Blog

Fiul lui Caroline Kennedy arată exact ca JFK, Jr.

Ai observat că fiul lui Caroline Kennedy seamănă foarte mult JFK, Jr. ?


Deși probabil îți suflă deja mintea că Jackie O. nepoata este practic geamănul ei , credeti sau nu, un alt descendent al dinastiei familiei Kennedy prezinta o asemanare izbitoare cu o ruda celebra. In ultimii ani, Jack Schlossberg , singurul fiu al Carolinei Kennedy, are a făcut titluri pentru asemănarea sa aproape neobișnuită cu unchiul său, regretatul John F. Kennedy, Jr., care a murit tragic într-un accident de avion în 1999 în largul coastei Martha's Vineyard la doar 38 de ani.

De parcă moștenirea familiei Kennedy singură nu ar fi fost suficientă presiune pentru ca o persoană obișnuită să o ia pe umăr, Schlossberg are, de asemenea, aspectul, fanfaronarea familiei Kennedy, etica muncii și creierul, făcându-l cineva pe care trebuie să-l urmăriți cu siguranță în anii următori. Nu ne credeți? Ei bine, stabiliți-vă, pentru că avem fotografiile și toate informațiile care să le demonstreze.

Fiul lui Caroline Kennedy îl ia după JFK, Jr., în mai multe moduri

Caroline Kennedy

A face față genului de faimă care vine din a fi Kennedy nu poate fi ușor. Însă, potrivit prietenilor și familiei, fiul lui Caroline Kennedy, Jack Schlossberg, îl ia deja pe unchiul său răposat - nu numai când vine vorba de aspectul său, ci și de personalitate și de abordarea față de faimoasa sa moștenire. „Jack este foarte interesat de [unchiul său] John”, a spus un prieten oameni revistă. „Are ușurință și simțul umorului. Și îi place să fie comparat cu el. John a fost un fel rar de celebritate care a crescut odată cu celebritatea și s-a distrat cu ea și nu l-a lăsat să-i preia viața.

La fel ca unchiul său, Schlossberg nu-și lasă familia să-l definească, chiar dacă îi place să fie comparat cu unchiul celebru. Un alt prieten a declarat revistei că Schlossberg „nu se plimba cu un semn mare deasupra capului. Nu petrece mult timp gândindu-se la moștenirea familiei sale. Este ceva de care este mândru, dar nu îl definește.


Fiul lui Caroline Kennedy protejează moștenirea lui JFK

Caroline Kennedy

Chiar dacă moștenirea lui Kennedy nu îl definește, fiul lui Caroline Kennedy, Jack Schlossberg, a petrecut cu siguranță mult timp onorând rudele care au venit înaintea lui. În 2011, a scris o scrisoare către New York Times criticând ziarul pentru un articol scris de el despre bunicul său, președintele John F. Kennedy.„[Scriitorul] Dl. Douthat sugerează că președintele Kennedy a fost„ aproape de dezastru ”, a scris Schlossberg, adăugând că bunicul său nu este altceva decât. El a menționat că scriitorul și-a criticat bunicul pe probleme de drepturi civile și le-a reamintit cititorilor: „Kennedy a fost primul președinte care a considerat drepturile civile„ o problemă morală ”și a aplicat autoritatea federală pentru a forța desegregarea.


Schlossberg a continuat să abordeze ceea ce el considera o omisiune flagrantă a autorului articolului original. „Președintele a descris ca„ faimosul șoim ”a rezolvat în mod pașnic criza rachetelor cubaneze. Domnul Douthat nu menționează ceea ce președintele Kennedy a numit cea mai mândră realizare a sa: Tratatul de interzicere a testelor nucleare ”.

Nu, fiul Carolinei Kennedy nu este gay

Caroline KennedyToby Canham /

În 2014, în timp ce Jack Schlossberg participa la Yale, sexualitatea sa a fost pusă sub semnul întrebării după aceea Queerty a postat un articol susținând că a ieșit ca gay în tweet. Tweetul în cauză a fost legat de un articol intitulat „A fi gay la Yale” înThe Yale Herald.Dar se pare că Schlossberg, care a contribuit laHeraldla acea vreme, nu era persoana care scria sau împărtășea piesa.


Fiul lui Caroline Kennedy a doborât rapid zvonurile, spunând Gawker , „Articolul a fost scris de cineva care mă suplineste online. Nu am scris articolul și, pentru înregistrare, nu sunt gay. Mulțumiri.' El a adăugat: „Cred că linkul [către articol] a fost în primul rând fals”. Editorii dinThe Yale Heralda șters coloana în cauză și presupusul cont fals de Twitter din care a fost distribuit articolul a fost șters rapid la rândul său. Ei bine, atât pentru asta.

Fiul lui Caroline Kennedy este super snazzy

Caroline KennedyKazuhiro Nogi /

Deși ținuta ideală pentru colegiu (sau chiar școală absolventă) ar fi putut firelativHanorac curat și o pereche de blugi, Jack Schlossberg pare să depună ceva mai mult efort în îmbrăcămintea sa, mai ales acum că este la facultatea de drept. De fapt, fiul lui Caroline Kennedy a fost recunoscut pentru al săustil, realizarea Vanity Fair '„Lista internațională cu cele mai bine îmbrăcate 2017” - destul de o realizare.

A fost prezentat alături de Lebron James, Harry Styles, Donald Glover, Justin Trudeau și multe altele. A luiaspect semnătură? ConformVanity Fair,aspectul dapper care l-a ajutat să obțină un loc pe lista „Cel mai bine îmbrăcat” este un costum închis la culoare cu o cravată de camuflaj cu model gri, pe care a purtat-o ​​la 2017 Met Gala , la care a participat alături de mama sa, Caroline, care a uimit într-un aspect îndrăzneț al ei. Bineînțeles, Schlossberg nu este întotdeauna îmbrăcat la fel de nou, dar, cu siguranță, se curăță bine.

Fiul Carolinei Kennedy este puțin obsedat de prim-ministrul Canadei

Caroline Kennedy

Jack Schlossberg trebuie să fi fost încântat să fi făcut Vanity Fair '„Lista internațională cu cele mai bine îmbrăcate 2017” împreună cu fratele său, primul ministru canadian Justin Trudeau. Fiul lui Caroline Kennedy a postat destul de multe fotografii cu Trudeau pe pagina sa de Instagram, referindu-se, în general, la Primul Ministru îndrăgit ca „șef”.


Într-o fotografie postată de Schlossberg, Trudeau este văzut echilibrând un copil în picioare într-o mână. „Trudeau face orice vrea” este termenul de căutare Google din fotografie, iar postarea este subtitrată cu: „oricând dorește. Un astfel de șef !! ' În, Trudeau poate fi văzut ținând un copil pe o barcă cu legenda, „Șef dacă este de șef de uscat, dacă pe mare. Ce șef. Schlossberg a împărtășit alte câteva fotografii cu Trudeau, toate subtitrate cu o variantă de „șef”. Cu toate acestea, pasiunea lui Schlossberg cu Trudeau poate fi mai mult despre admirație decât orice altceva.

Conform Știri CBC , nu numai că John F. Kennedy a fost cea mai tânără persoană care a devenit vreodată președinte al Statelor Unite la 43 de ani, Justin Trudeau a fost, de asemenea, unul dintre cei mai tineri prim-miniștri canadieni care a fost ales - la 43 de ani. Poate că Schlossberg are aspirații similare?

Fiul lui Caroline Kennedy poate fi cel mai sportiv din familie

Caroline Kennedy

Jack Schlossberg este destul de sportiv. Într-un articol pentru Taietura , Schlossberg și-a detaliat cursa de cinci ore de paddle board pentru caritate în jurul Manhattan-ului. „Cu sucul de sfeclă pulsându-mi prin vene și electroliți și cu pachete de Gu legați la spate”, a scris el, „am luat-o spre East River pentru a începe Sea Paddle, o cursă de circulație de 25 de mile în jurul Manhattan-ului”. Schlossberg a ajuns pe locul opt în divizia sa.

La fel ca John F. Kennedy Jr., fiul lui Caroline Kennedy este in forma buna . Spre deosebire de unchiul său, totuși, Schlossberg nu arată doar rolul. Într-un clip pentru documentar Eu sunt JFK Jr. , Colegul de cameră al lui Kennedy, John Hare, a explicat: „În ciuda pachetului de șase Secțiune și marele fizic - pe care îl avea cu siguranță și pentru care a muncit din greu și merita - nu era un mare atlet. ' Un alt coleg, Gary Ginsberg, a adăugat jovial: „A fostteribilla fotbal la atingere. '

Din fericire pentru Schlossberg, el pare să fi moștenit aspectul frumos de la unchiul său, dar atletismul de la un alt membru al familiei.

Fiul lui Caroline Kennedy este absolvent al Ligii Ivy

Caroline Kennedy

Se pare că Jack Schlossberg nu a moștenit doar aspectul frumos al familiei Kennedy, ci și creierul lor. Conform oameni , Fiul Carolinei Kennedy a absolvit Yale în 2015 „cu o diplomă în istorie, cu accent pe istoria japoneză”. Maiorul lui Schlossberg aproape sigur i-a câștigat puncte brownie de la mama sa, care la acea vreme era ambasador al SUA în Japonia.oamenia remarcat că a petrecut timp cu mama sa în Japonia înainte și după ce a absolvit Yale.

Schlossberg a fost puternic implicat în comunitatea sa școlară. Conform oameni , a contribuit la postări de blog laThe Yale Heraldși, de asemenea, instruit pentru a deveni voluntar tehnician medical de urgență. „Jack vede acest antrenament ca o modalitate de a da înapoi comunității New Haven”, a spus un prieten New York Post în 2013. „Jack este foarte conștient de toate privilegiile și oportunitățile care vin cu familia sa, așa că pregătirea sa EMT are mult de-a face cu aspectul serviciului comunitar.”

Fiul lui Caroline Kennedy merge la școală cu Malia Obama

Caroline KennedyChip Somodevilla /

În timp ce mulți ar fi încântați să intreunu Școala Ivy League , Jack Schlossberg este deja în a doua rundă. După ce a absolvit Yale ca student, Schlossberg a intrat la Harvard Law School. Într-un interviu cu Boston.com , a spus el, „Harvard Law School este grozav. Am noroc că sunt aici. Este o experiență foarte dificilă, intensă. Dar știu mult mai multe decât am făcut-o cu o zi înainte să ajung la facultatea de drept, așa că este un sentiment grozav.

Un alt sentiment cool? Mergând prin campus și văzând clădiri și străzi dedicate bunicului tău. „Restaurantele mele preferate sunt pe strada JFK, așa că cu siguranță o observ”, a explicat Schlossberg, „Este umilitor, dar, în general, este plăcut că este doar în aer liber”. Fiul lui Caroline Kennedy a recunoscut că s-a obișnuit după puțin timp.

Deși este un Kennedy, el se amestecă cu ceilalți studenți. „Oamenii sunt prea ocupați să studieze ca să-ți pese cine ești”, a spus Schlossberg. Deși, această regulă s-ar putea să nu se aplice faimosului său coleg de școală, Malia Obama , care frecventează Harvard ca student. „Nu am [dat peste ea]”, a spus Schlossberg pentru Boston.com. El a reiterat: „Nu am nicio problemă [cu amestecul] în comparație cu ea, așa că sper că se descurcă bine”.

Fiul lui Caroline Kennedy s-a implicat deja în politică

Caroline Kennedy

Având în vedere că atât de mulți membri ai familiei sale au petrecut timp în Washington, D.C., a fost aproape inevitabil ca Jack Schlossberg să intre în arena politică în cele din urmă. El a început deja un început de bun augur. New York Post a raportat în 2013 că fiul lui Caroline Kennedy a servit ca stagiar de vară la senatorul John Kerry și ulterior ca pagină la etaj. În timp ce se afla în campus, el a co-fondat o organizație în sprijinul senatorului Chris Murphy.

De asemenea, Schlossberg și-a exprimat public opiniile cu privire la o serie de probleme politice, inclusiv criza refugiaților sirieni, despre care a scris pentru Timp revistă în 2016. În același an, el a denunțat comparațiile făcute de sine de candidatul republican la președinția senatorului Ted Cruz cu președintele John F. Kennedy printr-un editorial în Politic și i-a îndemnat pe tineri să își voteze candidatul la președinția democratică Hillary Clinton printr-o opinie în Washington Post .

Fiul lui Caroline Kennedy a cofondat o organizație non-profit la o vârstă foarte fragedă

Caroline Kennedy

Dacă mersul la Yale și internarea pentru senatorul Kerry nu au fost suficiente pentru a vă convinge că Jack Schlossberg merge în locuri, încercați acest pic de informații pentru dimensiune: conform Oras si tara Fiul Carolinei Kennedy a cofondat deja o organizație nonprofit numită RelightNY, care „furnizează becuri fluorescente compacte dezvoltărilor de locuințe cu venituri mici și promovează conștientizarea mediului”.

Oh, și kicker-ul? El și colegii co-fondatori au creat RelightNY atunci când Schlossberg era înclasa a optași tânărul descendent al lui Kennedy a ajutat la creșterea peste 100.000 de dolari pentru achiziționarea luminilor eficiente din punct de vedere energetic pe care organizația le-a oferit rezidenților cu venituri reduse pentru ai ajutaeconomiseste banipe facturile lor de electricitate. Ce au fosttufaci în liceu?

El a spusNBC Todayîn timpul unui interviu din 2017 (via Steeple Times ), „Sunt inspirat de moștenirea serviciului public al familiei mele. Este ceva de care sunt foarte mândru, dar încă încerc să-mi fac propriul drum, să-mi dau seama de lucruri, așa că rămâneți la curent.

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram