Blog

Motivul real pentru care Jay Manuel a părăsit următorul model de top al Americii

Jay Manuel era cu America's Next Top Model de la început, datând din seria 2003 premieră pe cel acum defunct UPN reţea. Manuel a fost adus la bord ca director creativ al emisiunii și pentru următoarele 18 cicluri (nomenclatura preferată a emisiunii pentru ceea ce majoritatea seriilor TV numesc „sezoane”), a îndrumat modelele aspirante prin ședințele foto care se aflau în centrul competiției spectacolului, până când el s-au despărțit cu seria din 2012.


Sprâncenele s-au ridicat când ieșirea lui Manuel a coincis cu plecările fotografului Nigel Barker și ale antrenorului de pistă J. Alexander (alias Miss J). Au apărut zvonuri despre momentul suspect șiANTMproducătorul executiv Ken Mok nu a făcut ca lucrurile să fie mai puțin tulburi când a emis o declarație care nu oferea nicio explicație pentru motivul pentru care au plecat, ci le-a lăudat pur și simplu pentru ceea ce aduseseră la spectacol. La fel de Pagina șase raportat la acea vreme, Mok a insistat că cei trei vor face „întotdeauna parte dinTop Modelfamilie, „promițând spectacolul” va continua să lucreze activ cu fiecare dintre ei la proiecte viitoare. ”

Și ce dacăîntr-adevărl-a determinat pe Jay Manuel să părăsească spectacolul după 18 cicluri? Citiți mai departe pentru a descoperi adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a plecatAmerica's Next Top Model.

Rapoartele inițiale susțineau că Jay Manuel a fost demis din următorul model american

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit AmericaCraig Barritt /

Jay Manuel și-a început stagiul de director creativ peAmerica's Next Top Modelîn primul ciclu al spectacolului în 2003 și a fost responsabil pentru conceptualizarea ședințelor foto ale modelelor și ghidarea acestora prin proces. Când el și colegii săi judecători, J. Alexander și Nigel Barker, s-au despărțit simultan de spectacol în 2012, Pagina șase a descris plecările drept „trageri urâte”. ConformPagina șase, cei trei au fost informați că contractele lor nu aveau să fie reînnoite, producătorii „renunțând” la trio „dintr-o singură lovitură” după „al 18-lea ciclu” al seriei.

ANTMproducătorul executiv Ken Mok, totuși, nu a avut nimic negativ de spus, lăudându-i pe cei trei drept „activi uimitoare” spectacolului într-o declarație publicatăPagina șase, lăudându-i pentru că au transformat seria „în numele obișnuit care este astăzi”.


In conformitate cuPagina șaseraportul, totuși, un „insider” nenumit a susținut că cei trei au fost închiși când contractele lor nu au fost reînnoite, întrucât spectacolul s-a pregătit să facă „schimbări majore” în următorul ciclu. La fel de Termen limita a subliniat, plecările au venit după „ratinguri istorice scăzute” pentruAmerica's Next Top Model, in timp cePagina șaseInsiderul a susținut că a scăpa de cele trei a fost „o decizie de producție”.Cum și-a anunțat Jay Manuel ieșirea din modelul Next Top din America

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit AmericaJason Merritt / termen /

În momentul ieșirii sale, Manuel nu s-a adresat direct Pagina șaseraportul lui de la care a fost concediat America's Next Top Model . Cu toate acestea, într-o postare de blog ștearsă de atunci (via Reuters ),A declarat Manuel, 'Este o înfășurare pentru toată lumea. El a continuat, scriind: „Nigel, domnișoara J și cu mine am avut o alergare grozavă și acum este timpul să mergem mai departe”. Potrivit postării de blog a lui Manuel, remarcat Toronto Star , Avea deja în lucru „multe proiecte interesante”. 'Aștept cu nerăbdare să vă împărtășesc în curând!' el a adăugat.


Colegul judecător al lui Manuel, fotograful Nigel Barker, părea, de asemenea, să ia totul cu pasul, părând să minimizeze rapoartele că el, Manuel și J. Alexander fuseseră înțepați. - Nu a fost un șoc. Sunt prieten cu Tyra [Băncile] și cu producătorii ”, a spus Barker E! Știri a ieșirii sale. „S-a discutat despre faptul că ratingurile au scăzut și că se va întâmpla așa ceva.”

Așa cum a explicat Barker, ieșirea trio-ului nu a fost o afacere atât de mare pe cât mass-media a făcut-o. De fapt, el a spus că în ciclurile anterioare, el și producătorii emisiunii au discutat deja despre posibilitatea ca el să fie „eliminat” dinANTM. Barker chiar a dezvăluit că „a supraviețuit de fapt blocului de tocat înainte”.


Jay Manuel a considerat că această critică la modelul următor al Americii este „confuză”

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit AmericaAstrid Stawiarz /

La începutul anului 2020, Tyra Banks a fost lovit de reacții adverse după filmări vechi de ani de laAmerica's Next Top Modela reapărut asta, ca să spunem ușor, a făcut-onuîmbătrânește bine. Un ciclu 5 clamă , în special, a prezentat un model în mod deschis gay care îi spunea băncilor că este „mândră” de a fi afară. Răspunsul băncilor a fost remarcabil, spunându-i modelului că, deși personal este „neagră și mândră”, asta nu înseamnă că merge pe covorul roșu declarând: „Sunt negru, sunt negru”.

Jay Manuel, care stătea la masa judecătorilor la acea vreme, a fost întrebat de varietate să-și împărtășească gândurile despre acel incident. Reamintind că se simte „puțin incomod cu declarația”, el a recunoscut că a găsit ceea ce spunea Banks ca fiind „confuz”, dat fiind că modelele au fost „antrenate să spună adevărul lor și să-i spună lui Tyra cine sunt ... cam nedrept. '

În ceea ce privește motivul pentru care nu a reacționat în acest moment, Manuel a recunoscut în acel moment că era ceva de neofit atunci când a venit la televiziunea de realitate, încă descopărând totul în timp ce mergea. În plus, el a fost „ghidat de Tyra și de [producătorul executiv] Ken [Mok] și trebuie să ai încredere în producătorii tăi să le urmeze exemplul”.

Lui Jay Manuel i-a fost frică să vorbească cu producătorii din America's Next Top Model

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit America Rob Loud /

Unul dintre cele mai infame momente dinAmerica's Next Top Modelistoria a avut loc în timpul celui de-al patrulea ciclu al emisiunii, când modelele au fost create pentru a schimba cursele pentru ședințele foto. Acest concept a dus la apariția pielii unor modele vopsit mai întunecat , cu gazda Tyra Banks scufundat in un scandal negru acea reaprins mai mult de un deceniu mai târziu, când fotografiile și videoclipurile din episod au reapărut pe rețelele sociale la începutul anului 2020.


Privind înapoi la acel film infam de schimb de curse într-un interviu cu varietate , Jay Manuel a recunoscut că are rezerve serioase, dar s-a simțit prea intimidat pentru a vorbi. Având în vedere că părinții săi au crescut în Africa de Sud sub regimul apartheidului segregaționist, el a fost îngrozit de întregul concept. - Chiar facem asta? și-a amintit că s-a întrebat.

Cu toate acestea, până în acel moment învățase să păstreze orice înțelegere pentru sine. „Au existat doar anumite persoane care lucrau la spectacol într-o poziție superioară în care mai mulți producători, nu doar eu, s-au speriat foarte mult să vorbească”, a spus el.varietate. Potrivit lui Manuel, el s-a apropiat inițial de un co-producător executiv „pentru că eram prea speriată ca să o duc chiar mai sus la un producător executiv.'

Modificările din culise i-au creat probleme lui Jay Manuel în modelul următor al Americii

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit AmericaAndrew H. Walker /

Discutând despre timpul săuAmerica's Next Top Modelcu varietate , Jay Manuel a dezvăluit că, pe măsură ce spectacolul a avut mai mult succes, au început să aibă loc unele schimbări care au afectat funcționarea interioară a spectacolului - și nu în bine. 'Cultura din spatele sceneiANTMa fost ceva care s-a schimbat în timp ', a explicat Manuel, adăugând:' A devenit o cultură în care nu puteai decât să-ți spui mintea atât de mult. '

Manuel a arătat spre ciclul 4 ședință foto infamă care schimbă cursa , Pentru care gazda Tyra Banks și-a oferit ulterior scuze în cadrul emisiunii sale de zi, după cum a spus cronologia NBC 4 Washington . Potrivit lui Manuel, conceptul original nu avea nimic de-a face cu schimbul de curse și era mult diferit de ceea ce telespectatorii au ajuns să vadă la televizor.

„Am fost atât de, așa, atât de incomod cu asta”, a spus el despre întunecarea pielii modelelor, subliniind că, deși era un director aparent creativ, aspectul de schimbare a cursei a fost un „strat” care a fost adăugat pe parcurs și „ nu a fost ideea [lui]. '. În acel moment, a simțit că a pierdut controlul asupra ședințelor foto. Totuși, el se temea că, dacă spectacolul va fi lovit de reacții adverse - pe care le absolut a fost - el „ar purta asta” ca director creativ al spectacolului.

Jay Manuel a respins afirmațiile că părăsirea modelului Next Top al Americii nu a fost decizia sa

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit AmericaAndrew H. Walker /

La aproape un deceniu de la ieșirea din spectacol, Jay Manuel a șters în cele din urmă aerul despre rapoartele care susțineau că a fost concediat America's Next Top Model . El a insistat că aceste povești pur și simplu nu erau adevărate și într-un interviu din 2020 cu varietate ,mi-a explicat ce era ce. „Când ne-am despărțit, îmi finalizasem deja contractul după ciclul 18, fără să planific să mă întorc pentru ciclul 19, iar asta ceva ce oamenii nu știau”, a spus Manuel. Decizia de a ieșiANTM, el a spus,a fost „100%” al său.

După cum a explicat Manuel, a simțit că este timpul să-și mute cariera „într-o altă direcție” față de drumul pe care s-a găsit după 18 cicluri deAmerica's Next Top Model. În acel moment, însă, i se interzicea contractual să discute despre ieșirea din spectacol. Deci, când „a fost raportat greșit presei”, el nu a avut de ales decât să țină gura închisă.

Cu toate acestea, până în 2020, el nu mai avea nicio obligație legală de a păstra tăcerea și, în cele din urmă, putea confirma că ieșirea sa „era una dintre alegeri” și „concentrarea sa principală era să-și schimbe cariera”.

Motivul surprinzător din spatele ieșirii lui Jay Manuel din Next Top Model al Americii

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit AmericaStephen Lovekin /

Adresându-se plecării sale dinAmerica's Next Top Modelîntr-un interviu din 2020 cu varietate , Jay Manuel a explicat raționamentul din spatele deciziei sale de a pleca. Pe măsură ce popularitatea spectacolului a crescut, a spus el, la fel și dimensiunea sponsorilor aduși, ceea ce a necesitat ca produsele sponsorilor să fie integrate în spectacol. El a subliniat, de asemenea, o „presiune” suplimentară pentru a crește ratingurile emisiunii, pe măsură ce spectatorii au scăzut. Ca rezultat, Manuel a spus, „toată lumea adăuga straturi” la ședințele foto, pe care le-a văzut ca o abatere de la „provocările realiste ale modei” din anotimpurile anterioare.

În momentul în care a luat decizia de a pleca, a recunoscut că îi era „din ce în ce mai greu” să mențină ceea ce devenise un act de jonglerie, echilibrând ceea ce solicitau sponsorii cu cerințele producătorilor spectacolului de a creadivertismentpăstrând în același timp propria viziune creativă pentru ședințele foto. În acel moment, a spus el, „a devenit foarte greu de gestionat”.

Manuel a ajuns la realizarea dificilă că, dintr-un punct de vedere creativ, se afla pe o traiectorie descendentă și „nu oferea nimic nou spectacolului”, a spus el.

Se va întoarce vreodată Jay Manuel la Next Top Model al Americii?

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit AmericaEl a fost supus /

În 2018, Manuel a vorbit cu Newsweek despre experiența sa peAmerica's Next Top Model, privind înapoi cu drag la anii săi cu spectacolul ca „o călătorie incredibilă și o experiență de învățare pe multe fronturi”. După cum a explicat, rolul său peANTMa cuprins mult mai mult decât ceea ce vedeau telespectatorii pe ecranele lor de televiziune; era mai mult decât o personalitate în aer. - De fapt, am produs. Am făcut integrarea produsului, mai ales când am adus prima dată CoverGirl și toate aceste mărci mari ”, a dezvăluit el. „Am făcut asta în primele 10 sezoane ale spectacolului, ceea ce a însemnat o muncă enormă.”

Recunoscând că nu a avut nicio problemă cu orele lungi petrecute pe platou cu modelele în timpul ședințelor foto, au existat, de asemenea, o mulțime de detalii din culise cu care trebuia să se confrunte, cum ar fi locațiile de cercetare, participarea la întâlniri și tratarea cu cererile sponsorilor. „În cele din urmă, simt că am ajuns la acest punct în care am adus tot ce am putut aduce formatului”, a recunoscut el.

În timp ce Manuel nu a închis ușa când s-ar putea să se întoarcă America's Next Top Model , era convins că singurul mod în care s-ar putea întâmpla ar fi dacă el „ar fi inspirat să aducă ceva cu totul nou la masă”.

Acesta este motivul pentru care Jay Manuel și-a fictivizat experiențele despre America's Next Top Model

Adevăratul motiv pentru care Jay Manuel a părăsit AmericaYuchen Liao /

Jay Manuel ar fi putut fi tentat să câștige din profunda sa cunoștință din culiseAmerica's Next Top Modelscriind un indiciu salaciu. Cu toate acestea, el a decis să urmeze un traseu diferit în întregime, ficționând experiențele sale într-un roman intitulatPeruca, The B **** și The Meltdown. După cum a spus Manuel varietate în mai 2020, lucra la roman din 2014.

Povestea fictivă se concentrează pe un tânăr pe nume Pablo Michaels, care își propune să-și facă un nume în industria modei din New York și să termine un reality show numitModel Muse.'Am vrut ca această carte să se distreze și de aceea am folosit satira și m-am distrat mult cu ea ”, a spus Manuelvarietate, explicând că personajele din carte au fost inspirate de oameni reali din viața sa.

Conformvarietate, un întreg capitol - intitulat „The Meltdown” - este despre gazda fictivă a reality show-ului pierzându-l pe un concurent . Manuel confirmă că capitolul s-a inspirat infamulANTMmoment când găzduiește Tyra Banks lovit cu furie la concurenta Tiffany Richardson, strigând: „Am fost înrădăcinată pentru tine! Cu toții ne-am înrădăcinat.

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram