Femei

Ce să faci dacă ți-ai înșelat iubita, dar totuși vrei să fii cu ea

Să mergem la goană, citești asta pentru că te-ai abătut de la fata ta. Fie că ești lipsit de speranță în relații și nu poți să rămâi fidel, să nu crezi în monogamie sau să fii prins într-o clipă, ești în profunzime s% $ & - mai ales dacă aceasta este o femeie vreau să te ții de.


Conflictat de faptul de a rămâne tăcut și de a spera că nu va ieși, sau de a mărturisi și risca să o pierzi? Stop. Pentru ca întreaga încercare să fie mai ușor de navigat (nu neapărat mai ușor), am solicitat ajutorul unui expert în relații Simon Marcel Badinter , gazdă de talk show de dragoste, sex și relații Întâlnirea cu Simon și Kim pe iHeart Radio. Urmați aceste sfaturi.

Prima ordine de lucruri: Fess up

Bărbați-vă și dețineți greșeala voastră. „Recunoaște-l și fii 100% sincer pentru a permite posibilitatea de a curăța trecutul”, spune Badinter. Da, va fi nebună. Acceptați acest lucru și pregătiți-vă pentru o anumită furie gravă. Este justificat. Ai trecut o linie și ai încălcat o promisiune serioasă.

S-ar putea să credeți altfel, dar nu există scenarii în care ar trebui să luați în considerare acoperirea unui caz de infidelitate - chiar dacă te culci cu cineva la petrecerea ta de burlaci . Badinter adaugă: „Nu încercați niciodată să mințiți mai mult pe celălalt pentru a vă acoperi sau a vă înmuia admiterea”. Spune că află; care ar putea afecta relația voastră chiar mai mult decât să mărturisiți în primul rând și să eliminați orice șansă ca voi doi să treceți peste acest lucru. Chiar dacă ea a trecut prin telefonul tău și ți-a citit textele (care, pentru înregistrare, nu este de bun gust și expune unele probleme majore de încredere între voi doi), cu siguranță nu este la înălțimea indiscreției voastre. Și dacă nu îi spui și ea nu află niciodată, șansele sunt bune, vei fi înclinat să înșeli din nou.

20 de semne ea
Întâlniri

20 de semne că nu merită timpul tău

Nu te înșira.


Citiți articolul

Chiar dacă încrederea este ruptă, îi poți arăta în continuare că nu ești mincinos sau laș.Linia de fund: „Spune-i iubitei adevărul, dar nu-i oferi niciodată detalii vizuale și intime despre înșelăciunea ta, chiar dacă te întreabă”, spune Badinter. Ceea ce își imaginează este destul de rău; dacă îi oferi jocul complet, este absolut otrăvitor. Răspundeți la întrebările ei despre nevoia de a ști. Are dreptul să știe de câte ori s-a întâmplat, dacă știe cu cine ai înșelat-o (notă: dacă o face, este mai blestemător; dar trebuie să-i spui adevărul ...) și dacă ai sentimente pentru cealaltă femeie .


Scuzați-vă, în modul corect

Câteva reguli dure și rapide: să nu vă spovediți niciodată și să nu vă cereți scuze la telefon, prin text sau prin apel telefonic. În caz contrar, puteți adăuga „tâmpit” la lista dvs. de trăsături de caracter, chiar în spatele „trișorului”. De asemenea, nu o aduceți într-un spațiu public în speranța că va conține o topire. Așezați-o când sunteți în spațiul ei (apartamentul ei, acasă, oriunde), singur; se va simți mai confortabilă pe gazon.

Odată ce îi spui tot ce trebuie să știe și o lași să plângă, să țipe, să scârțâie etc., trebuie să exprimi cât de cu adevărat îți pare răuin cuvintele tale. Nu citați versuri de cântece sau un scenariu de film sau nu rezumați ce au oferit prietenii dvs. În felul tău sincer, spune-i magnitudinea regretului tău și cât de tare te-ai supărat pentru că i-ai făcut rău. „Spune ceea ce simți, dar nu acționa, nu dramatizează sau nu fii fals”, spune Badinter. „Dacă totuși îți iubești prietena și îți pare rău, scuzele tale vor fi sincere și ea o va simți”, adaugă el.


Dacă vă cere motive pentru care ar trebui să vă ierte, răsfățați-o. Dacă a fost un moment de poftă beată într-un bar cu un străin, recunoaște-ți momentul de slăbiciune. Evident, acest lucru va fi mai dificil dacă ai avut o aventură emoțională, vorbind cu o altă femeie luni întregi înainte de a acționa după impulsul tău. Acest tip de înșelăciune este incredibil de greu de trecut.

Dacă vrea să pleci și are nevoie de timp și spațiu pentru a gândi lucrurile, dă-i-o. Nu trimiteți mesaje text, nu sunați și nu vă prezentați la ea în fiecare zi pentru a vă cere scuze excesive și pentru a cere iertare. Respectă ceea ce are nevoie.

Dovediți că sunteți dispus să vă schimbați

Trebuie să arăți schimbări în comportamentul tău și să ai transparență deplină - cu toate, spune Badinter. Pentru început, trebuie să întrerupeți orice contact cu persoana cu care ați înșelat-o. Ștergeți-i numărul din față și scoateți-o din social media.

Ce să faci dacă prietena ta nu o face
Întâlniri

Ce să faci dacă iubitei tale nu-i place să ...

S-ar putea să vă placă să mergeți direct la acțiune - dar pentru ea, sărutul poate face sau rupe un scenariu romantic ...


Citiți articolul

„Trebuie să te angajezi din nou în dialog și să te reinvolți cu prietena ta, emoțional și intim”, explică Badinter. Femeile sunt intuitive. Dacă ea se simte sinceră și crede că nu minți sau nu acționezi înșelător, ai o șansă. Cererea de scuze este al doilea pas în repararea relației tale, dar recâștigarea încrederii ei este calea spre răscumpărare. Nu ar trebui să simți că ești pedepsit sau mustrat în fiecare zi, dar ar trebui să îți arăți remușcările și dorința reală de a o recâștiga.

„Este foarte, foarte dificil de făcut, dar cu onestitate și răbdare, este posibil să ne întoarcem de aici”, adaugă Badinter. „Iertarea este cel mai profund semn al iubirii adevărate”.

Dă-ți seama de ce ai înșelat

În timp ce se răcorește, aflându-vă dacă sunteți demn de a doua șansă, ar trebui să purtați un dialog intern pentru a determina de ce ați înșelat-o în primul rând. Este ceva ce ați făcut în fiecare relație? Ți-e frică de angajament? Nesigur ? Ai un timp dificil să faci față unei alte fațete a vieții sau copilăriei tale?

Dacă nu a fost doar o singură dată și vă autodistrugeți fiecare relație solidă pe care o aveți, atunci gândiți-vă să mergeți la terapeutul unui cuplu sau la un psihoterapeut (fie singur, fie cu ea, dacă este dispusă) pentru a rezolva rădăcina problemei.

„Odată ce știți de ce, vă puteți asigura că nu repetați aceeași greșeală”, spune Badinter.

Recunoaște că s-ar putea să nu te ducă înapoi

Doar pentru că îți ceri scuze, nu înseamnă că ești absolvit de actul tău nenorocit. Să știi că este foarte posibil ca ea să plece. S-ar putea să nu fie capabilă să te ierte - vreodată.

Cum să-ți întărești relația dacă ea te duce înapoi

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac băieții atunci când încearcă să repare o relație după ce a înșelat este minciuna sau greșeala din nou. Dacă ea îți dă o a doua șansă și te descurci, tu ești cel care condamnă relația.

Mai mult, atunci când ești în curs de a-ți cere scuze sau de a-i oferi o explicație pentru motivul pentru care ai înșelat, nu arăta cu degetul spre ea. A da vina pe indiscrețiile pe ceva care lipsea în relația ta este un polițist. Lucrați la consolidarea punctelor slabe într-o relație, nu le ocoliți și căutați răspunsul cu altcineva.

9 minciuni care îți spune prietena ta
Întâlniri

9 minciuni care îți spune prietena ta

Spune-i cacealma.

Citiți articolul

De asemenea, „nu te concentra pe vinovăția ta, concentrează-te pe a-i arăta iubirea”, spune Badinter. Nu te va milui; dacă ceva o va supăra. „Există o diferență fundamentală în dorința de a repara infidelitatea pentru că încă îți iubești prietena și doar să repari relația pentru că ești plin de vinovăție, dar nu ai dragoste reală pentru ea”, explică el.

Când vine vorba de asta, dacă vrei să reconstruiești o relație mai puternică și mai cinstită, fii curat, fii sincer cu privire la locul de unde vii, de ce ai făcut ceea ce ai făcut și ce ești dispus să faci Fa-l mai bun. Este posibil ca oamenii să nu se schimbe, dar o greșeală este o greșeală, iar ceva ce o relație solidă poate depăși atât timp cât ai avut o bază solidă pentru început.

Am întrebat 20 de femei: ce
Întâlniri

Am întrebat 20 de femei: Care este cel mai sexy lucru ...

Sexează-ți pregătirea.

Citiți articolul

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram