Blog

Motivul real Sentința lui Lori Loughlin este mult mai dură decât cea a lui Felicity Huffman

În ultimele luni, Lori Loughlin, pe care o cunoaștem cel mai bine ca „Mătușa Becky” și easoțul Mossimo Giannulliambii au insistat că nu au făcut nimic rău și au fost nevinovați de acuzațiile de fraudă și spălare de bani aduse împotriva lor în scandalul de înșelăciune al facultății cunoscut sub numele de „Operațiunea Blues Varsity” (prin Noi săptămânal ). Schema a reunit un grup de părinți bogați și o organizație de pregătire a colegiului care fie a stabilit scorurile SAT sau ACT, fie a creat profiluri atletice false pentru a ajuta copiii să intre în școlile la alegerea lor (prin Glamour ). Loughlin și colega de actriță Felicity Huffman au fost doi dintre cei mai înalți părinți care au fost prinși în scandal. De atunci, Huffman a fost condamnată să execute 14 zile de închisoare (ea a executat 11 zile), în timp ce Loughlin a fost condamnată astăzi să execute două luni.


Diferențele dintre propoziții s-au rezumat la modul în care ambele actrițe au răspuns la acuzațiile lor. Huffman a fost pusă sub acuzare în aprilie și, la doar o lună mai târziu, a mers în instanță pentru a pleda vinovată, în timp ce Loughlin și Giannulli au petrecut mai mult de un an susținând în instanță că nu sunt vinovați - și chiar au încercat mai multe strategii pentru a elimina acuzațiile. . Associated Press raportează, de asemenea, că, spre deosebire de ceilalți părinți implicați în scandal, Loughlin și Giannulli nu au prezentat declarații care să arate regret sau remușcări și nici nu au prezentat scrisori de susținere din partea familiei și a prietenilor în zilele care au condus la condamnare.

Lori Loughlin a fost condamnat la două luni de închisoare

Motivul real Lori LoughlinPaul Marotta /

Procurorii spun că Loughlin și Giannulli au plătit 500.000 de dolari minții schemei, William Rick Singer, pentru a garanta că fiicele lor vor intra în Universitatea din California de Sud. Cuplul ar fi folosit mită pentru a împinge admiterea Isabellei ca atlet de canotaj, chiar dacă nu a făcut niciodată acest sport. Giannulli i-a trimis chiar lui Singer o fotografie cu Isabella pe un aparat de vâslit. Cuplul a procedat apoi la realizarea unui plan similar pentru sora Isabellei, Olivia (via Insider ). Procurorii spun că, făcând acest lucru, cuplul le-a permis fiicelor lor să fie complici la infracțiuni (prin AP).

Pedeapsa lui Loughlin a fost în cele din urmă făcută ca parte a unui acord de recunoaștere a vinovăției. Ea a fost de acord să execute două luni de închisoare, să petreacă doi ani sub eliberare supravegheată, să servească 100 de ore în serviciul comunitar și să plătească 150.000 de dolari. Mossimo Giannulli va petrece cinci luni în închisoare, va petrece doi ani sub eliberare supravegheată, va servi 250 de ore de muncă în folosul comunității și va plăti o amendă de 250.000 de dolari.

Spune avocatul L.A. Gregory Stone Fox News că Lori Loughlin a avut norocul să plece cu asta și s-a întâmplat pentru că a pledat vinovată de acuzațiile aduse împotriva ei. „Pledarea vinovată a fost o chemare grozavă. Este o propoziție foarte ușoară, având în vedere expunerea potențială cu care se confrunta. Dacă Loughlin ar fi fost judecată și ar fi pierdut, s-ar fi putut confrunta cu ani de închisoare și dacă ar exista un verdict de vinovăție după un proces cu juriu, este puțin probabil că instanța ar fi fost atât de generoasă cu sentința.


Felicity Huffman a executat doar 11 zile de închisoare

Motivul real Lori LoughlinPaul Marotta /

Felicity Huffman a făcut lucrurile diferit. Potrivit unei declarații pe propria răspundere, Huffman a cerut fiicei sale să-și ia SAT-urile la West Hollywood Test Center, apoi răspunsurile fiicei sale au fost ulterior corectate. Ulterior, Huffman a plătit 15.000 de dolari deghizați ca o donație caritabilă pentru tineri. Actrița a pledat vinovată de săvârșirea infracțiunilor federale și a fost condamnată la 14 zile de închisoare, 250 de ore de muncă în folosul comunității, un an de probă și o amendă de 30.000 de dolari (prin ABC ). Procurorii doriseră inițial să ceară o pedeapsă de 10 luni închisoare (via Insider ), dar în cele din urmă a servit doar 11 din cele 14 zile din cauza unei tehnicități în octombrie anul trecut (via CNN ).După ce a fost condamnată, Huffman a lansat o declarație în care spunea: „Accept decizia curții astăzi fără rezerve. Am fost întotdeauna pregătit să accept orice pedeapsă impusă de judecătorul Talwani. Am încălcat legea. Am recunoscut acest lucru și am pledat vinovat de această infracțiune. Nu există scuze sau justificări pentru acțiunile mele. Perioadă. Aș vrea să-mi cer scuze din nou fiicei mele, soțului meu, familiei mele și comunității educaționale pentru acțiunile mele. Și mai ales vreau să-mi cer scuze studenților care muncesc din greu în fiecare zi pentru a intra la facultate și părinților lor care fac sacrificii extraordinare susținându-și copiii.


Alții Sunt Interesați

Facebook instagram