Blog

Ce nu știi despre BTS

MTV-urilorVMA-urisunt cel mai mare lucru de urmărit în acest weekend, iar discuțiile online sunt axate pe BTS - trupa coreeană de băieți pop care are fanii săi susținând că sunt mai mari decât Beatles. BTS cel mai adesea înseamnă Bangtan Sonyeondan - care se traduce prin Bulletproof Boys-a beneficiat de internet și de rețelele sociale care au adus grupul mai aproape de fanii săi, cunoscut sub numele de ARMY (sau Adorable Representative MC for Youth),pentru Site-ul real ). Succesul „BTS” nu s-ar fi produs fără sprijinul armatei. Membrii armatei sunt slab conectați, dar, ca grup, sunt pasionați din cauza solidarității lor cu idolii lor. Și toți folosesc aceeași platformă online [social media] - Twitter ”, a scris columnistul coreean Mimyo (via South China Morning Post ).


În ciuda faptului că grupul produce adesea melodii în coreeana natală,Site-ul realspune că bazele lor de fani sunt de fapt situate în afara casei - în Brazilia, Turcia și Rusia.

Dynamite este prima versiune a BTS în limba engleză

Ce faciEl a fost supus /

Pana cand Dinamită, BTS nu a căutat niciodată să cânte nimic într-o altă limbă decât coreeana nativă și au avut motive pentru asta. „Nu vrem să ne schimbăm identitatea sau autenticitatea pentru a obține numărul unu. Ca și când cântăm brusc în engleză completă și schimbăm toate aceste alte lucruri, atunci asta nu este BTS. Vom face totul, vom încerca. Dar dacă nu am putea obține numărul unu sau numărul cinci, este în regulă ”, spune liderul grupului, RM Timp . Poate fi util să subliniem că RM este, de asemenea, singura persoană care vorbește engleză în grup și că a învățat urmărindPrietenirelansează (viaSite-ul real). Limba nu părea să fie o problemă, totuși, deoarece BTS a reușit să lanseze 29 de videoclipuri muzicale și 22 de single-uri între 2013 și 2018. De asemenea, au reușit să câștige 53 de premii de când au fost formate. Nici BTS nu este doar trupa ta obișnuită de băieți, deoarece au devenit avocați pentru mai multe probleme grave, cum ar fi agresiunea școlară, sănătatea mintală și abilitarea femeilor.

Dar nimic nu durează pentru totdeauna - iar membrii formației, RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V și Jungkook, sunt conștienți de faptul că serviciul militar obligatoriu pentru băieți este chiar la colț. Managerul lor, Bang Si-Hyuk (cunoscut și sub numele de „Hitman” Bang), a spus deja The Hollywood Reporter că „Compania consideră că serviciul militar este o datorie și vom încerca să le arătăm fanilor ce este mai bun din BTS până când și după ce membrii își vor îndeplini sarcinile de serviciu”.

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram