Blog

Paige Davis, Untold Truth of Trading Spaces

Dacă ai fi un fan al vechii școli TLC , poate vă amintiți spectacolul care a pus rețeaua pe hartă. Spații comerciale le-a oferit vecinilor oportunitatea și bugetul de a transforma o parte din casele celorlalți. Au fost o mulțime de maxime și minime, deoarece unii vecini au făcut visele să devină realitate, în timp ce alții au făcut pur și simplu coșmaruri pentru proprietarii de case. În majoritatea seriilor, oamenii își amintesc de gazda strălucitoare, strălucitoare, Paige Davis.


Paige a găzduit timpulSpații comercialenu a fost ușor, totuși. Știa că vrea să fie mult timp în divertisment. Deși concertul de găzduireSpații comercialea fost o mare pauză, a avut și alte lucruri. Ea a fost pe Broadway înChicagoca Roxie Hart și lucrând la o carte. Concertul de găzduire a ajuns să câștige și, timp de patru ani, Paige a fost chipul seriei.

Totul s-a schimbat în 2005, când TLC a concediat-o pe Paige. Zvonul din spatele tragerii ei a avut mulți fani într-un tumult.

O ședință foto scăzută nu a fost în spatele tragerii lui Paige

Adevărul nespus al spațiilor comercialePeter Kramer /

Oficial, TLC a lăsat-o pe Paige să iaSpații comercialeîntr-un format fără gazdă. Neoficial, zvonurile despre comportamentul sălbatic al lui Paige au alimentat ideea că a fost concediată pentru personalitatea ei.Pagina șasea citat o sursă care a spus că Paige a fost eliberată după două situații deosebit de cruntă, potrivit Realitatea estompată .Una a fost august 2003Ghid TVcoperta, care arăta gazda îmbrăcată obraznic în doar o bucată de tapet înfășurată.

Al doilea a fost un eveniment caritabil din iunie 2004.Pagina șasesursa a spus că Paige „și-a ridicat rochia la șolduri, arătându-și tanga minusculă și a început să se dezbrace”. Paige s-a dus la un forum TLC pentru a se ridica pentru ea însăși. Ea a negat că a fost concediată din cauza unor acțiuni proprii.


În timpul ei departe deSpații comerciale, s-a întors la Broadway. Cariera sa a continuat să înflorească, permițându-i să preia mai mult control în eforturile creative.Spațiile de tranzacționare au întâmpinat-o înapoi când au realizat greșeala pe care o comiseră.

Adevărul nespus al spațiilor comercialeFrederick M. Brown /

În 2008, Paige s-a întors laSpații comercialedupă ce rețeaua și-a dat seama că formatul fără gazdă a fost captat de spectatori.


„A nu folosi o gazdă a fost una dintre cele mai vizibile greșeli distructive pe care le-au făcut în ceea ce privește fanii”, a spus Paige Ghid TV . „Știu ce iubesc fanii. Și ce nu le place. Au vrut vechiul spectacol înapoi. Au vrut muzica tematică și camera de filmare cu mișcare rapidă și păcălelile tâmpite. Și au vrut familia înapoi. Paige a explicat că, deși lucrurile s-au schimbat destul de mult din primele zile, ea a vrut ca spectacolul să aibă întotdeauna aceeași inimă. „Suntem în continuare același spectacol nevinovat și fermecător. Am tot spus că spectacolul trebuie să aibă un salt. Trebuie să fie tâmpit, ciudat și săltător ', a spus ea.

Cu siguranță, Paige a făcut publicul să-și dea seama. Nu este de mirare că atunci când au decis să reînvie spectacolul în 2018, Paige a fost unul dintre primele lor apeluri. - Eram disperat să o fac. Îmi place acest spectacol. Am mereu. Cred că vorbesc pentru întreaga noastră distribuție când spun că acest spectacol înseamnă foarte mult pentru noi ”, a spus Paige Divertisment săptămânal . „Nu numai că a avut succes și ne-a schimbat cariera, dar chiar am format o familie care face acest spectacol. Ne înțelegem cu adevărat și ne iubim foarte mult și a fost o experiență semnificativă pentru noi toți.


Alții Sunt Interesați

Facebook instagram