Fitness-Muscular-Al Ei

Profil: Natalie Eva Marie

Crescând cu trei frați mai mari, Eva Marie nu a fost străină de lupte. Dar Diva WWE în vârstă de 30 de ani, în creștere, nu și-a imaginat niciodată că va fi cea care aruncă lovituri de corp în ring.


„Toți frații mei se uitau la lupte la televizor când eram copii”, spune Eva Marie, al cărei nume este Eva Marie Nelson. „Eram un mormânt, așa că, în mod natural, m-aș alătura oricărui lucru pe care l-au făcut.”

După absolvirea facultății, unde a jucat fotbal la California State University-Fullerton, s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră în actorie și modeling. În 2013 a fost văzută de WWE pentru Total Divas, un nou reality show axat pe viața luptătorilor.

„Aceasta este meseria mea de vis - îmi arată atletismul și, în același timp, mă distrez și mă ajut să fac o muncă care dă înapoi comunității”, spune ea.

Învățarea profunzimilor luptei poate fi o provocare, dar abilitatea atletică naturală a Eva Marie și nivelul ridicat de condiționare au făcut-o un studiu rapid. „Întotdeauna descopăr ceva nou. În multe privințe, tot ceea ce am știut vreodată despre fitness iese pe ușă pentru că îmi pun corpul în poziții în care nu am mai fost ”, spune ea.


Dar ea a progresat rapid și a continuat să meargă printre rânduri. „Îmi place să merg la slujba mea în fiecare zi.” Și, în timp ce se desfășoară pentru WWE este foarte diferit de trecutul ei ca sportiv de sport de echipă, rutina de a trăi, de a lucra și de a te antrena cu femei cu aceleași gânduri este una familiară. „Cu toții avem un puternic sentiment de dăruire și muncă în echipă care vine în fiecare zi.”Eva Marie a primit, de asemenea, un mare ajutor de la soțul ei, Jonathan Coyle, un antrenor CrossFit care a ajutat-o ​​să-și atingă propriile condiții de vârf. „Când mă antrenez cu Jonathan, el îmi dă cu siguranță acea împingere suplimentară. Mă ține pe picioare la fiecare antrenament pe care îl facem. Poate deveni destul de istovitor! ”


Deoarece Eva Marie este frecvent pe drum cu evenimente WWE, a învățat să se antreneze din greu chiar și în afara sălii de sport. „Jonathan îmi va scrie antrenamente pentru a le face la hotel, cum ar fi 100 de stâlpi, 100 de genuflexiuni, 100 de burpee și câteva minute de scânduri. Cu siguranță pot transpira bine fără să trebuiască să părăsesc camera mea. ”


În timp ce se pare că este o fată drăguță la inimă, Eva Marie îl interpretează pe ringul (sau „călcâiul”, în limbajul de lupte) în ring, ceea ce i se potrivește foarte bine. „Sunt destul de supărat și îmi place să aduc căldura. Toată lumea iubește o fată rea! ”

Părul ei roșu aprins atrage atenția a apărut pe neașteptate, dar se potrivește cu personalitatea ei de foc. „WWE avea deja niște brunete, așa că, pentru a evita confuzia, mi-am schimbat părul. Nu am vrut să devin blondă, așa că am scos roșul, gândindu-mă că voi merge mare sau mă voi duce acasă. '

Culoarea aprinsă a ajutat-o ​​să o definească și i-a adus o recunoaștere pe scară largă. „Îmi place să văd aceste fetițe în aeroporturi sau pe arene și să le dau seama cât de important este să îmbrățișezi cine ești și să te simți confortabil în propria piele”, spune Eva Marie. „Această încredere este o mare parte din ceea ce este nevoie pentru a fi o Diva.”

De asemenea, și-a găsit recunoașterea printre legendele WWE de profil. „L-am cunoscut pe Hulk Hogan, care era unul dintre idolii mei din copilărie și mi-a spus că este un mare fan al Divasului Total - ceea ce a fost suprarealist și foarte plin de satisfacții!”


În afara ringului, Eva Marie spune că lucrul cu programele WWE de extindere a comunității, care includ vizitarea trupelor din Afganistan, sprijinirea Jocurilor Olimpice Speciale și colaborarea pentru a crește gradul de conștientizare a cancerului de sân alături de Susan G. Komen, este unul dintre cele mai satisfăcătoare. aspecte ale carierei sale. „Pot să ajung la atât de mulți oameni și să fac diferența, ceea ce este foarte important pentru mine.”

Cu impulsul, hotărârea și perseverența ei, nu vă așteptați ca Diva fierbinte să dispară în curând. „M-am lovit de pământ și nu mă văd încetinind”, spune ea. „Îmi doresc foarte mult acel titlu Diva! Tocmai încep. '

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram