Blog

This Is Who Tiger Woods este însărcinată în prezent

Pentru Tiger Woods, anul 2009 nu a fost unul foarte bun. Vestea proastă a început când jucătorul de golf a intrat într-un accident de mașină grav care l-a lăsat grav rănit BBC . Apoi au apărut știrile despre infidelitatea sa conjugală, ceea ce a dus la dizolvarea căsătoriei sale cu Modelul suedez Elin Nordegren . Reputația lui Woods a avut și ea un succes, din care și-a revenit abia ani mai târziu, cu o revenire destul de impresionantă, după cum a menționat New York-ul .


După divorț, Nordegren a continuat. S-a întâlnit pentru o vreme cu miliardarul Chris Cline, potrivit Radar online ,și a rămas, în cea mai mare parte, în afara titlurilor. Dar a devenit din nou știri pe prima pagină în iunie 2019, atunci când fotografiile ei cu un bebeluș vizibil au spart internetul pentru un minut fierbinte. Felicitări pentru pachet, hu!

După cum s-a dovedit, tăticul despre care se zvonea că era fotbalul Jordan Cameron. Perechea se întâlnea de ceva vreme, dar făcuse tot posibilul pentru a păstra un profil scăzut - prea târziu pentru asta acum. Care este treaba cu Cameron? Iată tot ce știm despre omul lui Tiger Woods gravidă fostul este întâlnire.

A jucat pentru NFL

Acesta este cine Tiger WoodsJason Miller /

O mulțime de oameni visează să joace pentru NFL, dar numai cei mai buni dintre cei mai buni ajung să facă tăietura. Din fericire pentru Cameron, s-a dovedit a fi suficient de bun pentru ligile mari când a fost recrutat de Cleveland Browns în 2011. În primii doi ani, a fost sub aripa lui Ben Watson, muncind din greu și perfecționându-și jocul. Dar, în timp, el a devenit unul dintre cele mai talentate capete strânse ale NFL. „A trebuit doar să-mi maximizez abilitățile și să-mi scot fundul în ultimii patru ani și începe să dea roade”, a explicat el într-un interviu cu Cleveland.com . „Nici măcar nu sunt aproape de locul unde trebuie să fiu, dar cel puțin obținem producție și câștigăm câteva jocuri.”

Cameron a jucat pentru Browns timp de patru ani înainte de a încheia un acord cu Miami Dolphins, potrivit unui alt articol despre Cleveland.com . El a jucat cu ei până la pensionarea sa în 2017, potrivit South Florida Sun Sentinel . După cum s-a spus, el ar fi câștigat 15,9 milioane de dolari în timpul mandatului său în NFL - nu un rău transport la sfârșitul zilei!


O stea de fotbal la facultate

Acesta este cine Tiger WoodsEzra Shaw /

Înainte ca Cameron să fie un fotbalist profesionist, el a jucat la nivel de colegiu, așa cum o fac adesea atât de mulți jucători profesioniști. Dar călătoria sa la Universitatea din California nu a fost tocmai una plină. Pentru început, el era deja student la Universitatea Brigham Young din Utah. Cu toate acestea, când i-a venit ocazia să joace pentru troieni, el a sărit la șansă și era gata să facă marea mișcare, așa cum a raportat Cleveland.com .Din păcate pentru Cameron, au existat câteva sughițuri în tranziția sa, deoarece a aflat că majoritatea creditelor sale academice nu s-au transferat. Și, în timp ce asta i-a pus o crimă în planurile sale, Cameron nu a renunțat și nu la împachetat. În schimb, s-a înscris la un colegiu junior timp de un an și a acumulat suficiente credite pentru a juca pentru USC anul următor. Mod de a nu renunța, Jordan!


Privind în urmă, Cameron știe că a făcut mișcarea corectă. „A fost cu siguranță cea mai grea decizie pe care am avut-o să o iau vreodată și a trebuit doar să reglez mult din ceea ce se spunea”, și-a amintit Cameron într-un interviu acordat Cleveland.com. „Dacă nu aș lua această decizie, cu siguranță nu aș mai fi aici astăzi”.

El a fost jucător de baschet

Acesta este cine Tiger WoodsJason Miller /

Destul de interesant, Cameron nu și-a început cariera universitară jucând fotbal. Mai degrabă, a fost un membru activ al echipei de baschet a Universității Brigham Young, ceea ce sincer are sens, având în vedere că are 6'5 '. Este mult mai ușor să faci găleți când ești atât de înalt, cu siguranță.


Dar toate acestea s-au schimbat atunci când într-o zi fatidică, sora lui Cameron, Brynn, l-a convins să meargă pe rute cu fratele său mai mic, care era pe punctul de a face o audiție în fața antrenorilor de fotbal din facultate, după cum a raportat Cleveland.com . Tot ce voia să facă era să facă pui de somn pe canapea, dar în cele din urmă Brynn a câștigat, iar Cameron s-a ridicat și și-a ajutat fratele. Atunci a fost văzut de antrenorii USC, care au fost impresionați de abilitățile sale. La scurt timp, o ofertă de burse a fost pe masă.

Imposibilitatea tuturor nu se pierde pentru Cameron, căruia cu greu îi venea să creadă ce s-a întâmplat. - Nebun, nu? a întrebat el într-un interviu acordat Cleveland.com. 'Care sunt sansele? Te gândești la soartă și dacă lucrurile sunt menite să fie. Dacă nu mă ridic de pe canapea, este o nebunie să mă gândesc cum mi-ar fi ieșit viața. Ce poveste absolut sălbatică.

Suferind multiple contuzii

Acesta este cine Tiger WoodsJohn Grieshop /

Este un fapt bine documentat că NFL are o problemă de comotie, așa cum a menționat CNN . Odată cu contuziile apare o multitudine de probleme de sănătate, de la pierderea memoriei la afecțiuni severe, cum ar fi demența - astfel încât o contuzie nu este cu siguranță ceva de luat cu ușurință. Și în timp ce NFL raportat o scădere semnificativă a zdruncinărilor în 2018, acestea rămân o problemă pe care liga trebuie să o ia în calcul.

Nici Cameron însuși nu a fost scutit de a fi zdruncinat, deoarece nu a suferit nici unul, nici doi, nici trei, ci o bătaiepatruzdruncinări pe durata carierei sale, conform ESPN . Primul său a fost în decembrie 2012, iar al doilea sa întâmplat un an mai târziu în decembrie 2013, anul în care a jucat suficient de bine pentru a merge la Pro Bowl. A avut o a treia comotie cerebrală în 2014, ceea ce a fost atât de rău, încât a pierdut următoarele cinci jocuri. Ultima a fost în septembrie 2016 împotriva fostei sale echipe, Browns. Asta nu sună deloc plăcut.


Din fericire pentru Cameron, el a reușit să primească îngrijiri medicale adecvate pentru contuziile sale și și-a revenit complet.

Spunându-și rămas bun de la fotbal

Acesta este cine Tiger WoodsRob Carr /

În 2017, după oserioscăutând sufletul, Cameron a decis să se retragă definitiv din NFL. În mod surprinzător, motivul său pentru a face acest lucru nu ar trebui să șocheze pe nimeni: se gândea mult prea des la zdruncinări. Și gândirea la zdruncinări a însemnat că Cameron nu a reușit să se bucure cu adevărat să joace fotbal fără să-și facă griji că se va dăuna grav. Cine nu ar fi stresat de asta?

Această decizie a fost în ciuda faptului că lui Cameron i s-a acordat o stare de sănătate curată. Dar nu a existat nicio modalitate de a se asigura că va fi în siguranță de a fi zdrobit pe drum, lucru pe care Cameron l-a luat în serios. „Nu-mi pot risca sănătatea mintală în viitor”, a mărturisit el într-un interviu acordat ESPN . - Nu risc deloc. Nu este nimic mai important decât sănătatea ta. Nu avem decât respect pentru decizia sa, care nu ar fi putut fi ușoară.

Totuși, este păcat că Cameron a trebuit să-i spună renunțarea atât de devreme, deoarece, evident, îi mai rămăseseră mulți ani buni. „Dacă n-aș avea zdruncinări, probabil aș continua să joc”, a remarcat el. Dar el stă la baza deciziei sale.

El vrea ca NFL să educe mai mult jucătorii

Acesta este cine Tiger WoodsDarren McCollester /

Chiar dacă Cameron este retras oficial din NFL, el speră totuși că liga va face mai mult pentru a-i educa pe jucători cu privire la riscul apariției contuziilor. 'Este o astfel de problemă în NFL și ar trebui să fie', a declarat el într-un interviu cu ESPN . „Cred că cea mai mare problemă este că băieții nu au fost informați cât de grave pot fi aceste lucruri dacă nu sunt supravegheați”. Puteți vedea cât de puține informații ar merge mult, mai ales atunci când miza este atât de mare.

Asta nu înseamnă că Cameron este supărat pe NFL sau că crede că au reținut informațiile vitale de la jucători. - Nu știau, a continuat el. „Vreau să spun că sper că nu știau implicațiile serioase ale acestor lucruri.” Din fericire, toate acestea au ieșit la iveală, așa cătrebuie sasă fie adresat.

Dar, înainte, puteți paria că Cameron se va uita la ceea ce face NFL. „Acum simt că șapte ani mai târziu oamenii știu cât de grav poate fi acest lucru”, a adăugat el. „Din păcate, este nevoie de oameni pe moarte pentru a-și da seama. Pentru mine este cel mai trist lucru din lume.

Sportul se află în ADN-ul familiei sale

Acesta este cine Tiger WoodsBob Levey /

Cameron nu este singura persoană din familia sa care are puterea și talentul de a practica sport la nivel profesional. De fapt, vărul său este nimeni altul decât Su'a Cravens, așa cum sa raportat într-un articol din ESPN . La fel ca Cameron, Cravens a participat la USC înainte de a se muta în NFL, unde joacă pentru Denver Broncos, potrivit site-ului lor web. Care sunt sansele?

De asemenea, amintiți-vă de fratele mai mic Cameron ajutat alergând pe trasee? Acesta ar fi Colby Cameron, care, ca și fratele său mai mare, a jucat fotbal la nivel de colegiu, în special ca fundaș pentru Louisiana Tech, potrivit lor site-ul web . A fost mai târziu redactat de către Carolina Panthers în 2013, dar ulterior a fost tăiat când și-au redus lista în același an. În cele din urmă, a continuat să joace pentru X-League în Japonia, după cum a menționat The Japan Times .

Nici asta nu este tot. Sora lui Cameron, Brynn, a jucat baschet la USC, iar un număr de veri și alte rude au dovadă de pricepere atletică semnificativă. Aparent, sportul este doar o parte intrinsecă a ADN-ului familiei.

Credința lui este importantă pentru el

Acesta este cine Tiger WoodsMike Ehrmann /

Dacă sunteți familiarizați cu Universitatea Brigham Young , unde Cameron și-a început studiile universitare, ai ști că este o instituție mormonă. De fapt, BYU este practicUniversitatea mormonă de acolo și religia este central atât pentru curriculum-ul lor, cât și pentru viața de student. Așadar, este posibil ca, dacă participați la BYU, să fiți membru al Bisericii lui Iisus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Într-adevăr, Cameron este un mormon, deși are o abordare proprie a spiritualității sale. „Nu merg la biserică în fiecare săptămână, dar cred în biserică și în valori”, a dezvăluit el într-un interviu acordat Cleveland.com . „Este mare pentru familie și sunt un tip de familie. Religia este imensă în ceea ce privește serviciile și încerc să ajut în comunitate cât mai mult posibil. ' Așa că este solid în principiile sale directoare.

În timp ce majoritatea bărbaților mormoni merg într-o misiune de doi ani, pe care Cameron plănuise să o facă, el a trebuit să renunțe la ea pentru a juca fotbal - lucru pentru care oamenii l-au judecat. Dar Cameron și-a făcut alegerea după o profundă contemplare cu binecuvântarea familiei sale și el rămâne în acord cu decizia sa.

El este deja tată

Acesta este cine Tiger WoodsGregory Shamus /

Chiar dacă Jordan Cameron și Elin Nordegren aștept cu bucurie primul lor copil împreună, amândoi sunt deja părinți. Nordegren are doi copii cu Tiger Woods, iar Cameron are un copil dintr-o relație anterioară. Deci, acesta nu va fi primul lor rodeo, deoarece amândoi au o mulțime de experiență părintească.

Mai exact, Cameron are un fiu pe nume Tristan, pe care îl ia mereu în considerare în toate deciziile sale. De exemplu, după a treia comotie cerebrală, a decis să continue să joace, dar numai pentru că era confortabil cu informațiile pe care i le-au dat medicii. „Dacă nu m-aș simți confortabil jucând, nu aș fi aici, știind că am un fiu”, a spus el Cleveland.com în 2014. „Evident că este o mare parte din viața mea. Acestea sunt lucrurile la care te gândești, dar după ce am vorbit cu neurologii mă simt mult mai bine în legătură cu situația.

Cameron și-a citat fiul ca motiv pentru care s-a retras câțiva ani mai târziu. „Vreau să fiu acolo pentru el”, a dezvăluit el într-un interviu cu ESPN . „Și vreau mai mulți copii și vreau să fiu prezent cu ei.” Aceasta este părința făcută bine.

Există un lucru pe care nu dorește să îl facă fiul său

Acesta este cine Tiger WoodsStephen Pond /

Să nu crezi că Cameron este amar de fotbal din cauza retragerii sale anticipate, nu este chiar așa. 'Fotbalul este cel mai mare sport. Chiar cred asta ”, a împărtășit el într-un interviu cu ESPN . 'Este cel mai dificil. Învățați cel mai mult despre voi în fotbal. Este un sport greu. Trebuie să fii foarte confortabil să fii inconfortabil. În mod clar, el rămâne pasionat de sport și crede că este cu adevărat valoros.

Asta nu înseamnă că vrea ca fiul său (sau viitorii copii) să tragă pentru NFL ca obiectiv de carieră. „Toate acestea fiind spuse, chiar nu vreau să joace. Dacă joacă în modul corect și joacă în liceu și pee wee, este în regulă ”, a continuat el. Dar știu ce se întâmplă și loviturile pe care le primești. Tot ce depășește liceul devine mai serios și nu mai este la fel de distractiv, aș spune, după distracție. Așadar, în timp ce baschetul profesionist sau alte sporturi ar putea fi pe masă, este posibil ca tatăl să înțepenească bug-ul de fotbal. Scuze, Tristan!

El și Nordegren sunt împreună de ceva vreme

Acesta este cine Tiger WoodsFrazer Harrison /

Știrile despre sarcina lui Elin Nordegren și despre paternitatea lui Jordan Cameron au izbucnit într-o mare măsură în iunie 2019. Dar acesta nu a fost rezultatul neintenționat al unei romantici în vârtej sau al unei nopți de noapte. De fapt, Nordegren și Cameron sunt împreună de ceva timp, relatând că locuiesc în liniște în casa ei din Florida ca familie. „Elin este foarte intimă, se întâlnește cu Iordania de câțiva ani și ei și-au ținut relația foarte sub acoperire”, a declarat o sursă Pagina șase . „Prietenii ei sunt atât de fericiți pentru ea, pentru că este minunat”. Aw!

În plus, Cameron și Nordegren sunt mulțumiți la fel de mult în ceea ce privește sarcina, la fel ca și copiii. „Atât Elin, cât și Jordan au spus anterior că le-ar plăcea să aibă mai mulți copii, iar copiii lui Elin cu Tiger, Sam și Charlie sunt cu adevărat încântați de a avea un nou frate sau soră”, a continuat sursa. Bănuim că micuțul Tristan așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască și noul său frate sau frate. Cu siguranță suntem!

Creșterea copilului în echipă cu Woods

Acesta este cine Tiger WoodsStan Honda /

Tiger Woods și Elin Nordegren au fost furaje tabloide mulți ani după dizolvarea căsătoriei lor de șase ani. Și după ce a trecut printr-o astfel de schimbare de viață personală și devastatoare într-un mod atât de public, cuplul, ați crede, nu ar dori nimic de-a face unul cu celălalt, mai ales având în vedere sfera Infidelitatea lui Wood . Cu siguranță ar fi de înțeles dacă Nordegren ar fi amar când toți vor ieși!

Dar nu așa s-au desfășurat lucrurile - departe de asta, de fapt, așa cum Woods l-a numit pe Nordegren „cel mai bun prieten” Spectacolul târziu cu Stephen Colbert . - Îl avem pe Sam și îl avem pe Charlie și noidragostele facem atât de mult încât vom face tot ce este nevoie pentru ca această lucrare să funcționeze ”, a spus Woods în interviu. „[Elin a fost] unul dintre cei mai buni prieteni ai mei și am vorbit cu ea despre atâtea lucruri diferite și face același lucru cu mine. Mergem înainte și înapoi. Câștig parental? Verifica!

În plus, relația lor personală s-a îmbunătățit dramatic. „Comunicăm mult mai bine acum, este incredibil”, a continuat el. „Aș vrea să fi făcut asta mai devreme.” Să trăiești și să înveți, nu?

Verifică-i minunatul tampon

Acesta este cine Tiger Woods

Jordan Cameron s-ar putea să locuiască cu fostul Elin Nordegren al lui Tiger Woods în locuința ei dulce din Florida, dar el are o bucată imobiliară de lux în California, potrivit lui Los Angeles Times . Cameron a ridicat casa de vis a satului Westlake pentru 2,05 milioane de dolari în 2016, ceea ce ar fi fost chiar înainte ca el și Nordegren să se reunească. Momentul este totul, nu?

Terenul de 3.500 de metri pătrați are totul, inclusiv cinci dormitoare și patru băi, o piscină și un spa cu iluminare personalizată, o cameră de zi, o sală de mese și o bucătărie. Ar fi putut Cameron să plănuiască să umple acele camere cu o familie? Asta ar fi cu siguranță jive ce a spus despre a fi un om de familie.

Nu este clar dacă Cameron și Nordegren se vor muta sau nu în cele din urmă în casă, dar cu siguranță au opțiunea de a trăi o viață de coastă, dacă doresc!

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram