Blog

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria licențiatului / burlacilor

Burlacul a condus drept cel mai dramatic spectacol de întâlniri din realitate vreodată. De fapt, este greu să ne amintim de o perioadă în care zilele de luni nu erau dominate de serialul ABC primetime, care prima premieră în 2002 cu Alex Michel în rolul titular. După debut, oamenii s-au trezit repede captivați de ideea de a privi un singur tip găsind o logodnică întâlnind mai multe femei la un moment dat - un concept mai potrivit pentru fantezie decât realitate.


Totuși, telespectatorii erau obsedați și nu a durat mult până când ABC a inversat rolurile și i-a dat lui Trista Rehn domnia înBachelorette, care a avut premiera în rețea în 2003 (prin intermediul E! Știri ). În ciuda câtorva rate prost urmărite deBurlacul, franciza a reușit să-i împiedice pe spectatori să revină pentru mai multe, cu promisiunea romantismului, a inimii și, pentru a cita gazda Chris Harrison, „cel mai dramatic sezon din toate timpurile”.

Iată o privire la cele mai bune anotimpuri din istoriaBurlaculșiBachelorette, precum și anotimpurile de care am fi putut lipsi.

Cel mai bun: sezonul de licență al lui Jason Mesnick a schimbat jocul

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai bun: Jason Mesnick

Sezonul 13 dinBurlaculeste printre cele mai bune francize din mai multe motive. Pentru început, omul principal, Jason Mesnick, a fost primul părinte singur din istoria francizei care a devenit vreodată Bachelor sau Bachelorette. Statutul de tată al lui Mesnick complet a ridicat miza pentru sezonul său, așa cum a arătat clar că căuta nu numai o soție, ci și o mamă vitregă pentru fiul său, Ty.

Desigur, nu ar fi ultima dată când Mesnick a făcutBurlacistorie. La câteva momente după ce l-am văzut propunând alegerii sale finale, Melissa Rycroft, telespectatorii au urmărit cum Mesnick își încheia logodna cu Rycroft pe După Trandafirul Finalspecial , mărturisindu-i că încă mai are sentimente pentru al doilea, Molly Malaney. Rycroft era înțeles furios; cu toate acestea, seara s-a încheiat cu o notă fericită când Malaney a acceptat cu entuziasm pledoaria lui Mesnick pentru o a doua șansă.


În timp ce schimbarea lui Mesnick i-a adus titlul de Cel mai urât om din America pentru o vreme, relația sa cu Malaney a înflorit într-una dintre cele mai mari povești de dragoste ale națiunii Bachelor. Cuplul căsătorit și le-a salutat primul copil împreună , Riley Anne Mesnick, în martie 2013.Cel mai rău: Colton Underwood a devenit cel mai scăpat de licență din istoria spectacolului

Cele mai bune 7 și 7 cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai rău: Colton Underwood a devenit cel mai aruncat burlac din spectacol

În ciuda faptului că este o reprezentare exagerată a ceea ce este de fapt întâlnirea,Burlaculeste un reality show de întâlniri. Bineînțeles, acolo unde există întâlniri, este obligatoriu să fie frământări de inimă - un fapt fanii Bachelor Nation știu prea bine. In timp ceBurlaculs-ar putea prezenta ca un spectacol despre găsiredragoste, este destul de clar că pâinea și untul real al francizei sunt treaba despărțirilor. De obicei, celibatarul este persoana însărcinată cu spargerea inimii celor care se luptă pentru afecțiunea sa; totuși, în timpul sezonului său, Colton Underwood a dovedit că și licențiatul poate fi abandonat.


În timp ce concurenții s-au despărțit de oportunități înainte, niciun Bachelor sau Bachelorette nu au fost aruncați în propriul sezon la fel de frecvent ca Underwood. La fel de Vultur raportate, trei femei - Elyse Dehlbom, Sydney Lotuaco și Heather Martin - au părăsit sezonul din propria lor voie. Cassie Randolph s-a despărțit și el cu Bachelor la data lor Fantasy Suite, dezvăluind că nu era sigură că vrea să se logodească. Cu toate acestea, în urma saltului dramatic al gardului Underwood, aparent care sfidează gravitatea, cei doi au decis să o facă continuă relația lor în afara ecranului .

Cel mai bun: sezonul Bachelorette al lui Emily Maynard a fost o victorie pentru mamele singure

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai bun: Emily Maynard

Emily Maynard, tânăra văduvă al cărei soț Ricky Hendrick a murit într-un accident de avion , a făcut istorie caBacheloretteeste prima (și, începând cu această scriere, singura) mamă singură. Pentru a-și acomoda viața de mamă singură, producția inițială pentru Sezonul lui Maynard - care a fost difuzat în mai 2012 - sa mutat dinBurlacconac la Charlotte, N.C. , pentru ca Maynard să rămână aproape de fiica ei, Ricki.


În timp ce părea a fi o frumoasă dulce, sudică la suprafață, Maynard s-a dovedit rapid a fi o forță de luptă cu care trebuie luată în calcul - mai ales când a venit vorba de fiica ei. Când Maynard a auzit că concurentul Kalon McMahon se referise la Ricki drept „bagaj”, blonda blândă nu a pierdut timp în a-l pune în locul său, spunându-i să „scoată f ** k-ul”. Maynard a mărturisit (via Noi săptămânal ), „Vreau să plec în Virginia de Vest, șobolan cu glugă, păduri pe **,” adăugând: „Așa o iubesc pe fiica mea”.

În timp ce logodna ei cu câștigătorul Jef Holm în cele din urmă nu a durat , Maynard este încă o figură iubită în Bachelor Nation - iar sezonul ei istoric a fost cu siguranță un câștig pentru mamele singure de pretutindeni.

Cel mai rău: Jake Pavelka a fost imposibil de înrădăcinat în sezonul său de Bachelor

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai rău: Jake Pavelka a fost imposibil de înrădăcinat în sezonul său de Bachelor

ABC spera probabil că pilotul Jake Pavelka va aduce romantismTop Gunvibrează laBurlaculSezonul 14 - cu titlu inteligentPe Aripile Iubirii. Din păcate, totuși, sezonul lui Pavelka a dovedit rapid că nu este un Maverick.

În ciuda faptului că avea o slujbă grozavă, personalitatea lui Pavelka a lipsit foarte mult pe parcursul alergării sale de licențiat, iar mulți fani au avut senzația că pilotului nu-i pasă atât de mult să găsească dragostea adevărată. Sentimentul acela s-a intensificat doar când Pavelka propus să condimenteze ticălosul Vienna Girardi în loc de femeia cu care părea să împărtășească cea mai chimică, favorita fanilor Tenley Molzahn.


În mod surprinzător, relația lui Pavelka și Girardi nu a durat mult vino prăbușindu-te ; cu toate acestea, nimeni nu ar fi putut prezice schimbarea urâtă pe care o vor lua în mass-media. La câteva luni după ce au debutat ca cuplu, Pavelka și Girardi s-au confruntat într-un sentiment intens emoționant interviu doi la unu cu gazda Chris Harrison . Nu numai că dezordonatul înainte și înapoi a lăsat spectatorii să se simtă simpatici față de fostul ticălos al sezonului, dar părea să surprindă și adevăratele culori ale lui Pavelka - și nu erau frumoase.

Cel mai bun: sezonul Bachelorette al lui Hannah Brown a făcut o declarație în timp util

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai bun: Hannah Brown

Sezonul 15 dinBachelorette în premieră pe 13 mai 2019, cu regina frumuseții Hannah Brown în rolul principal. Având în vedere că a înghețat complet când rugat să dea un toast pe Colton UnderwoodBurlacîn sezon, unii fani erau îngrijorați că nativul din Alabama ar fi mai demn de încântat decât distractiv. Cu toate acestea, sezonul lui Brown deBachelorettea devenit rapid unul pentru cărțile de istorie ale realității TV.

Fosta Miss Alabama SUA și-a dat startul sezonului confruntându-se cu ferocitate și eliminând o concurentă după ce a aflat că are o iubită, dovedind că nu se teme să se ridice pentru ea însăși și să-și tragă propriile focuri. Mai târziu în sezon, când Luke Parker aparent rușinat de Brown înaintea datei Fantasy Suite, atitudinea aprinsă a lui Bachelorette a ieșit cu toată forța în timp ce ea a trimis concurentul la pachet. Dezvăluind că, de fapt, a întreținut relații sexuale cu un alt concurent, Brown i-a spus faimosului Parker: „Euaveaa făcut sex ... și Iisus încă mă iubește. '

În timp ce, în cele din urmă, nu a găsit-o fericită-veșnic, conversația explozivă a lui Brown cu Bachelorettee Luke Parker a declanșat un important, la nivel național discuție despre credință , feminismul și autonomia sexuală - și au schimbat pentru totdeauna modul în care privim morile de vânt.

Cel mai rău: sezonul Bachelorette al lui Desiree Hartsock i-a lăsat pe fani să se simtă de parcă s-ar fi stabilit

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai rău: Desiree Hartsock

Despărțirea emoțională a lui Desiree Hartsock de Brooks Forester a făcut cu siguranță un televizor distractiv; cu toate acestea, pumnul de a privi inima lui Hartsock rupându-se într-un milion de bucăți, precum și sentimentul de scufundare pe care s-a mulțumit pentru alegerea sa finală, a făcut sezonul 9 dinBacheloretteuna dintre cele mai dezamăgitoare rate ale francizei.

Hartsock a fost orbită în penultimul episod al sezonului ei, când Forester, bărbatul pentru care Hartsock a avut cele mai puternice sentimente, a mărturisit că nu este îndrăgostit de ea. Hartsock a fost în mod înțeles devastat de admitere și, la ieșirea lui Forester, a considerat că aruncă ea însăși prosopul (prin Noi săptămânal ). „Îmi frânge inima știind că am doi tipi uimitori, ireali, care mă iubesc”, a spus Hartsock. Ea a continuat, mărturisind: „Pur și simplu nu le pot iubi atât de mult ... Și nu asta merită.”

În ciuda cuvintelor ei, Hartsock a făcut-o acceptați o propunere de la concurenta Chris Siegfried, căsătorindu-se în cele din urmă și întemeind o familie cu ultima ei alegere. Cu toate acestea, având în vedere reacția ei la plecarea lui Forester, este greu să nu simți că Hartsock s-ar fi mulțumit cu Siegfried în încercarea de a forța un final fericit.

Cel mai bun: Sezonul de licență al lui Sean Lowe a produs cea mai adorabilă poveste de dragoste a francizei

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai bun: Sean Lowe

Sean Lowe avea inima frântă la cea a lui Emily MaynardBachelorettesezon, dar statutul său de favorit al fanilor i-a adus rolul principal în sezonul 17 dinBurlacul. Sezonul Lowe a fost introdus concurenți multipli care ar continua să găsească popularitate în cadrul Bachelor Nation, precum Lesley Murphy, Tierra LiCausi și viitoarea Bachelorette Desiree Hartsock. Cu toate acestea, sezonul 17 rămâne unul dintre cele mai bune și mai îndrăgite francize, în mare parte datorită finalului fericit pe care Lowe l-a găsit alături de concurenta Catherine Giudici.

Un designer grafic din Seattle, Washington, Giudici a fost departe de alegerea sigură pentru Lowe. De fapt, așa cum a scris în cartea sa,Din motivele corecte(prin intermediul Forfotă ), „Mi-a plăcut foarte mult Catherine, dar era o bloggeră cu mâncare vegană, purtătoare de Birkenstock, din Seattle. Eram un mâncător de carne care lucrase în industria petrolului și a gazelor. Lowe a continuat: „Cum ar putea funcționa asta?”

Din fericire, Lowe și-a urmat inima, ceea ce a dus la o propunere ultra-visătoare , urmată de o plimbare epică înapoi în elefant în apusul soarelui. Astăzi, păsările iubitoare sunt căsătorite cu copii, încă din această scriere, și sunt aparent mai fericiți ca niciodată. Acum, așa numiți aBurlacde basm.

Cel mai rău: sezonul de licență al lui Arie Luyendyk Jr. a prezentat cea mai dezgustătoare despărțire din istoria spectacolului

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai rău: Arie Luyendyk Jr.

Jason Mesnick ar putea avea inventat televizorul comută-a-roo, dar Arie Luyendyk, Jr. a crescut total ante în timpul sezonului său deBurlacul.

În timp ce Mesnick și Melissa Rycroft ar fi vorbit pe larg despre sentimentele sale vacante, Luyendyk, Jr. a decis să abordeze despărțirea sa de logodnică Becca Kufrin făcând-o orbește cu o echipă de camere pe ceea ce credea ea că ar fi începutul unei evadări romantice și dezvăluindu-i intenția sa de a urmări al doilea, Lauren Burnham . Desigur, Kufrin a fost devastat când l-a auzit pe logodnicul ei mărturisindu-și sentimentele față de o altă femeie; cu toate acestea, tristețea ei inițială s-a transformat rapid în furie când Luyendyk Jr. (precum și echipa camerei) i-au ignorat în mod repetat pledoariile pentru intimitate.

ABC a difuzat ceea ce ei numeau imagini „brute, neditate” al scindării - unul din cel mai devastatorBurlacdespărțiri în istoria francizei - utilizarea unui format cu ecran divizat pentru a prezenta simultan reacția fiecărei părți. Din păcate, filmările i-au făcut pe mulți telespectatori să se simtă ca și cum ar fi privit un moment emoțional intens privat care ar fi trebuit păstrat între cele două părți implicate. Toată lumea iubește un pic de dramă, dar o despărțire de ambuscadă este probabil locul unde ar trebui trasată linia.

Cel mai bun: sezonul Bachelorette al lui Trista Rehn ne-a făcut să credem în dragostea realității TV

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai bun: Trista Rehn

Luand in considerareBachelorettenu ar exista fără Trista Rehn, care a capturat inima Americii pe BurlaculSezonul 1 , are sens doar că sezonul ei este considerat unul dintre cele mai bune francize. Sezonul lui Rehn nu numai că a creat un precedent pentru viitorBachelorettetranșe, a produs, de asemenea, una dintre cele mai celebrate povești de dragoste din istoria Bachelor Nation.

În timp ce au fost mult mai puține momente dramatice, în sezonul inaugural al anuluiBachelorette, fanii au fost încântați de chimia lui Rehn alături de pompierul Ryan Sutter. După săptămâni în care i-au privit pe Rehn și Sutter căzând unul peste celălalt, spectatorii au fost bucuroși când Bachelorette a mărturisit dragostea ei pentru Sutter, acceptându-i propunerea în finalul sezonului și spunându-i: „Văd o rochie albă și o văd cu tine. Ai ieșit din visele mele și în lumea mea ”(via oameni ).

Cuplul s-a căsătorit în decembrie 2003 și, potrivit lui oameni , ceremonia lor romantică a fost urmărită de 26 de milioane de telespectatori difuzat pe ABC . Astăzi, cei doi sunt încă fericiți căsătoriți, dovedind căBurlaccălătoria chiar poate funcționa pentru câțiva norocoși.

Cel mai rău: sezonul de licență al lui Juan Pablo Galavis cu siguranță nu a fost „în regulă”

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai rău: Juan Pablo Galavis

Sezonul lui Juan Pablo GalavisBurlacula fost o plimbare sălbatică și distractivă de la început până la sfârșit. Cu toate acestea, atitudinea pe care plumbul controversat o afișează față de femeile care se luptă pentru inima sa face ca lista lui Galavis să fie pe lista noastră cea mai reaBurlacanotimpuri vreodată.

Pentru început, Galavis a respectat în mod constant și / sau a patronat femeile în sezonul său. Unul dintre cele mai izbitoare exemple de acest lucru a fost atunci când el aparent rușinat concurenta Clare Crawley, după ce cei doi păreau să se angajeze în relații sexuale reciproce în timpul unei înoturi la miezul nopții. 'Sper că nimeni nu știe', i-a spus Galavis lui Crawley a doua zi (via Ardezie ). El a continuat: „A fost puțin ciudat pentru mine. ... Sunt prea corect cu oamenii. El a adăugat: „Poate că nu era corect”. Mai târziu, un Crawley jenat a bâjbâit la cameră, insistând să creadă că dorința fusese reciprocă.

Într-un alt moment celebru din sezon, concurent Andi Dorfman s-a confruntat cu Galavis după data lor Fantasy Suite, spunându-i Bachelor că își dăduse seama că nu era îndrăgostită de el. În loc să arate vreo îngrijorare sau interes real pentru sentimentele ei, Galavis l-a întrerupt continuu pe Dorfman, spunând: „Nu-i nimic”.

Inutil să spun că, cu siguranță, nu a fost în regulă.

Cel mai bun: sezonul Bachelorette al lui Rachel Lindsay a fost istoric și de succes

Cele mai bune 7 și 7 cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai bun: Rachel Lindsay

Rachel Lindsay a făcut istoria realității TV atunci când a devenit primul lider afro-american, masculin sau feminin, care a fost distribuit într-unBurlacspectacol de franciză. Un concurent mega-popular în sezonul lui Nick ViallBurlacul, Lindsay a fost distribuită pentru sezonul 13 dinBacheloretteinainte de a eiBurlaceliminare chiar se difuzase.

Desigur, sezonul lui Lindsay va fi considerat pentru totdeauna unul dintre cele mai iconice pentru modul în care a schimbatBurlacjoc franciza. Cu toate acestea, făcând istoria deoparte, cursa avocatului din Texas ca Bachelorette era plină de umor, dramă și romantism. În timp ce majoritatea telespectatorilor își dădeau seama ca fermecătorul concurent Peter Kraus să fie ultimul om în picioare, Lindsay în cele din urmă a încheiat relația când Kraus s-a dezvăluit că ezită să propună.

În ciuda despărțirii sale emoționale de Kraus, Bachelorette Rachel Lindsay a găsit-o fericită cu Bryan Abasolo, concurentul căruia îi dăduse prima impresie. „Mi-a păsat de Peter, dar nu m-a făcut să mă răzgândesc sau să mă întreb dacă Bryan a fost cel”, a dezvăluit mai târziu Lindsay (prin The Hollywood Reporter ).

Ținând cont de Lindsay și Abasolo am legat nodul în august 2019, se pare că instinctele ei erau la fața locului.

Cel mai rău: sezonul de licență al lui Brad Womack a fost o dezamăgire imensă

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai rău: Brad Womack

În ciuda faptului că pare să cadă pentru cei doi concurenți finali ai săi, Jenni Croft și DeAnna Pappas, Brad Womack a dat o lovitură peBurlaculFinalul sezonului 11, când a respins ambele femei și a părăsit spectacolul un singur bărbat. Spectatorii au fost deosebit de nemulțumiți de felul în care Womack i-a transmis știrile lui Pappas, care a fost favoritul fanilor pentru a-și câștiga inima.

Ținându-i mâinile lui Pappas și spunându-i că el crede că căsătoria este o singură dată, Womack a dezvăluit: „Tocmai mi-am luat rămas bun de la Jenni”. Un val de ușurare s-a spălat pe fața concurentului, dar Următoarea mărturisire a lui Womack a luat un baros la visul lui Pappas despre un final fericit. „Nu pot să te privesc în ochi și să-ți spun că te iubesc”, a spus Womack. Plângând, Pappas i-a spus lui Womack că nu înțelege, la care a răspuns: „Refuz să-ți dau orice fel de promisiune falsă pentru că îmi pasă atât de mult de tine”.

Womack nu numai că a condus aparent pe Pappas și Croft fără intenția de a continua cu oricare dintre relații - sezonul său deBurlaculi-a tachinat pe fani cu o poveste de dragoste pe care nu avea intenția să o transmită.

Cel mai bun: Sezonul Bachelor al lui Chris Soules a prezentat câțiva dintre concurenții preferați ai Bachelor Nation

Cele 7 cele mai bune și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai bun: Chris Soules

Ca oricareBurlacfanul francizei știe, rolul principal poate fi vedeta spectacolului, dar concurenții sunt cei care fac sau întrerup cu adevărat un sezon. Acest lucru este valabil mai ales în lumeaBurlacul, deoarece culturile de femei interesante, capace, eclectice, aruncate în spectacol compensează personalitățile uneori lipsite de bărbați de frunte - care, deși sunt destul de drăguți, de obicei nu sunt personaje captivante.

Un exemplu strălucitor în acest sens poate fi găsit în sezonul 19 dinBurlacul, in care Fermierul Iowan, Chris Soules a încercat să-l găsească pe al săusuflepartener. În timp ce Soules, care a fost implicat în unele cel mai nebunescBurlacmomente pe care nu le-ai văzut la televizor , părea un tip bun, cea mai bună parte a sezonului său a fost, fără îndoială, grupul de femei care se luptă pentru inima lui. Sezonul 19 a prezentat fanilor o serie de femei care urmau să devină jucători importanți în cadrul Bachelor Nation, inclusiv Ashley Iaconetti, Carly Waddell, Jade Roper, Becca Tilley și viitoarea Bachelorette Kaitlyn Bristowe.

Din strigătul de neuitat al camerei Iaconetti în timpul ei întâlnire dezastruoasă doi la unu la semnătura lui Bristowe, care continuă să fie un favorit al fanilor, sezonul lui Soules ar fi avut cel mai iconic grup de bărbați vreodată.

Cel mai rău: Sezonul Bachelorette al lui Jen Schefft ar fi aproape încheiat spectacolul definitiv

Cele mai bune 7 și cele mai proaste anotimpuri din istoria Bachelor / Bachelorette: Cel mai rău: Jen SchefftBowers /

Jen Schefft a debutat în Bachelor Nation în sezonul lui Andrew FirestoneBurlacul, în cele din urmă câștigându-și inima și plecând logodit cu moștenitorul Firestone Tyre. In timp ce logodna s-a încheiat doar câteva luni mai târziu, lui Schefft i s-a oferit o altă șansă de a găsi dragostea de televiziune reală atunci când a fost distribuită ca lider pentruBacheloretteSezonul 3.

Pe tot parcursul sezonului 3 dinBachelorette, telespectatorii au urmărit cum Schefft a devenit din ce în ce mai nesigur cu privire la un posibil angajament - și acea incertitudine a devenit mai puternică odată ce ea și-a restrâns recolta de concurenți la doi bărbați, John Paul Merritt și Jerry Ferris. La un moment dat (via Divertisment săptămânal ), Shefft chiar a mărturisit lacrimii camerei: „Îmi pare rău că nu sunt cineva care doar face un salt de credință și merge cu momentul, dar am făcut asta înainte și m-a descurcat”. În cele din urmă, Schefft a respins propunerile ambilor concurenți.

Nici dorința lui Schefft de a fi un Bachelorette standard ar putea fi lăudată astăzi, dar, în 2005, telespectatorii au fost neimpresionați. După finalul ei dezamăgitor de sezon,Bachelorettenu s-a întors la TV timp de trei ani (via Reality TV World ).

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram