Blog

Cum arată distribuția salvată de clopot astăzi

Salvat de clopotel a urmat „un grup strâns de șase prieteni „în timp ce„ încearcă să ajungă la adolescență în timp ce frecventează liceul Bayside din Palisades, California ”. Spectacolul avea o premisă simplă, dar cumva a funcționat pentru a crea o serie pe care o cunoaștem cu toții șidragoste. Serialul a durat doar patru sezoane, dar a fost un timp mai mult decât suficient pentru a se lăsa peste personaje precum Zack Morris și A.C. Slater, interpretate de Mark-Paul Gosselaar și respectiv Mario Lopez.


Este posibil ca elevii noștri preferați din Bayside High să fi fost imortalizați în anii '90 , dar NBC a anunțat planurile de a aduceSalvat de clopotelînapoi din morți prin serviciul lor de streaming Peacock. Descrierea seriei a fost trimisă USA Today promite o doză grea de nostalgie cu un flare modern: „Când guvernatorul Californiei, Zack Morris ... intră în apă fierbinte pentru închiderea prea multor licee cu venituri mici, el le propune să trimită elevii afectați la școlile cu cele mai bune performanțe din stat - inclusiv Bayside High. Fluxul de noi studenți oferă copiilor Bayside, peste privilegiați, o doză de realitate atât de necesară și hilară. Iată o privire asupra a ceea ce preferiSalvat de clopotelstelele arată ca astăzi.

Mario Lopez încă arată ca personajul său Salvat de Bell

Cum arată distribuția Salvat de Clopot astăzi: Mario Lopez încă arată ca personajul Salvat de ClopotYoutube,

A lui Mario Lopez cariera in actorie a început înainte deSalvat de clopotelSeria, dar prin personajul său sportiv, A.C. Slater, mulți l-au cunoscut. Unitatea de luptă a lui Slater, creț muget și gropit zâmbetul este probabil pentru totdeauna înrădăcinat în mintea fanilor. Lopez rămâne în scena divertismentului și are co-găzduit emisiuni de știri de divertisment precumAccesați HollywoodșiSuplimentar, dar de atunci și-a abandonat coafura și uniforma iconică. Cu toate acestea, există speranța unei represalii.

„Înțelegerea se încheie”, i-a dezvăluit Lopez Accesați Hollywood . - Se va întâmpla. Vom reporniSalvat de clopotelpentru noua platformă de streaming NBC. ' El a continuat, spunând: „S-ar putea să-mi aduc înapoi salta”. Spune ce? Aceaunitards-ar putea chiar să revină. În afară de păr, Lopez arată totuși rolul lui A.C. Slater și, având în vedere că a jucat rolul pentru toate cele patru anotimpuri , probabil că nu va avea nicio problemă să sară înapoi în personaj.

Elizabeth Berkley a parcurs un drum lung de când a jucat prima dată Saved by Bell's Jessie Spano

Cum arată distribuția lui Saved By The Bell astăzi: Elizabeth Berkley a parcurs un drum lung de când a jucat prima dată Saved by the BellYoutube,

Tu esti atât de entuziasmat despre revenirea lui Jessie Spano pe micul ecran? Rolul lui Elizabeth Berkley ca Jessie în Salvat de clopotelreporniți a fost confirmat oficial în septembrie 2019. În cariera de actorie, Berkley a trecut de la interpretare presedintele clasei la showgirl .


În deceniile de dupăSalvat de clopotelîncheiat, Berkley a devenit un model pentru adolescenți nu la televizor, ci în viața reală. „De cinci ani, facilitez Stimă de sine ateliere în licee și licee pentru peste 30.000 de fete ', a dezvăluit ea într-un interviu pe Rachel Rayspectacol . De asemenea, Berkley a continuat să scrieNew York Times'cel mai vândut Întrebați-o pe Elizabeth: Răspunsuri reale la tot ce ați dorit în secret să întrebați despre dragoste, prieteni, corpul vostru ... și viața în general .Înainte de a accepta să facă parte dinSalvat de clopotelreporniți, Berkley a spus că va avea ' a avea dreptate . ' De când s-a alăturat distribuției, putem presupune că a fost într-adevăr „corect”.


Dennis Haskins va fi întotdeauna cunoscut drept Salvat de domnul Bell Belding

Cum arată distribuția salvate de clopot astăzi: Dennis Haskins va fi întotdeauna cunoscut sub numele de Salvat de clopot

Poate că nu ați avut un punct slab pentru directorul de liceu, dar nu ați putut să nu-l iubiți pe domnul Richard Belding, directorul Bayside High. Nu-l mai auzi răspunzând la capriciile adolescenților cu un „ Hei, hei, hei, hei, ce se întâmplă aici? - Vremuri bune, vremuri bune.

Zvonurile despre unSalvat de clopoteldata reuniunii încă din 2013, dar Dennis Haskins, care l-a interpretat pe domnul Richard Belding, nu a simțit că o reuniune ar trebui să se întâmple fără toți membrii principali ai distribuției. 'oamenirevista a făcut ceva cu cinci membri ai distribuției, dar nici măcar nu au vorbit despre domnul Belding, iar Screech a fost cam exilat din cauza cărții sale. Nu suntem încă noi șapte. el a spus Paradă . „Orice vrei să vorbești, spectacolul respectiv era de șase studenți și director. Ei au fost inima spectacolului. Astăzi, Haskins este încă în afacerea de actorie .


Ed Alonzo nu și-a lăsat niciodată personajul salvat de Bell, Max

Cum arată distribuția lui Saved By The Bell astăzi: Ed Alonzo nu și-a lăsat niciodată personajul Salvat de Bell, Max în urmăYoutube,

Este posibil ca Max să fi jucat doar cu stea în 22 de episoade deSalvat de clopotel, dar a fost o ediție binevenită pentru distribuție. În serie, el deținea restaurantul The Max, unde adolescenții aveau de multe ori să stea. În 2018, Ed Alonzo, actorul care l-a interpretat pe Max, a deschis chiar și un restaurant pop-up numit Saved by the Max în Los Angeles, California. Divertisment în această seară un tur al unității, care părea cu adevărat identic cu setul anilor '90. Nu numai asta, dar Ed Alonzo însuși părea încă identic cu personajul său Max. În interviu, el chiar a legănat o coafură similară.

În loc de o continuare, Alonzo a glumit că restaurantul său ar putea deveni tema unei represalii. „Ar trebui să existe un spectacol bazat pe The Max, unde poate copiii care erauSalvat de clopotel, copiii lor stau acum la The Max. El a continuat: „Pentru că, uită-te la mine, poate astaar trebui săfiSalvat de Max. '

Leah Remini a devenit un nume cunoscut după ce a jucat în Salvat de clopot

Cum arată distribuția lui Saved By The Bell astăzi: Leah Remini a devenit un nume cunoscut după ce a jucat la Salvat de BellYoutube,

Tu stii Leah Remini dinRegele Reginelor,Discutia, Și seria ei documentară omonimă Leah Remini: Scientologie și urmările . Dar știai că se află de faptSalvat de clopotel?

Este posibil ca Remini să fi jucat în spectacol doar șase episoade în rolul lui Stacey Carosi, dar personajul ei a avut un mare impact pe măsură ce a fost introdusă în timpul episoadelor clubului Malibu Sands Beach. Și, ca să nu uiți, ea a servit și ca interes de dragoste de vară al lui Zack. Într-un interviu din 2014 cu TV Land's Exele , Remini a rememorat pe scurt despre timpul petrecut în spectacol. „Am fost la episoadele de vară și m-am distins cu Zack Morris”, a dezvăluit ea. - Fără limbă, a lămurit ea.


Într-un interviu cu Hollywood.com , Remini a mai spus că „s-a distrat atât de bine” jucând în serie. „A fost la înălțimea succesului lor și cred că sărbătoreau 100 de episoade în acel moment și toate au fost minunate pentru mine”, a adăugat ea.

Dustin Diamond a ars câteva poduri după ce a jucat ca Screech pe Salvat de clopot

Cum arată distribuția salvate de clopot astăzi: Dustin Diamond a ars câteva poduri după ce a jucat ca Screech pe Salvat de clopot

LASalvat de clopotelreporniți fără Samuel 'Screech' Puterile interpretate de Dustin Diamond este greu de imaginat, dar acest lucru ar putea fi foarte bine cazul - mai ales având în vedere că Diamond a publicat scandalosul cartea tuturor.În spatele Clopotuluiîn anul 2009.

Într-un interviu cu fostul co-star Mario Lopez Suplimentar în 2016, Diamond a recunoscut că nu a scris de fapt cartea și, în schimb, a folosit un scenarist care „a fabricat o grămadă de lucruri”. Când Lopez a recunoscut că cartea lui Diamond nu a pictat o imagine „măgulitoare” a distribuției, Diamond a răspuns: „Imaginați-vă ce simt, nu am vorbit cu [Mark-Paul Gosselaar] sau cu Elizabeth [Berkley] sau cu Tiffani [Thiessen] în veacuri, așa că nu-mi pot imagina ce cred ei și sper că acest lucru va lămuri. El a adăugat: „Am fost la fel de șocat și îngrozit”.

Cu ani mai devreme, Diamond a fost găsit vinovat de purtarea unei arme ascunse și conduită dezordonată și ulterior a executat o pedeapsă de trei luni. În interviul său cuSuplimentar, a susținut că își apăra logodnica, Amanda Schutz. Deși Diamond a făcut-o de atunci a cerut scuze distribuției pentru cartea sa, este greu să-l vezi întorcându-se vreodată laSalvat de clopotel.

Actrița din spatele Saved by the Bell's Tori Scott a intrat în culise

Cum arată distribuția salvate de clopot astăzi: actrița din spatele salvate de clopot

Rolul Leannei Creel peSalvat de clopotela fost scurt. Actrița a jucat în zece episoade din serie, dar rolul ei de Tori Scott, puiul dur al motociclistului și interesul amoros al lui Zack Morris, a fost memorabil. „Dacă mi-ai spune atunci că peste 20 de ani, oamenii m-ar mai recunoașteSalvat de clopotel, Eu as spune, 'Taci', a spus actrița ABC News .„Chiar și la vremea respectivă, era un fel de campion și nu neapărat ceva pentru care aș vrea să fiu amintit!” Cele zece săptămâni din spectacol au ajutat-o ​​pe Creel să-și plătească școlarizarea la UCLA, unde în cele din urmă și-a câștigat MAE în producția de filme, deoarece dezvoltase o pricepere și o dragoste pentru partea producătoare adivertismentAfaceri.

În 2008, s-a căsătorit cu Rinat Greenberg, iar perechea are doi fii, Levi și Milo. „I-am arătat lui Levi un episod dinSalvat de clopotel, 'Creel a mâncatABC News. - Era nedumerit! Nu a înțeles-o în totalitate. Cu toate acestea, cu acel păr lung și creț din anii '90, este posibil să fi fost greu să o recunoști. Ea a continuat: „Râdeam de asta. Ce aveam să facem?

Tiffani Thiessen este încă o fată „It” cu zeci de ani după ce a jucat Saved by Bell's Kelly Kapowski

Cum arată distribuția salvată de clopot astăzi: Tiffani Thiessen este încă oMarți,

Cine ar putea uitaSalvat de clopotelKelly Kapowski? Era fata „It” și iubita de liceu a lui Zack Morris. Deși cuplul a ajuns - spoiler! -căsătoritpână la sfârșitul seriei, a declarat producătorul executiv Peter Engel TVLine în 2016 că Zack și Kelly „probabil că nu” se vor mai căsători. 'Ei bine, ar fi căsătoriți - dar nu unul cu celălalt', a clarificat el. Unde o lasă asta pe Kelly? El a continuat, spunând: „Kelly ar fi căsătorită cu copii și ar avea un show de gătit pe Food Network, pe care [Tiffani Thiessen] îl are - și eu mă uit!”

În anii de când a jucat-o pe Kelly, Tiffani Thiessen a intrat într-adevăr în rolul principal un spectacol de gătit . Da, este cam fata din viața reală. Înainte de a juca în propriul spectacol, a apărut și în Beverly Hills, 90210 ca Valerie Malone. În mai 2019, promovând cartea pentru copii și soțul ei Brady Smith despre Acces , Thiessen a dezvăluit că multe dintre Salvat de clopotelcolegii de castă au „rămas foarte apropiați” și soțul ei este chiar bun prieten cu Mark-Paul Gosselaar, care a jucat rolul lui Zack.

Lark Voorhies a căpătat un nou look după ce a jucat-o pe Lisa Turtle pe Saved by the Bell

Cum arată distribuția lui Saved By The Bell astăzi: Lark Voorhies a luat un nou look după ce a jucat Lisa Turtle în Saved by the Bell

Publicul s-a îndrăgostit Lark Voorhies prin portretizarea bestiei lui Zack, a bârfei avide și a fashionistei Lisa Turtle. DupăSalvat de clopotels-a încheiat, însă, Voorhies a asigurat doar câteva părți mici în televiziune și filme înainte ca ea să dispară aparent de pe scena hollywoodiană.

Când Voorhies a reapărut în cele din urmă într-un interviu de televiziune cuSpectacolul Yoîn 2012 (via Yahoo! Divertisment ), fanii au început să se îngrijoreze rapid de vedetă. Nu numai că arăta diferit, dar nu mai suna ca fanii Lark Voorhes au ajuns să cunoască și să iubească prin rolul ei de peSalvat de clopotel. Mai târziu, mama lui Voorhies i-a dezvăluit lui oameni că fiica ei fusese diagnosticatătulburare bipolara. Voorhies însăși a negat că ar fi avut vreun fel de tulburare mintală. Voorhies a fost ulterior văzut în public în iunie 2018 laSalvat de clopot- restaurant pop-up tematic Salvat de Max, (via Noi săptămânal ).

Mark-Paul Gosselaar, care a jucat Saved by the Bell's Zack Morris, s-a alăturat familiei Disney

Cum arată distribuția Salvat de clopot astăzi: Mark-Paul Gosselaar, care a jucat Salvat de clopotYoutube,

Deși este practic imposibil să ne imaginăm pe altcineva jucând rolulSalvat de clopotel's Zack Morris, Mark-Paul Gosselaar nu a fost asigurat să revină la repornirea emisiunii atunci când a fost anunțat în septembrie 2019, în ciuda descrierii repornirii care dezvăluie personajul său iconic. guvernatorul Californiei . El a spus varietate că a citit despre serial „în meserii la fel ca toți ceilalți în această dimineață”. El a continuat, spunând: „Sincer, nu am fost niciodată abordat. M-am trezit la știri în această dimineață cu un fel de răspuns „nu”. Uh,ce?

Gosselaar, cine e a jucat în de genulNYPD Blue,Franklin & Bash, șiPas, a spus că nu va mai avea rolul lui Zack, dar a speculat că rolul său înMixed-isheste motivul pentru care NBC nu a luat legătura. „Sunt pe ABC, așa că nu se potrivește cu adevărat în ceea ce privește [Disney +], așa că înțeleg latura de afaceri a lucrurilor”, a explicat el. - Dar nu aveam idee că a fost atât de departe. Sperăm că toate vor fi corectate, astfel încât să-l putem vedea pe Gosselaar interpretându-l pe Zack Morris - deși lamultversiunea tampon - inca o data.

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram