Blog

Produse de îngrijire a pielii care nu merită bani

Când utilizați produse de îngrijire a pielii în mod elaborat rutine în zece pași , este destul de greu să știi câte articole ar trebui să folosești. Da, este totulde asemeneaușor de a deveni copleșit de opțiuni. Cu toate acestea, având grijă de pielea taesteimportant. Din fericire, însă, Emily Newsom, certificată de consiliu dermatolog la Centrul Medical UCLA Ronald Reagan, a spus De sine că îngrijirea pielii nu trebuie să fie atât de intensă pe cât cred mulți. Potrivit expertului, tot ce ai nevoie într-o rutină zilnică de îngrijire a pielii sunt elementele de bază: un demachiant, o cremă hidratantă și o protecție solară.


Desigur, chiar și atunci când vă reduceți rutina la doar câteva produse, aveți în continuare sarcina descurajantă de a afla ce mărci să utilizați. Din Creme hidratante pentru farmacie de 8 dolari la creme de lux care costă peste 2.000 de dolari , se pare că nu există nici o linie de jos - și nici de sus când vine vorba de îngrijirea pielii. Înainte de a te despărțioricetotuși, trebuie să știți ce articole trebuie evitate. Potrivit guru-urilor de frumusețe, esteticieni și dermatologi, iată produsele care nu merită banii sau timpul dvs.

Exfoliant vulcanic BioEffect

Produse de îngrijire a pielii care apar BioEffect.com

Produsele de lux pot merita cu siguranță costurile lor mai mari - dar nu toate. Când se compară produsele de îngrijire a pielii, Joyce de Lemos, chimist cosmetic la o majoritatefrumuseţeetichetă, a spus Byrdie că consumatorii ar trebui să „noteze principalele ingrediente ale produsului pe care îl cumpără, să facă cercetări și să caute dovezi că funcționează”. Evident, dacă un produs nu funcționează, nu merită nici foarte mult, nici puțin din banii tăi.

De aceea machiajist și Personalitate YouTube Tati Westbrook, sau pur și simplu Tati, așa cum este cunoscută, nu recomandă cumpărarea Exfoliatorului vulcanic de la BioEffect, care se vinde cu 50 de dolari începând cu această scriere. Conform descrierii produsului de pe site-ul mărcii , acest exfoliant conține „lavă microcristalină și semințe de caise măcinate care îndepărtează pielea moartă și impuritățile”. Sună grozav, dar A dezvăluit Westbrook că este „cel mai slab exfoliant” și o pierdere de timp. Ea a continuat: „Nu merită banii. Acesta este un exfoliant foarte scump. Pass greu.

Kylie Skin Scrub pentru față de nuc

Produse de îngrijire a pielii care apar KylieSkin.com

Exfoliant vulcanic BioEffect s-ar putea să nu merite, dar asta înseamnă că ar trebui să evițitoateexfoliatori? Deși este adevărat că exfolierea nu ar trebui să facă parte din rutina zilnică de îngrijire a pielii (spre deosebire de detergent, cremă hidratantă și protecție solară), ar trebui să luați în considerare utilizarea unui exfoliant de două până la trei ori pe săptămână. Când vorbești cu Byrdie , René Rouleau, estetician celebru, a explicat unele dintre diferitele beneficii ale exfolierii, inclusiv reducerea bacteriilor, „curățarea porilor înfundați” și chiar „păcălirea pielii pentru a acționa din nou tânără”.


Acestea fiind spuse, trebuie să aveți grijă cu ingredientele. Când Kylie Jenner a anunțat lansarea noii ei linii de îngrijire a pielii, Kylie Skin, mulți oameni s-au confruntat cu 22 USD Scrub pentru față de nuc . Guru de frumusețe și personalitate YouTube Kathleen Lights a mărturisit că nu este dermatolog , dar s-a întrebat dacă exfoliantul ar fi „prea abraziv pentru piele”.Rafinărie29 au întrebat experți în piele și, cu siguranță, presupunerea YouTuberului a fost corectă. Potrivit dermatologului Hadley King, un exfoliant de nucă poate „crea micro-lacrimi în piele” ducând la „iritație, inflamație și, eventual, chiar infecție”. În plus, A susținut Jenner produsul este „suficient de blând pentru a fi folosit zilnic” - care intră în conflict cu sfaturile multor dermatologi .


Lancome Absolue L'Extrait Rose Pearl Mask

Produse de îngrijire a pielii care apar Lancome.co.uk

În timpul curățării, hidratării și aplicarea de protecție solară sunteți aproape negociabile, dumneavoastrăpoate saadăugați mai mulți pași la rutina dvs. În timp ce un ser nu estetehnico necesitate, poate fi benefică. Dermatologul Joshua Zeichner a spus Rafinărie29 că un ser este în esență „un sistem de livrare pentru ingrediente active foarte concentrate”. În timp ce cremele hidratante hidratează pielea, Zeichner a spus că serurile pot face lucruri diferite în funcție de modul în care sunt făcute formulele lor. El a spus: „Unii ajută la luminarea petelor întunecate, alții îmbunătățesc aspectulriduri, unele oferă beneficii antioxidante - un ser completează celelalte produse de îngrijire a pielii și poate fi stratificat sub ele. '

Unele seruri au fost chiar transformate sub formă de mască. Personalitatea și machiajul YouTube, Jackie Aina a încercat un astfel de produs de Lancôme : Masca Absolue L'Extrait Rose Pearl. Produsul se vinde la prețul de 300 GBP (aproximativ 380 USD) site-ul britanic al mărcii . În timp ce Aina a recunoscut că produsul este o „mască bună”, a dezvăluit ea că a crezut că are „alte măști în arsenalul [ei] care îi dau [aceleași] rezultate pentru ca unfracțiunedin preț. ' Ea a menționat: „Și asta vine de la cineva căruia nu-i deranjează să arunce rafturi pe o îngrijire a pielii”.


La Mer The Eye Balm Intense și alte creme pentru ochi

Produse de îngrijire a pielii care apar cremedelamer.com

În timp ce La Mer este unridicoletichetă scumpă, majoritatea produselor lor merită de fapt . Cu toate acestea, The Eye Balm Intense, care se vinde cu 215 de dolari, este excepția. Descrierea produsului pe Site-ul Sephora susține că este „un balsam pentru ochi liniștitor, cu penetrare rapidă, care netezește, reduce vizibil umflăturile și dezinstalează instantaneu pentru un aspect final bine odihnit”.

Problema? Nu funcționează la fel de „instant”, așa cum am promis. Renée Rouleau, un renumit estetician, i-a explicat Byrdie că mulți dintre noi avem „impresia că cremele pentru ochi vor elimina toate liniile și ridurile și vor face pielea de sub ochi netedă și tânără din nou”. Potrivit expertului,Botoxeste singurul lucru care poate face toate aceste lucruri într-un interval de timp scurt.

Ca atare, această problemă nu este specifică doar cremei de ochi La Mer, citoatecreme pentru ochi. Fayne L. Frey, un dermatolog și chirurg dermatologic, a dezvăluit Reader's Digest că „nu există ingrediente speciale în cremele pentru ochi care sunt specifice pielii din jurul ochilor”. Mai degrabă este pur și simplu modul în care produsele sunt comercializate. Expertul a spus că „cremele hidratante faciale bine formulate” vor funcționa la fel de bine „pentru o fracțiune din cost”.

Loțiune pentru conturarea corpului Phytomer

Produse de îngrijire a pielii care apar amazon.com

Chiar dacă sunteți sârguincios în ceea ce privește hidratarea feței, este posibil să neglijați restul corpului. Potrivit dermatologilor , totuși, corpul tău - de la cap, inclusiv de la tinepăr, pentru dumneavoastrădegetele de la picioare- are nevoie de hidratare regulată. Din fericire, loțiunea de corp poate ucide două păsări cu o singură piatră.


Dacă te-ai gândit să scoți 122 scoici pentru Loțiune de conturare ultra-netezitoare pentru corp, de la Phytomer totuși, s-ar putea să doriți să vă reconsiderați. 'Este foarte greu pentru mine să spun un lucru rău despre un brand în care iubesc atât de mult de la ei', a prefațat guru-ul frumuseții Tati Westbrook când a discutat despre produs în un vlog pe canalul ei de YouTube , observând: „Problema cu aceasta nu este textura, ci că începe să se înghesuie destul de mult.”

Aceasta este o problemă pe care v-ați aștepta de la o loțiune ieftină - nu o cremă hidratantă care se vinde cu peste o sută de dolari. „Dacă mergi la un supermarket și cumperi o cremă hidratantă fără dimeticone”, a explicat chimistul cosmetic Joyce de Lemos Byrdie , „Veți observa că este foarte lipicios, super drag și poate pastila.” Puteți vedea de ce Westbrook a ales să retragă acest produs scump .

Protecție solară de lux: de la Clinique la Sisley-Paris

Produse de îngrijire a pielii care apar clinique.com/sisley-paris.com

Deoarece protecția solară vă protejează pielea de daunele provocate de soare și de cancerul de piele, este un pas vital în fiecare rutină de îngrijire a pielii. Dar, la fel ca alegerea unei creme hidratante vă poate determina să vă dezvoltați o privire de o mie de metri în culoarele Ulta , alegerea protecției solare este oproces. Nu numai că trebuie să ții cont SPF , dar trebuie să comparați și ingredientele și să luați în considerare o multitudine de mărci diferite. Vremuri amuzante. Pentru mulți, costul este, de asemenea, un factor. Etichetele de preț ale unor produse de protecție solară de lux, cum ar fi Crema de corp SPF 50 de la Clinique , seamănă mai mult cu prețurile mărcilor de farmacii, în timp ce alte etichete de lux sunt aproape insondabil de scumpe, cum ar fi Sunleÿa Age Minimizing Sun Care de la Sisley-Paris, care se vinde pentru - așteptați - 300 USD.

După cum se dovedește, totuși, protecțiile solare de lux - indiferent dacă sunt scumpe sau mai accesibile - nu merită prețul. „Ambalajul scump nu înseamnă mai multă protecție”, a declarat Mona Gohara, profesor clinic asociat de dermatologie la Școala de Medicină Yale. Reader's Digest .

Exfoliant pentru Cremă Nutritivă BeautyCounter

Produse de îngrijire a pielii care apar Amazon

Pentru 35 USD, puteți ridica o sticlă de 4 uncii Exfoliant pentru cremă nutritivă de la BeautyCounter - dar probabil nu ar trebui. „Am folosit-o odată și am fost atât de înspăimântată de mirosul încet încât nu am mai folosit-o”, au spus despre acest produs un artist de machiaj și YouTuber Tati Westbrook. vlog . Ea a continuat, spunând: „Nu are nimic care să stabilizeze produsul aici. Știi, acesta este un produs atât de natural, dar, oricare ar fi introdus aici, vreau să spun, miroase a lipiciul lui Elmer. Yikes. În plus, Westbrook a spus că nu există prea multă greutate, ceea ce înseamnă că nu veți obține exfolierea necesară, ceea ce, știți, nu face exact o revizuire strălucitoare pentru unexfoliant. Ai avut un singur loc de muncă, Nourishing Cream! O singură slujbă!

În timp ce produsul a primit feedback pozitiv de la mulți consumatori, alții au avut reclamații similare cu cele ale Westbrook. „Aș spune în mod obiectiv că funcționează mai mult ca un produs de curățare”, a scris un consumator . Altul a adăugat: Aceste lucruri NU se exfoliază. '

Hannes Dottir Mineral Mist și alte tonere

Produse de îngrijire a pielii care apar hannesdottir.com

„Pacienții adoră tonerul datorită senzației sale reci și răcoritoare”, a declarat Hedy Setyadi, un dermatolog din Florida. Insider , 'dar tonerele nu oferă niciun beneficiu și pot chiar usca sau irita fața.' Nu! Spune că nu este așa! „Mai bine ai cheltui banii și efortul pe produse care funcționează”, a continuat dermatologul.

Expertul a mai sugerat produse alternative bazate pe motive populare pe care oamenii le folosesc în primul rând. Dacă ați încercat să vă uniformizați tonul pielii, Setyadi a recomandat trecerea la o spălare a feței cu acid gilcolic. Dacă ai nevoie de anti-îmbătrânire , un ser antioxidant este un pariu sigur. Sau, dacă vă confruntați cu erupții, încercați o spălare pe față cu peroxid de benzoil dimineața și un produs retinoid înainte de culcare.

Deși este opinia expertului dermatologului că toate tonerele sunt o risipă de bani, cel puțin poți pierdemai putinedolari prin cumpărarea unui toner non-lux. Într-o recenzie a mai multor tonere, Forbes a spus colaboratorul Emily Siegel Ceață minerală de 45 de dolari a lui Hannes Döttir a fost unul dintre cele mai scumpe tipuri pe care le-a încercat - doar pentru a-și lăsa pielea simțindu-se „lipicioasă și care are nevoie de o spălare”. Nu multumesc.

Produse pentru îngrijirea pielii cu aur de 24 de karate

Produse de îngrijire a pielii care apar

S-ar putea să nu existe nimic mai luxos decât înfundarealiteralaur în fața ta. Și, așa cum se întâmplă, această indulgență nu este de fapt scandalos de scumpă. Pentru 15,99 USD, puteți cumpăra Medic de Formula 24-Karat Ser de colagen de aur . Aurul - da, aurul real - este al șaselea ingredient al acestui produs, care ar putea fi mai sus pe lista ingredientelor decât v-ați aștepta. Cu toate acestea, concentrația de aur din acest produs face parte din problemă.

„Există toate aceste fulgi de aur și le vezi pe pielea ta”, expert în frumusețe și YouTuber Jessica Braun dezvăluit într-un vlog. - Măcar cu prostul scump Guerlain L'or [24K Gold Radiance] Primer , are acești fulgi de aur, dar nu-i vezi pe față pentru că sunt foarte mici. ' Potrivit lui Braun, fulgii din serul Formulei medicului sunt doar „mult prea mari” și nu pot fi amestecați cu pielea.

În general, îngrijirea pielii cu infuzie de aur - indiferent de marcă - nu își merită tocmai greutatea în aur. „Doar pentru că ceva are aur în el, nu înseamnă că este valoros”, a declarat Tabasum Mir, un medic cosmetic dermatologic. HuffPost . De asemenea, nu există cercetări științifice care să sugereze că este un antioxidant superior, a spus expertul.

Origins O lume perfectă pentru curățarea antioxidantă cu ceai alb

Produse de îngrijire a pielii care apar origini.com

Toate cele bune - și chiar cele mai goale - rutinele de îngrijire a pielii încep cu un bun detergent sau spălare a feței. Desigur, nu toate produsele de curățat sunt create în mod egal. După ce ați încercat un produs de curățare Antioxidant cu 26 de dolari Origins, cu ceai alb, YouTuber de frumusețe Tati Westbrook a recunoscut pe canalul ei că demachiantul nu a reușit să-și îndepărteze complet machiajul și chiar i-a „uscat [pielea]”. Deși personalitatea internetului a recunoscut că are „o piele finică”, marca comercializează produsul pentru persoanele cu ambele uscateșipiele mixtă, conform site-ul lor .

Deoarece al treilea ingredient din spălarea feței Origins este sulfatul de lauret de sodiu (alias SLS sau SLES), persoanele cu aceste tipuri de piele pot fi sensibile la produs. SLS este un compus care de multe ori „se adaugă produselor pentru a crea o spumă sau bule [și] îndepărtează murdăria și uleiurile de pe piele și păr”, a explicat Paul Pestano, analist senior în baza de date a Grupului de lucru pentru mediu (EWG). Teen Vogue . Potrivit expertului, „SLS poate deseori usca pielea și unii oameni consideră că pot duce la mai multă acnee atunci când pielea lor este în contact frecvent cu SLS”.

Neutrogena Scrub spumant cu grapefruit roz, fără ulei

Produse de îngrijire a pielii care apar neutrogena.com

La puțin sub 10 USD, Exfoliant cu spumă de grapefruit roz, fără ulei, de la Neutrogena ar putea părea a fi un furt. Cu toate acestea, consumatorii spun că produsul nu merită nici măcar costul său nominal. A spus Lori Elizabeth Ens Știri BuzzFeed de reacția ei teribilă la produs. „Abia a doua zi m-am trezit în mijlocul nopții și toată fața mea era umflată și ochii mei erau umflați”, a dezvăluit ea. „Nu mi-am putut recunoaște fața în oglindă.” Ens a fost departe de prima - sau ultima - persoană care a avut o reacție. La fel deȘtiri BuzzFeedraportat, mulți consumatori au prezentat afirmații de iritație severă și reacții alergice.

Jonathan Silverberg , profesor asociat de dermatologie la Școala de Medicină Feinberg de la Universitatea Northwestern, a declarat publicației că este dificil să se știe exact ce cauzează reacțiile fără o examinare personală, dar a dezvăluit că multe dintre ingredientele utilizate în produs, inclusiv extractul de grapefruit , sunt iritanti cunoscuti. Potrivit medicului dermatolog, oamenii ar putea fi, de asemenea, alergici la cocaimopropil betaină, propilen glicol și clorură de benzalconiu care se găsesc în scrub. „Chiar dacă pacienții nu sunt alergici la ei”, a explicat el, „poate fi de-a dreptul iritant pentru pielea lor”.

Giorgio Armani Black Cream Extrema Supreme Reviving Cream

Produse de îngrijire a pielii care apar giorgioarmanibeauty-usa.com

Până la produse de frumusete de lux aceasuntețimerită banii câștigați din greu, Giorgio Armani este, de obicei, pe primul loc pe listă. Dar cum se acumulează marca când vine vorba de îngrijirea pielii? La fel ca machiajul lor, marca își vinde cu siguranță produsele de îngrijire a pielii la o primă. Linia Crema Nera Extrema este deosebit de cheltuitoare: un borcan de 1,7 uncii de Crema Revigoranta Suprema , de exemplu, vă va restabili 390 USD.

Potrivit mărcii, crema conține un ingredient aproape magic. „Premiat pentru puterile sale curative și medicinale”, se arată în descrierea produsului, „un extract din planta Reviscentalis este capabil să descopere pielea strălucitoare și un aspect mai tânăr”. Dar este această cremă cu adevărat la fel de minunată pe cât pare? Nu conform L.A. Burdette, un artist de machiaj celebru și expert în îngrijirea pielii din Robbinsville, N.J. De fapt, ea recomandă renunțarea la toate produsele de îngrijire a pielii de la Giorgio Armani. „Machiajul lor este bun, dar nu și îngrijirea pielii”, a spus-o direct în timp ce vorbea USA Today .

Kitul Rodial Ultimate Bein Venom și alte produse veninoase pentru îngrijirea pielii

Produse de îngrijire a pielii care apar rodial.co.uk

Dacă achiziționați Kitul suprem de venin de albine Rodial - care vine cu o cremă hidratantă, ser și cremă de ochi - pentru 319 USD, veți economisi peste 200 USD decât dacă ați cumpărat fiecare articol separat. Desigur, ați putea economisi 319 USD dacă nu veți cumpăra deloc acest kit.

Produsele Rodial's Bee Venom conțin exact ceea ce credeți: venin de albine. Ca atare, compania avertizează: „Nu utilizați dacă aveți alergie la intepăturile de albine. Este recomandat un test de patch înainte de utilizare. Dacă apar semne de iritație, întrerupeți utilizarea imediat. Dar, chiar dacă nu aveți alergie, dermatologul Erin Gilbert spune că produsele sunt o risipă de bani. - Nu funcționează. Nu există nicio dovadă că aceste produse funcționează efectiv ', a spus ea despre toate produsele de îngrijire a pielii veninoase într-un videoclip pentru Business Insider . „Și așa, aș spune, evitați-le. Acestea sunt întotdeauna prețuri ridicate. Nu vrei să mergi acolo.

Kopari Coconut Mini Melt

Produse de îngrijire a pielii care apar koparibeauty.com

Kopari's Coconut Mini Melt nu este un produs rău de îngrijire a pielii. Deloc. Ghiveciul de 2,5 uncii, care se vinde cu prețul de 18 USD, este bine evaluat în mod constant. Deci, care este marea afacere? Makeup artist și YouTuber Tati Westbrook a explicat pe canalul ei . 'Stii ce e asta? Este ceva ce poți găsi în bucătăria ta ”, a dezvăluit ea. - Puteți cumpăra o cadă mare din ea Comerciantul Joe pentru mult mai puțini bani. ... Este ulei de cocos. Atât este. Ea a continuat, spunând: „Dar veți plăti o primă pentru că acesta este un tip de linie de tip îngrijire a pielii”.

Kopari este sincer în legătură cu produsele sale. Potrivit mărcii, Coconut Mini Melt nu conține sulfat, paragon, OMG și silicon. Unul dintre ingrediente este uleiul de nucă de cocos organic. Dar aici se află problema. „Problema mea este că este doar nucă de cocos crudă și nu trebuie să plătiți atât de mulți bani pentru aceasta”, a rezumat Westbrook. Pentru caesteulei de nucă de cocos, va avea toate beneficiile din - ai ghicit - ulei de cocos. Conform Byrdie , varietatea Trader Joe vă va costa doar cinci dolari. De ce să cheltuiți mai mult dacă nu trebuie, nu?

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram