca tine ”. Și m-au semnat în a doua zi [în SUA]. '


Imediat după ce a sărit la bord cu casa de talente William Morris Endeavour în 2010, transplantul australian în vârstă de 30 de ani a luat o schimbare în rolul ei de breakout: Kristen Wiig colega de cameră Brynn în comedia din 2011Domnișoare de onoare. Înviorător de atipic al unei vedete în creștere de la Hollywood, Wilson a spus revistei: „Nu aș vrea niciodată să concurez cu ceea ce numesc„ glamoururile ”- oamenii cu adevărat superbi. Sunt despre creier, inimă și ceea ce este în interior. Mă simt cu adevărat norocoasă că sunt genul de corp care sunt. Toată America era pe punctul de a descoperi cine era cu adevărat.

Rebel Wilson și-a revizuit dieta ... cam

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson și-a revizuit dieta ... camKristian Dowling /

„În mod normal, eu sunt fata care nu-și dă seama cum arată,” A susținut Rebel Wilson „Dar, pentru că sunt în ochii publicului, trebuie să încerc puțin”. Un rezident SoCal de șapte ani la acea vreme, a afirmat regina comediei , „Locuind în LA înveți multe despre sănătate. Acum beau sucuri verzi și încerc să fac fără gluten. Dar nu o fac 100% - nu sunt un maniac! ' Ea a continuat: „Mă iubesc inghetata sau desert și vine în momente când sunt fericit sau trist. Deci, când am o zi incredibil de reușită, vreau să mă sărbătoresc și să mă recompensez cu mâncare. Dacă am avut o zi tristă sau stresantă, mâncarea este și confort. ' O transformare substanțială, în comparație cu pizza congelată trashy 'din tinerețea ei.

În timp ce a înfățișat pe ecran o fată de petrecere furioasă, viața ei reală este plină de speculații despre greutatea ei. Rapoarte ale „etalându-și pierderea în greutate” par să apară zilnic. Dar Wilson nu se concentrează pe un corp perfect evaziv. Are ochii ațintiți asupra obiectivelor sale. „Șansele ca o fată australiană să ajungă la Hollywood este, de exemplu, una din 25 de milioane” Wilson a calculat . 'Am noroc ... Dar cred că am muncit din greu. O merit.'

Povestea vârtejului lui Rebel Wilson

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel WilsonKristian Dowling /

Desigur, privată de viața ei personală, fanii Rebel Wilson, în vârstă de 35 de ani, erau nerăbdători atunci când a postat acum selfie-uri șterse din stoarcerea ei principală, regizorul Mickey Gooch Jr., confirmând că cei doi au fost un element în mai 2015. „Rebel Wilson a ieșit de pe piață, Bella B *** este, Noi săptămânal a declarat, raportând că perechea a fost văzută în LA, NYC și Ibiza.

Dar cuplul s-a despărțit doar patru luni mai târziu, exact când Gooch filma scene pentru WilsonCum să fii singur(2016) - unde ar juca-oData. Dar Wilson nu căuta o revenire. Ea a participat la Cosmopolit „Sunt foarte independentă și am fost singură aproape toată viața mea. Văd oameni care sunt foarte co-dependenți și cred că pierd viața. Mama mea și-a sacrificat cu adevărat viața când a început să ne aibă copii, așa că ne-a încurajat întotdeauna să ieșim acolo și să ne urmărim visele și să ne trăim viețile. Ea a continuat: „Sper că va veni tipul potrivit. Dar dacă nu se întâmplă, sunt în regulă. Sunt o doamnă foarte independentă și am propriile mele lucruri. Ca olotde chestii.

Rebel Wilson a dezvoltat o linie de îmbrăcăminte și a avut un impuls de ego

Transformarea uluitoare a lui Rebel Wilson: Rebel Wilson a dezvoltat o linie de îmbrăcăminte și a avut un impuls de egoGaye Gerard /

„În prezent sunt ca o mărime 18, uneori 16 în funcție de cât de bună am fost, așa că sunt cam cam prea mare pentru îmbrăcămintea obișnuită”, a spus Rebel Wilson cu oameni . În noiembrie 2015, Wilson, în vârstă de 35 de ani, a lansat o colaborare cu brandul de mărime mare Torrid, aducând fanilor și fashionistelor un gust al stilului ei de semnătură. Inițial nesigură de perspectivele ei, a spus Wilson E! Știri „Nu credeam că voi fi capabil să proiectez haine. M-am gândit: „Asta nu este în repertoriul meu.”

Dar a fost. În sfârșit, confortabilă în propriile ei neplăceri, are mult mai mult decât un stil minunat în linia ei. Împărtășindu-și inspirația În stil , a spus ea, „Vreau ca oamenii să fie rebeli în propria lor viață. Am fost întotdeauna un nonconformist. Asta a scris de fapt directorul meu de liceu în raportul meu final de școală. Nu am acceptat niciodată lucrurile așa cum erau, mai ales dacă erau nedrepte. Vreau ca această energie să se rupă de alte persoane și să încurajeze fetele și femeile de acolo să iasă și să le strivească în viața lor.

Rebel Wilson a devenit cu adevărat celebru

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a devenit cu adevărat celebruLucas Dawson /

„Asta e viața acum”, spune Rebel Wilson, „Poți petrece timp cu familia sau prietenii într-o situație foarte discretă sau poți fi într-un avion privat care zboară undeva pentru a-l prezenta pe Miley Cyrus.” Dar ea este în continuare aceeași femeie din spatele acelui stil de viață. „Chiar dacă, da, acum sunt în filme sau orice altceva, sunt în continuare acea fată [dorky]. Oamenii cred că ești cu adevărat încrezător pentru că ești actriță sau orice altceva, dar eu sunt cel mai rău ”, a spus ea Cosmopolit . Wilson și-a amintit că lucrase la un cinematograf australian când primul ei film,Pizza Grasă, deschis în 2003, când avea 23 de ani. Ea i-a spus lui Seth Meyers „Când oamenii părăseau cinematograful, aș fi fost acolo ținând punga de gunoi ... Și ar fi ca„ Hei, nu ai fost în filmul acela? ”Și aș fi„ da „... O săptămână mai târziu a trebuit să renunț”.

Dar, deși Wilson poate fi un mega-star, ea nu și-a uitat rădăcinile. Ea susține o școală tanzaniană în Africa, unde a trăit cândva ca ambasador al tinerilor, precum și finanțează burse pentru Teatrul Australian pentru Tineri, care i-a dat acel început inițial. După ce a primit mai devreme un Bursă finanțată de Nicole Kidman în al doilea oraș din Chicago , Wilson profită la maximum de a-l plăti înainte.

Rebel Wilson nu este despre nuditate

Transformarea uluitoare a Rebel Wilson: Rebel Wilson nu este despre nuditateFrazer Harrison /

O vedetă de succes care și-a făcut carieră din silueta ei, Rebel Wilson are o politică strictă atunci când vine vorba nuditate pe ecran . '[FilmareFrații Grimsby] Au vrut nuditate frontală. Scriem în contract, în mod specific, „Fără nuditate”. Au ajuns într-o altă fată - acest dansator burlesc mai mare din Africa de Sud - să fie un dublu nud. Și au făcut-o să facă toate aceste lucruri. [Sacha Baron Cohen] spunea: „Vezi, arată bine”. Sunt ca și cum nu o fac. Nu-mi pasă ce spui, 'Wilson, pe atunci în vârstă de 35 de ani, a împărtășit într-un interviu cu Marie Claire . „Vrei să știi că oamenii [din spatele camerei] au o anumită sensibilitate și decență. Și de multe ori în comedie nu sunt acei oameni.

In timp ce recunoaște că s-a îngrășat pentru a obține roluri mai amuzante - „Am văzut dimensiunea mea ca fiind un avantaj, în timp ce atât de multe femei o văd ca un dezavantaj” - geniul ei real constă în simțul umorului. Ea a spus că a renunțat la presiunile de la HollywoodMarie Claire„Am încercat întotdeauna să-mi folosesc creierul pentru a obține locuri.” Judecând după CV-ul său descurajant, deja a făcut-o.

Rebel Wilson și-a dus nasul la piatră de măcinat

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel WilsonJason Merritt /

În pragul celei de-a doua tranșe a succesului ei Timbru perfect franciză în 2015, nativa australiană a dezvăluit exact ce face pentru a pregăti un rol hotărât american. „Vreau un accent american adevărat, așa că urmăresc emisiuni de genulAdevărate gospodine din Beverly Hills, M-am uitat mult laMiere Boo Boo. De fapt, îi urmăresc și, la fel, le repet când vorbesc ”, a mai spus Rebel Wilson Conan .

Dar nu se oprește aici, pregătindu-și programul ocupat. „Am un antrenor personal”, a recunoscut ea . „Nu o fac pentru a arăta grozav sau altceva, ci pentru a avea energia de a face toate acele lucrări [producătoare și de actorie]. Oamenii nu ar crede că se uită la mine, dar pot face mișcare! ' Deși poate arunca mai multe curbe decât cea mai mare parte a listei A de la Hollywood, este vorba despre menținerea corpului în condiții de top. Ea a spus Ea Marea Britanie „Trebuie să fii puternic din punct de vedere fizic pentru această slujbă. Îmi place să am rezistență să lucrez 16 ore pe zi. S-ar putea să mănânc mult, dar sunt foarte sănătos.

Chiar și-a făcut toate propriile cascadorii aerienePitch Perfect 2, depășind acrofobia ei. Într-un articol din Los Angeles Times , a spus ea, „M-am întins în fiecare zi pentru a putea face [cascadorii]. Mi-e frică de înălțimi, așa că ... Le-am spus: 'O voi face de trei ori. Îl voi zdrobi, așa că porniți toate camerele. Și l-am cuie.

Rebel Wilson are mândria ei

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson are mândria eiLisa Maree Williams /

Rebel Wilson a luat ceva căldură pentru trecând la prezentarea unui premiu MTV VMA 2015 cu Kendall și Kylie Jenner . Ea a declarat pentru KIIS FM din Australia: „Am fost rugat să prezint cu Kendall și Kylie la recentele VMA-uri și am spus„ nu ”. Nu înseamnă că îi urăști pe oricare dintre ei în mod individual, ci doar că tot ceea ce susțin este împotriva a tot ceea ce eu susțin. Și nu sunt renumiți pentru talent. Am muncit din greu pentru a ajunge acolo unde am ajuns. '

Având în vedere că Wilson are o diplomă în drept și și-a folosit acele abilități la începutul carierei sale negociază contracte de performanță , precum și că a câștigat mai multe onoruri, inclusiv mai multe premii MTV Movie, Glamour'sFemeia internațională a anului , și Premiul australienilor în film LA , nu e de mirare că Wilson s-a luptat. Ea le-a spus gazdelor posturilor de radio: „Adică ... Kim Kardashian a devenit faimos din sex tape și tocmai am mers la școala de actorie și am muncit din greu.” Wilson ar continua prezintă premiul solo, dovedind că dacă ceri ceea ce vrei, când ești Wilson, îl obții.

Rebel Wilson a fost fericit trăind acea viață singură

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a fost fericit trăind acea viață singurăLarry Busacca /

În timp ce majoritatea copiilor ei din copilărie și chiar sora ei s-au căsătorit, chiar și o actriță de succes precum Rebel Wilson trebuie să suporte acele întrebări supărătoare privind statutul relației. Dar ea a spus Flare în 2016, „Destul de interesant, am ajuns din urmă cu unele dintre prietenele mele de la liceu când m-am întors în Australia ... și mulți dintre ei nu au fost foarte mulțumiți de situațiile lor și au fost invidioși pe ai mei. Cu siguranță nu sunt în niciun fel singuratic. Îmi place să fiu singur.

În timp ce se va despărți cu bucurie solo la fiecare capriciu, este puțin îngrijorătoare cu privire la lucrurile care se vor schimba în viitor. Ea a împărtășit în revistă: „Nu cred că voi primi nimic din asta Ziua Îndrăgostiților . Dar a existat o linie în acest filmJurnalul unei fete adolescenteunde se îndreaptă personajul principal, „mă întreb dacă mă iubește cineva despre care nu știu” și mi-am spus: „E interesant: nu se știe niciodată”. De Ziua Îndrăgostiților ai putea fi trimis ceva.

Rebel Wilson, doamna șefă din clubul băieților

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson, doamna șefă a băiețilorAndrew H. Walker /

„Mă simt foarte norocoasă că sunt o femeie la Hollywood care face comedie chiar acum”, Rebel Wilson a împărtășit . „Acum, că mai mulți scriitori au șansa de a crea aceste scripturi, este doar mai nervos. Fetele [sunt adesea] retrogradate să fie doar interesul dragostei într-un film pentru băieți ... care este o risipă. Ani de zile, bombă a obținut inspirație din comediantele legendare. „În adolescență aș puneAb Fabpe în loc să lucreze. Jennifer Saunders a fost prima femeie pe care am văzut-o vreodată la televizor, care a scris și interpretat propriul său material ', a spus ea Marie Claire .

În timp ce trage un Saunders și își creează propriile proiecte, ea recunoaște că a fi femeie într-o industrie dominată de bărbați este o bătălie ascendentă. „Fac două tipuri de [slujbe]”, a spus ea Ea .„Slujbe de vis, cum ar fi comediile conduse de femei și cealaltă slujbă, care este practic clubul pentru băieți ... dar trebuie să găsești o modalitate de a lucra acel sistem. Nu ești plătit prea mult ... nu ai glume grozave și ești acolo pentru a sprijini actorul de sex masculin. Dacă ești o femeie în acea situație lucrezi mai mult, îți ascuți mai mult abilitățile; trebuie să fii de două sau de trei ori mai bun decât băieții. Doar intru acolo și încerc să-l zdrobesc.

Rebel Wilson va continua să se agite

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel WilsonFrazer Harrison /

Inainte dePitch Perfect 3lansat în 2017, Rebel Wilson era deja entuziasmat de crearea și mai multor proiecte bazate pe femei în viitor. Și puterea ar putea chiar să încerce unele drame de lung metraj, spunând Glamour „Am început să primesc oferte pentru roluri mai serioase și, când m-am antrenat ca actor, nu te antrenezi doar în comedie, desigur. Cineva pe care îl admir cu adevărat este Robin Williams , care este un comedian atât de genial, dar când a jucat roluri dramatice, au fost atât de bune, așa că da, sunt sigur că există ceva la colț.

Indiferent de proiectele de actorie pe care Rebel Wilson le asumă în viitor, punem pariu că sunt siguri că vor avea ștampila semnăturii lui Wilson peste tot. Cu încrederea ei autentică, acel simț al umorului rău și o personalitate unică, nebunească, Wilson ne aduce pe toți împreună pentru călătoria vieții, pe măsură ce continuă să găsească succes la Hollywood.

Rebel Wilson a decis că trebuie să „o claseze puțin”

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a decis că trebuieKevin Winter /

Înainte ca Rebel Wilson să fie o celebră de la Hollywood, ea nu s-a preocupat niciodată prea mult de ceea ce purta. O parte din asta se datora faptului că nu trebuia cu adevărat, având în vedere munca pe care o făcea. „Nu am ajuns niciodată nicăieri din cauza aspectului meu”, a mărturisit ea într-un interviu cu În stil. „Am locuri pentru că aveam un creier bun și o imaginație bună. Doar de când m-am mutat în state mi-a plăcut: „Oamenii sunt atenți la ceea ce port. Ar trebui să încerc să o clasez puțin. '

Wilson provine, de asemenea, dintr-o familie care nu a petrecut niciodată prea mult timp construindu-și dulapurile sau concentrându-se asupra frumuseții, ceea ce și-a dat seama și de ea. „Nici măcar nu mi-am terminat unghiile până la 25 de ani”, a recunoscut ea. „A fost nevoie de cel mai bun prieten al meu, Nick, uitându-se la picioarele mele într-o zi și spunând:„ Ar trebui să faci ceva în legătură cu unghiile tale ”, ca să-mi dau seama că ar trebui să merg la un salon de unghii. Acum sunt obsedat de mers.

Rebel Wilson s-a ridicat împotriva unei companii media australiene

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson s-a ridicat în fața ei împotriva unei companii media australieneKevin Winter /

A face față tabloidelor și paparazzilor este cel mai important curs pentru celebritățile celebre din America. Dar când compania germană Bauer Media a publicat articole înZiua Femeilorcare l-a acuzat pe Rebel Wilson că a mințit despre numele, copilăria și vârsta ei, actrița a decis să se lupte.

Conform The Hollywood Reporter , Wilson a dat în judecată compania media pentru defăimare în 2017, spunând că articolele lor au afectat reputația ei și au făcut-o să rateze roluri lucrative. Ea a câștigat procesul și i s-au acordat daune de 3,6 milioane de dolari. Cu toate acestea, în apel, plata sa a fost redusă la 436.000 de dolari, întrucât hotărârea spunea că nu există dovezi suficiente că ar fi pierdut roluri majore din cauza informațiilor din articole.

La sfârșitul tuturor, eliminarea lui Wilson a fost pozitivă, deoarece punctul ei de vedere fusese susținut. „Am fost hotărâtă să fac față unui agresor și sunt mândră de mine pentru că am făcut acest lucru”, a scris ea într-un tweet, adăugând: „Sunt mândră de această victorie și de toată lupta grea!”

Rebel Wilson a fost mândru că este o femeie de dimensiuni mari, care joacă rolul principal într-un rom-com

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a fost mândru că este o femeie de dimensiuni mari care joacă rolul principal într-un rom-comKevin Winter /

Anul 2019 a fost un alt banner pentru Rebel Wilson, deoarece a jucat în fantezia rom-com Nu este romantic , alături de Liam Hemsworth și Adam Devine. „Sunt un pic mândră că sunt prima fată de dimensiuni mari care a devenit vedeta unei comedii romantice”, a proclamat ea pe Spectacolul Ellen DeGeneres . Și, în timp ce ea a greșit - atât Queen Latifah, cât și Mo'Nique au condus filme de com-rom în trecut, potrivit Vultur - există cu siguranță o lipsă de roluri pentru femeile mai mari din filmele de comedie romantică. Deci, este încă ceva de sărbătorit!

Pe lângă rolul principalNu este romanticDe asemenea, Wilson și-a revendicat primul credit de producător, deoarece a fost unul dintre producătorii executivi ai filmului. 'Acum am cam un pic pentru asta', a dezvăluit ea într-un interviu acordat The Hollywood Reporter . În mod clar, așa cum a continuat să producă următorul film în care a jucat, Forfota .

Rebel Wilson a știut întotdeauna că va fi bogată într-o zi

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a știut-o întotdeaunaJason Merritt /

Dacă există un lucru despre Rebel Wilson care nu s-a schimbat de-a lungul anilor, în ciuda succesului ei extraordinar, este etica ei de muncă. În plus față de cariera de actorie și producând proiecte, ea a lansat, de asemenea, o linie de îmbrăcăminte și încălțăminte și are dorința de a continua să facă mai multe. „Cred că vine din faptul că nu ai prea multe în copilărie și că vezi că alte persoane au lucruri și că doresc doar să fie în siguranță financiară”, a explicat ea într-un interviu cu În stil . „Întotdeauna am vrut să fac ceva din mine.” Cu siguranță a făcut asta în pică!

Chiar dacă Wilson nu s-a născut cu o lingură de argint în gură, a aspirat întotdeauna să se ridice în vârful lanțului alimentar. „În mod ciudat, am crezut întotdeauna că voi fi bogat și de succes chiar și când eram foarte mic și aș spune asta oamenilor”, a adăugat ea. „Dacă manifestați [ceea ce doriți], chiar cred că se împlinește.”

Rebel Wilson a fost încântat să se alăture distribuției Cats

Transformarea uluitoare a lui Rebel Wilson: Rebel Wilson a fost încântat să se alăture distribuției CatsDimitrios Kambouris /

În timp ce etica de lucru a Rebel Wilson a rămas solidă de-a lungul anilor, un lucru care a evoluat este încrederea ei, care a crescut mult. O mare parte din asta se datorează faptului că Wilson și-a alimentat continuu creativitatea, ceea ce a ajutat-o ​​să-și găsească vocea. „Poți câștiga multă încredere prin artele creative și cu siguranță de aceea am fost forțată să intru în ea în primul rând”, a povestit ea într-un chat cu În stil . „A fost un mod de exprimare, nu pentru că voiam să fiu celebru sau să fiu altcineva.”

Dar, desigur, a deveni faimos are cu siguranță avantajele sale, lucru pe care Wilson l-a sărbătorit când a fost distribuită în filmul din 2019Pisicile. „De asemenea, în musical-urile din liceu nu am fost niciodată aruncat ca lider și apoi săptămâna trecută, când eram pe scenăPisici,Îmi spuneam: „Sunt în maternitatePisicile! Cânt pentru Andrew Lloyd Webber! ' ea țâșni.

Rebel Wilson a declarat că 2020 va fi „anul sănătății”

Transformarea uluitoare a rebelului Wilson: Rebel Wilson a declarat că 2020 va fi

De-a lungul anilor, Rebel Wilson a fost un acționar acerb pentru pozitivitatea corpului, în special pentru femeile de dimensiuni mari. Știe că este și un model pentru femeile mari, lucru pe care îl ia foarte în serios. „Există o presiune mare asupra femeilor, în special a femeilor mai tinere, pentru a se conforma imaginii corpului subțire”, a spus ea Associated Press . „Nu toată lumea poate fi așa și nimeni nu ar trebui să-i fie rușine de modul în care arată sau suferă agresiune și alte forme de abuz din cauza dimensiunii și formei lor”.

Asta nu înseamnă că Wilson este căsătorit cu dimensiunea sa specifică, totuși, deoarece a dezvăluit un corp mai subțire pe rețelele sociale în 2020, împreună cu promisiunea de a deveni mai sănătos. „Bine, așa că pentru mine 2020 se va numi„ Anul sănătății ”, a proclamat ea. „Așa că am îmbrăcat sportul și am ieșit la plimbare, hidratându-mă în mod deliberat pe canapea chiar acum și încercând să evit zahărul și junk food-ul care va fi greu după vacanțele pe care tocmai le-am avut, dar o să Fă-o!'

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram