Blog

Lucruri pe care nu le știai despre Nicole Curtis

Nicole Curtis este cunoscută de mulți fani drept creierul din spate HGTV și popularul spectacol de îmbunătățire a locuințelor DIY Network Dependent de dezintoxicare , dar vedeta realității TV duce o viață destul de dublă. Pe cameră, Curtis pare fermecătoare și minunată și, cu siguranță, pare că are totul împreună. În culise, totuși, este o poveste diferită, deoarece Curtis a avut mai mult decât o parte din dramă în viața ei personală.Mamadin doi (care au născut un fiu Ethan pe 24 decembrie , 1997 când avea doar 18 ani și a întâmpinat un al doilea băiețel, Harper , în iulie 2015) a petrecut peste un deceniu în lupte urâte de custodie și a avut, de asemenea, numeroase probleme cu legea. Și nu ne lăsa să începem relațiile tensionate ale lui Curtis cu majoritatea membrilor familiei sale. Iată cele mai surprinzătoare lucruri pe care nu le-ai știut niciodată despre micul ecran Nicole Curtis.


Nicole Curtis ar fi încercat să-și răpească fiul

Lucruri pe care nu le-ai făcut

În mijlocul unei lupte urâte cu fostul partener Shane Maguire, Nicole Curtis ar fi încercat să răpească fiul cuplului Harper, în vârstă de 15 luni, în mijlocul nopții. A Star Tribune Un reporter care poartă numele CJ l-a chemat pe avocatul lui Maguire, Gerald Cavellier, în august 2016 pentru a întreba despre acuzații și i s-a spus că Curtis a fost găsit „acasă la [Maguire] noaptea târziu încercând să recupereze copilul în mijlocul nopții . ' Cavellier a remarcat: „El locuiește în St. Paul. Nu știu dacă [St. Poliția Paul a depus un raport] sau era doar o foaie de rulare. ' C.J. i-a dat apoi lui Curtis șansa de a răspunde, dar ea a declarat pur și simplu „Nu este adevărat” și, la o investigație ulterioară, C.J. a descoperit că „St. Coordonatorul mass-media al Paul Police, Steve Linders, nu a găsit nicio evidență a unui incident de duminică.

Nicole Curtis ar fi falsificat relația ei cu fiul cel mare Ethan la televizor

Lucruri pe care nu le-ai făcut

Odată ce Steve Cimini și-a încheiat pedeapsa cu închisoarea, el și Nicole Curtis au încercatcresc fiul lor, Ethan, împreună, dar au mers pe căi separate în septembrie 1998, a raportat Radar online . Cuplul a cheltuit apoi 15aniîntr-o luptă urâtă de custodie care a afectat cu adevărat fiul lor.

Avansam rapid până în 2015, iar mama și fiul ar fi „intrat într-o luptă explozivă și relația lor a fost schimbată pentru totdeauna”. O serie de sarcini incomplete ale liceului ar fi dus la întinderea lui Curtis pe Ethan și, când Curtis a venit acasă, în martie 2015, a găsit întreaga casă în dezordine și pe Ethan dispărut. După o săptămână fără să știe unde se află, Curtis a descoperit că s-a alăturat tatălui său în California și „a refuzat să se întoarcă acasă dacă nu locuia cu bunica în loc de Curtis”. Curtis a fost de acord și, după cum arată documentele instanței, ar fi fost exclus din viața lui Ethan.

După ce Ethan a numit-o pe mama sa „ostilă” în actele judecătorești și Steve a susținut că știa că „Ethan suferea [la școală], dar a permis-o când era bine pentru ratinguri,” Ethan s-a mutat în cele din urmă în California pentru a se alătura tatălui său și a termina liceul acolo.


Nicole Curtis a fost acuzată că i-a ascuns fiului Harper de tatăl său

Lucruri pe care nu le-ai făcut

Nicole Curtis și fosta ei Shane Maguire au fost închiși într-o luptă urâtă pentru custodia fiului lor, Harper. În aprilie 2017, Maguire a depus o a șasea moțiune împotriva lui Curtis, susținând că ea l-a împiedicat să-și vadă fiul, în ciuda vizitelor ordonate de instanță. Vorbind cu E! Știri Avocații lui Maguire au spus: „Nicole a negat timpul de părinți al lui Shane ... Nicole Curtis a fost sancționată de instanță de mai multe ori pentru încălcarea timpului de părinți și pentru încălcarea judecătorului și a ordinelor instanței”.Documentele depuse în instanță afirmă că Curtis „continuă să susțină că Harper este bolnav și, prin urmare, nu poate zbura, lucru pe care l-a făcut de la debutul acestui caz pentru a evita să-l ducă pe Harper la tatăl său”. Ziarele notau: „Dacă [Curtis] nu dorea să fie un copil micpe un avion, nu ar fi trebuit să se mute din Minnesota în Michigan la doar câteva zile după nașterea lui Harper. '


Maguire a mai susținut că a cumpărat un bilet de avion pentru a-și vizita fiul în martie, dar Curtis i-a spus că ea și Harper vor fi în Atlanta în acel weekend și că va trebui să cumpere un bilet nou dacă ar vrea să-l vadă pe Harper.

În octombrie 2018, Explozia a raportat că Curtis și Maguire au ajuns în cele din urmă la un acord de custodie.


Nicole Curtis a fost amenințată cu închisoarea

Lucruri pe care nu le-ai făcut

Un judecător a trebuit să o avertizeze pe Nicole Curtis în august 2016 că ar putea fi trimisă la închisoare dacă nu plătește „cheltuielile suportate pentru ratarea timpului de creștere a părinților și a onorariilor de avocat”, a raportat Știri din Detroit . Judecătorul Langton, care l-a acordat pe tatăl celui de-al doilea fiu al său, Shane Maguire, custodie comună și timp de părinți în weekenduri alternante, i-a spus lui Curtis: „M-am săturat ca părțile să revină aici la două săptămâni. Consider acest dispreț al unei hotărâri judecătorești și ar putea include închisoarea ”.

Când Curtis a încercat să justifice de ce a încălcat drepturile de vizită ale lui Maguire (ea l-a dus pe fiul lor la New York pentru a se întâlni cu editorii ei de carte, susținând că va pierde 500.000 de dolari dacă nu merge), judecătorul a răspuns: faceți poate fi în interesul dvs. și al interesului cărții dvs., dar nu în interesul acestui copil. ' Apoi, el a ordonat vedetei reality TV să „facă plăți în întregime către tatăl băiatului” și, de asemenea, „i-a interzis lui Curtis să-și ducă fiul la locuri de muncă unde sunt prezente plumb sau alte toxine și a interzis ambelor părți să folosească anchetatori privați”. Avocatul lui Maguire, Gerald Cavellier, a adăugat: „Nu vrem să o vedem în închisoare, vrem doar ca Shane să-și poată vedea fiul.”

Nicole Curtis a primit un ordin de restricție împotriva ei ... de către mama ei

Lucruri pe care nu le-ai făcut

În mijlocul ei luptă amară pentru custodie cu Shane Maguire, Nicole Curtis a fost lovită cu un ordin de restricție ... de la propria mamă. Știri din Detroit a raportat că mama lui Curtis, Joan, a citat „ura ei pentru mine” ca unul dintre motivele cererii. Documentele din instanță au dezvăluit că Joan a acuzat-o pe fiica ei că i-a cauzat „suferință totală mamei mele pe moarte cu țipetele ei, cu plânsul și cu cuvintele și acțiunile sale amenințătoare”.

Joan i-a mai spus unui judecător că Curtis a hărțuit-o prin telefon și i-a trimis e-mailuri amenințătoare, adăugând că „ea este un ciudat de control șiRăuși urât ”, a raportat un articol separat de Știri din Detroit . Joan a spus: „Ea mă sună și îmi trimite e-mailuri despre cum mă urăște și despre cum nu am fost niciodată mamă pentru ea și niciodată nu am sprijinit-o. E nebună și m-am săturat de asta. Nu pot avea încredere în ea. Din lipsa probelor, ordinul de restricție nu a fost acordat.


Nicole Curtis a acoperit faptul că tatăl lui Ethan a ucis pe cineva

Lucruri pe care nu le-ai făcut

În memoriile sale din 2016,Mai bine decât nou: lecții pe care le-am învățat din salvarea caselor vechi (și cum m-au salvat),Nicole Curtis a scris despre fostul ei iubit Steve Cimini, care a pierdut nașterea fiului lor, Ethan, pentru că acesta era blocat la locul de muncă. In orice caz, Radar online a descoperit că nu a fost deloc cazul, scriind că pot „dezvălui exclusiv că era de fapt în închisoare” în urma unui accident mortal de DUI în care a lovit fatal un pieton și a fugit de la fața locului.

Un mandat de arestare a lui Cimini a fost publicat la 13 martie 1996, după ce un ofițer „a ajuns la locul accidentului și a localizat o persoană identificată ulterior drept [redactat], care a fost declarat mort la locul accidentului [și] stabilit din ancheta sa că victima a ieșit în fața unui vehicul stabilit ulterior pentru a fi condus de Steve Cimini.

Un martor a confirmat forțelor de ordine „că Cimini a lovit un pieton și i-a lăsat morți”. Cimini a fost dus la spital pentru propriile răni, unde a recunoscut că a condus mașina care a provocat accidentul și „părea incoerent cu privire la motivul pentru care nu a rămas la locul accidentului”. Odată ajuns în instanță, el a pledat „fără concurs” și a primit o pedeapsă cu închisoarea pentru uciderea DUI.

Nicole Curis și-a ascuns a doua sarcină în moduri bizare

Lucruri pe care nu le-ai făcut

Când Nicole Curtis a rămas însărcinată pentru a doua oară, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ascunde vestea de lume. De ce? „Am vrut ceva al meu”, a spus ea Observator de știri într-un interviu din octombrie 2016. „Am vrut ca această dată să fie sacră”. În timp ce filma pentru spectacolul ei,Dependent de dezintoxicare, Curtis s-a asigurat că poartă recuzită pentru a-și ascunde burta în creștere și a cerut cameramanilor să o împuște doar de pe umeri, ori de câte ori este posibil. De asemenea, a făcut tot posibilul să-și acopere cocul la cuptor la evenimente publice. 'Ea ar poartă rochii negre , așezați-vă la mesele înalte ale barului și țineți-o strategic pe câinele de poală ', a scrisObservator de știri.

Nicole Curtis a mințit o comunitate din Minneapolis

Lucruri pe care nu le-ai făcut

Când Nicole Curtis a cumpărat o casă în nordul orașului Minneapolis în noiembrie 2012 și a anunțat că o va repara, toată lumea din comunitate avea mari speranțe pentru proprietate. Avansează rapid câțiva ani și casa dărăpănată se afla în esență în aceeași stare în care fusese dintotdeauna. Atunci vecinii au început să se plângă de lipsa progreselor și a problemelor de siguranță ale orașului, iar zona a început să caute acțiuni legale împotriva lui Curtis.

În 2012, vedeta reality TV a cumpărat casa cu doar 2 dolari și, potrivit Star Tribune , prețul scăzut a venit cu mai multe condiții stricte, inclusiv nevoia de a „finaliza în mod substanțial construcția” într-un an. Termenul a trecut, Curtis nu a comunicat cu oficialii orașului despre întârzieri și, așadar, la doi ani și jumătate după un an, orașul a continuat și a cerut o evaluare formală a proprietății, ceea ce ar putea duce la o potențială confiscare. a casei.

Membrul Consiliului Blong Yang s-a întâlnit cu Curtis în iunie 2016 și i-a spusStar Tribunecă „nu a spus prea multe”. Yang a adăugat: „Nu știu care este planul. Cred că noi, ca oraș, trebuie să ne dăm seama ce să facem în acest moment, pentru că a fost o povară pentru vecinii care locuiesc acolo. Yang și vecinii au ajuns la concluzia că lui Curtis nu-i pasă de amenajarea cartierului așa cum promisese inițial și că este timpul să ia măsuri serioase.

Nicole Curtis lucra la Hooters

Lucruri pe care nu le-ai făcut

Înainte de a-l atinge, Nicole Curtis a lucrat ca chelneriță la câteva lanțuri diferite de fast-food, inclusiv ÎMPREUNĂ și Ţâţe . Conform oameni , de fapt, un prieten i-a sugerat lui Curtis să aplice pentru un loc de muncă la restaurantul din urmă, cunoscut pentru chelnerițele sale puțin îmbrăcate. A făcut și a aterizat concertul, dar chiar și atunci s-a străduit să câștige suficienți bani, în timp ce se îngrijea de primul ei copil, Ethan. Așa că și-a asumat un al doilea loc de muncă.oamenia declarat: „Înainte de a se muta la [Hooters], Curtis curăța casele pentru a se întâlni la capăt și continuă să o facă după ce s-a născut fiul ei Ethan”. Dar, așa cum a spus Curtis revistei, „nu am regretat niciodată să renunț la o slujbă corporativă pentru a curăța casele, astfel încât să pot face clasa a doua a lui EthanPetrecere de Halloweenîntâmpla.'

Nicole Curtis a dat înapoi comunităților locale

Lucruri pe care nu le-ai făcut

Studenții și profesorii de la Winslow Township Middle School din Winslow, New Jersey au fost foarte bucuroși când au început să lucreze la construirea unei noi grădini în afara școlii lor - un spațiu menit să se dubleze ca o sală de clasă în aer liber - deoarece au primit ajutor de la una foarte specială pro experimentat: Nicole Curtis.

În timp ce căuta finanțare pentru proiectul inovator (care a inclus și construirea unui magazin de lemn și metal pentru copii), profesorul de mediu STEM al școlii, Ross Cruz, a participat la un concurs național organizat de producătorul de torțe Bernzomatic, care era în căutarea unei comunități creative. proiecte de sprijinit. Școala a fost selectată și a primit o subvenție de 15.000 de dolari, plus o vizită de la Curtis. Vedeta realității „a supravegheat proiectele și s-a asigurat că fiecare student care a investit sudoare în lucrare a autografiat obiectele pe care le-au construit”, a raportat Curier-Post .

Cine este Nicole Curtis, într-adevăr?

Lucruri pe care nu le-ai făcut

De la începuturile sale umile de carieră, care l-au văzut pe Nicole Curtis echilibrând mai multe locuri de muncă, inclusiv chelneriță la Hooters , la două tumultuoase bătălii de custodie (al doilea dintre care aproape a aterizat-o în închisoare) și drama de familie care a ajuns la telenovelă -un nivel demn atunci când propria mamă a lui Curtis a încercat să depună un ordin de restricție împotriva ei, este clar să vedem că fanii Nicole Curtis știu șidragostedinDependent de dezintoxicarenu este aceeași Nicole Curtis care poate fi găsită în afara camerei. Viața ei privată este doar o dovadă în plus a ceea ce se vede reality TV este uneori orice altceva decât real.

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram