Blog

Adevărul nespus al lui HGTV Flipping 101 W / Tarek El Moussa

Tarek el moussa , vedeta HGTV'sFlipping 101 w / Tarek El Moussa, Și-a lansat cariera de agent imobiliar la vârsta de 21 de ani, câștigând bani mari vânzând proprietăți extravagante în județul Orange din California. Când recesiunea din 2007 a provocat izbucnirea bulei imobiliare, el și soția de atunci Christina Anstead s-a îndreptat spre „flipping”. Adică, cumpărarea de case la licitații de executare silită, repararea lor și vânzarea lor cu profit. Exploatările lor au servit ca bază pentru HGTV Flip sau Flop , care a devenit rapid una dintre cele mai reușite serii ale rețelei.


După Flip sau Flopvedetele au divorțat , Au continuat să lucreze împreună la seria lor HGTV - chiar și când Anstead și-a lansat propria serie Christina pe coastă . El Moussa a urmat același drum odată cu lansarea din februarie 2020 a propriului său show individual,Flipping 101 w / Tarek El Moussa, în care mentorează pentru prima dată flippers.

„Împărtășesc fiecare lecție pe care am învățat-o pentru a-i ajuta pe flipatorii începători să își supraviețuiască proiectele nevătămate”, a spus El Moussa în anuntul pentru spectacol. „Le voi arăta cum să ia cele mai rele dintre cele mai rele și să câștige un munte de bani transformându-și casele în cele mai bune din bloc.” Existămultpentru a afla despre prima serie solitară a lui El Moussa, așa că veți dori să citiți mai departe.

Ceea ce iubește cel mai mult Tarek El Moussa despre îndrumarea începătorilor de la HGTV's Flipping 101 w / Tarek El Moussa

Adevărul nespus al HGTV

Tarek El Moussa răstoarnă casele de multă vreme, iar primul său efort solo pentru HGTV îl găsește împrumutând experiența câștigată cu greu pentru începători. HGTV anunţ pentruFlipping 101 w / Tarek El Moussaa promis câteva proiecte provocatoare în sezonul de debut al spectacolului, inclusiv unul în care costurile renovării amenințau să crească atât de mult încât să fie de faptpierdebani și un altul care abordează o haldă murdară ai cărei rezidenți anteriori erau tezaur de animale.

După cum a spus El Moussa USA Today , el savurează posibilitatea de a transmite cunoștințele sale celor care au nevoie disperată de ele. „Sunt foarte încântat de proiect pentru că este nevoie de tot ceea ce am eudragoste- investind în imobiliare și televiziune - și totul într-un singur format, unde am șansa să-i ajut cu adevărat pe oamenii care sunt începători să schimbe casele ”, a explicat el.


Un lucru care l-a surprins în timp ce filmaFlipping 101a fost cât de mulți dintre flipii aspiranți i-au ignorat înțelepciunea înțeleaptă. „Le voi spune ce să facă și, la propriu, jumătate din timp nu mă ascultă”, a spus el, dar a recunoscut că „daunele auto-provocate” ale novicilor fac un televizor bun ”.Originile surprinzătoare ale lui HGTV Flipping 101 w / Tarek El Moussa

Adevărul nespus al HGTV

Când Tarek El Moussa a vorbit cu Ea stie în iulie 2019, el a terminat recent filmarea pilotului pentru seria de atunci fără titlu care va deveni HGTVFlipping 101 w / Tarek El Moussa. Potrivit vedetei HGTV, formatul spectacolului, în care el îndrumă flippers wannabe, este o creștere naturală a rolului de mentor pe care l-a îmbrățișat de-a lungul vieții sale.


„Îmi place antrenorul”, a spus El Moussa. „Pentru mine, motivul pentru care am succes este pentru că am început să fiu antrenor de la o vârstă foarte fragedă. Sunt un credincios imens în a avea un antrenor, un mentor sau în a avea pe cineva care să te inspire și pe cineva în care să poți urmări și să crezi. ”Flipping 101, a explicat el, este genul de spectacol pe care și-ar fi dorit întotdeauna să-l facă și, când a apărut ocazia, a „sărit pe el”. S-a adăugat El Moussa: „Nimic nu sună mai interesant decât să iau pe cineva nou în domeniul imobiliar și să ofere tot ce pot pentru ai ajuta să obțină profit.'

În timp ce El Moussa face ca acesta să pară ușor, miza este mare pentru cei care încep să aibă bani pe linie. „Cu siguranță se întâmpla o mulțime de stres real”, a recunoscut el.


Noua iubită a lui Tarek El Moussa va apărea în HGTV's Flipping 101 w / Tarek El Moussa

Adevărul nespus al HGTVRachel Luna/

În timp ce fosta soție a lui Tarek El Moussa Christina Anstead a fost recăsătorit cu un nou bebelus în termen de trei ani de la 2016 divizat , a luat lucrurile mai încet. De fapt, abia în august 2019 a dezvăluit că se întâlneșteHeather Rae Youngde Vând apus de soare , reality show-ul Netflix în urma unui grup de agenți imobiliari din Los Angeles.

Vorbind cu oameni , El Moussa a recunoscut că, după divorț, a avut dificultăți în a se imagina din nou într-o relație. „Din punct de vedere fizic, spiritual, mental, am fost atât de frânt,” a recunoscut el. „Nu am crezut niciodată că mă voi deschide din nou cuiva. Nu am crezut niciodată că voi fi din nou vulnerabilă.

Cu toate acestea, a reușit să găsească încă o dată dragostea - și o aduce pe ecran. Într-un film romantic cu o fotografie a cuplului care se ghemui pe un pat, El Moussa a dezvăluit că Young va apărea în cel puțin un episod din HGTVFlipping 101 w / Tarek El Moussa. „Pentru prima dată, [Young] și cu mine am filmat împreună noul meu spectacol”, a scris el. „Am fost amândoi emoționați și nervoși, dar ne-am distrat !! Era atât de drăguță la cameră încât nu mă puteam opri din zâmbet!

Tarek El Moussa a fost inițial nesigur cu privire la premisa Flipping 101 w / Tarek El Moussa de la HGTV

Adevărul nespus al HGTV

Flip sau Flop urmează un format destul de specific de la episod la episod, în timp ce Tarek El Moussa și fosta soție Christina Anstead cumpără case deteriorate, le reproiectează și le renovează, apoi introduc noile transformări pe piață. HGTVFlipping 101 w / Tarek El Moussacu toate acestea, schimbă formatul către flip-urile altor persoane, El Moussa servind cu titlu consultativ. Într-un interviu cu Ea stie , El Moussa a recunoscut că inițial nu era convins că conceptul va oferi suficientă dramă pentru a atrage atenția spectatorilor. „Intrând în chestia asta, nu eram prea sigur despre asta”, a spus el. „Mi-am spus:„ Va fi prea plictisitor? ”


Totuși, în timp ce El Moussa filma pilotul, și-a dat seama că plictiseala nu va fi o problemă. „Îi spun acestui cuplu ce trebuie să facă și a doua zi mă prezint și nu au ascultat nimic din ceea ce am spus pentru că au crezut că știu mai bine decât mine”, s-a minunat el. „Stau acolo ca:„ Este adevărat? ” Așteptam să iasă Ashton Kutcher și să mă punk. În timp ce era cert că era „uimit”, el și-a dat seama că „asta îl face un spectacol grozav”.

Vedeta filmului HGTV Flipping 101 w / Tarek El Moussa smulge rapid casele

Adevărul nespus al HGTVFrazer Harrison /

Tarek El Moussa răstoarnă cu succes casele de mai bine de un deceniu prin compania sa din California, Tarek El Moussa & Associates . El continuă să-și facă treaba pe HGTVFlip sau Flopși ulterior peFlipping 101 w / Tarek El Moussași rămâne în căutarea constantă a caselor la prețuri bugetare pe care le poate răsturna.

Unul dintre site-urile sale, sellmyuglyhome.com , Explică faptul că compania nu va afișa casa ca un agent imobiliar, de fapt suntcumpărarede la proprietar. Deoarece compania plătește vânzătorilor în numerar, aceștia „pot închide rapid”. De fapt, El Moussa afirmă că este dispus să cumpere case în „orice stare” dacă prețul este corect.

Beneficiul cheie pentru vânzători, spune site-ul, este viteza tranzacției. Odată ce compania primește toate informațiile necesare despre proprietate, o ofertă în numerar poate fi făcută de obicei în termen de 24 de ore. Comparativ cu timpul necesar vânzării unei case printr-o listă imobiliară, acesta poate fi un factor motivant pentru cineva care caută să facă o afacere rapid.

Flipping 101 w / Tarek El Moussa de la HGTV înlocuiește Flip sau Flop?

Adevărul nespus al HGTVJerod Harris /

Cu Tarek El Moussa ocupat cu propriul show, HGTV'sFlipping 101 w / Tarek El Moussa, și cu fosta soție Christina Anstead concentrându-se asupraa eispectacol propriu,Christina pe coastăîn aceeași rețea, faniiFlip sau Flopar putea fi scuzat pentru îngrijorarea cu privire la soarta spectacolului original al fostului cuplu. Cu toate acestea, succesul continuu alFlip sau Flopgarantează că foștii vor continua să lucreze împreună la spectacol, pe lângă diferitele lor eforturi.

În timp ce existau îngrijorări de înțeles despre Flip sau Flop după divorțul cuplului, spectatorii au crescut de fapt, pe măsură ce spectatorii curioși s-au acordat pentru a asista la noua dinamică a foștilor soți care lucrează împreună. După 21,9 milioane de telespectatori au urmărit cel de-al optulea sezon, în decembrie 2019 HGTV a anunțat prelua spectacolul pentru a noua.

„Îl luăm doar sezon cu sezon”, a spus El Moussa New York Post deFlip sau Flop. „Evident, evaluările sunt foarte puternice, iar spectatorilor le place, așa că de ce să nu le oferi [spectatorilor] ceea ce le place? Am făcut acest lucru aproape de 10 ani în acest moment - și am filmat peste 100 de episoade - așa că vom continua să mergem cu acest tren până când nimeni nu vrea să urce.

Vedeta HGTV's Flipping 101 w / Tarek El Moussa are câteva sfaturi pentru flippers

Adevărul nespus al HGTVMichael Loccisano /

Tarek El Moussa are o mulțime de cunoștințe pe care să le împărtășească flip-urilor începătoare pe care le îndrumă pe HGTVFlipping 101 w / Tarek El Moussași înainte de premiera emisiunii a împărtășit câteva dintre sfaturile și trucurile sale preferate CNBC . Un sfat pe care l-a subliniat este acela de a rămâne la curent cu condițiile pieței, cel mai bun moment pentru a răsturna o casă este atunci când oferta este limitată și mai puține case sunt pe piață.

El Moussa a remarcat, de asemenea, importanța evoluției împreună cu piața; pe măsură ce condițiile se schimbă, strategia unui flipper ar trebui să se schimbe. Factori precum costuri mai mari de construcție, concurență sporită pe măsură ce intră pe piață mai mulți flippers și proprietarii de case care își scot proprietățile de pe piață în timp ce așteaptă creșterea prețurilor se numără printre numeroasele considerente de examinat.

Poate că cel mai important sfat al său este să țină cont de chilipiruri. „Flipping houses este flipping houses; există oferte în fiecare oraș din această națiune ', a spus el, explicând că un flip de succes poate finanța în continuare flipping:' Puteți refinanța activul respectiv, puteți împrumuta contra acelui activ [și cu profiturile] puteți cumpăra mai multe active. '

Flipping 101 w / Tarek El Moussa de la HGTV nu este doar o afacere

Adevărul nespus al HGTV

Faima care a însoțit succesulFlip sau Flopa fost ceva de sabie cu două tăișe pentru Tarek el moussa . Deși cu siguranță s-a bucurat de avantajele celebrităților, el a experimentat și dezavantajul atunci când divorțul său a avut loc sub strălucirea dură a reflectoarelor media. Din acest motiv, a spus el Ea stie , că și-a crezut seria solo HGTVFlipping 101 w / Tarek El Moussaar arăta o latură a lui pe care telespectatorii nu o văzuseră încă.

„Viața mea personală a fost deschisă de nouă milioane de ori și de multe ori a fost deschisă, au fost lucruri negative”, a explicat el. „Am fost foarte încântat să le arăt tuturor cu adevărat despre ce sunt, despre ce este viața mea - adevăratul eu”.

În ciuda faimei sale TV, El Moussa a insistat că este „doar un tip de zi cu zi; așa sunt eu ... sunt o carte deschisă și cred că oamenii vor avea ocazia să vadă cum mă aflu cu adevărat în afaraFlip sau Flop.'

Vedeta HGTV's Flipping 101 w / Tarek El Moussa are o serie digitală

Adevărul nespus al HGTV

Lansat în august 2019 ca serie însoțitoare online pentruFlip sau Flop, Flip Side-ul lui Tarek devine intim prin intermediul unor episoade scurte dedicate diferitelor teme, cum ar fi modul în care vedeta HGTVFlipping 101 w / Tarek El Moussaîși petrece timpul liber cu copiii săi și cum este una dintre zilele sale tipice. Seria online, remarcată HGTV , ia spectatorii din culise cu Tarek El Moussa cândFlip sau Flopcamerele nu mai rulează, „permitând să vadă„ cum este viața lui și cum se reinventează astăzi ”.

Cam în aceeași perioadă în careFlip Side-ul lui Tareka debutat, El Moussa și-a lansat și propriul podcast, Life by Design cu Tarek El Moussa . In timp ceFlip Side-ul lui Tareks-a apropiat și personal, podcast-ul a fost dedicat antreprenoriatului și obținerii succesului, oferind o gamă eclectică de invitați, variind de la antreprenorul profesionist transformat în skateboarder Mikey Taylor până la Ryan Serhant, vedeta Bravo'sListare în milioane de dolari New York.

Flipping 101 w / Tarek El Moussa de la HGTV devine aprins

Adevărul nespus al HGTV

Procesul de cumpărare și răsturnare de case este departe de a fi o știință. Ca atare, lucrurile se pot descurca drastic într-un ritm cardiac. Acesta sa dovedit a fi cazul cu una dintre proprietățile prezentate în primul sezon al HGTV'sFlipping 101 w / Tarek El Moussacând acea casă aproape a ars la pământ în timp ce era renovată.

El Moussa a aprins focul casei, prezentând o fotografie cu el în picioare în coaja arsă a proprietății în cauză. „Deci, ce se întâmplă când flip-ul tău aproape arde”, a scris el în legenda. - Bine, lol, aceasta nu este una dintre proprietățile mele. Acesta este unul dintre clipe din noua mea serie,Flipping 101.'

Când lucruri de genul acesta se întâmplă în timpul unei renovări a casei, se poate produce un dezastru - cu excepția cazului în care este capturat de camerele TV pentru o serie de realități HGTV. Apoi, este aur TV! Nu numai că acest proiect particular este cronicizat în primul sezon al anuluiFlipping 101, HGTV a scos în evidență chiar și catastrofa anunţ pentru spectacol, valorificând drama inerentă a „unei proprietăți care ia foc la mijlocul renului”.

Flipping 101 w / Tarek El Moussa de la HGTV conține câteva lecții

Adevărul nespus al HGTV

Îndrumarea îndrăgostiților începători pe HGTVFlipping 101 w / Tarek El Moussal-a adus pe Tarek El Moussa față în față cu prima dată, permițându-i să încerce să corecteze toate greșelile pe care le-a văzut făcând. Într-un interviu cu Ea stie , El Moussa a scos în evidență cele mai mari două erori la care a fost martorul comisilor de începători: „Plătesc prea mult pentru casă și nu calculează toate costurile implicate în partea de sus a construcției”.

Flipping 101, a explicat el New York Post ,îi permite să-și împărtășească cunoștințele sale ca „expert” care le arată începătorilor „de ce iau deciziile pe care le iau”.

Mesajul cheie pe care dorește să îl transmită este că, deși procesul de răsturnare a casei poate fi distractiv, „oamenii uită că este și o afacere”. El a continuat, spunând: „Trebuie să numeri fiecare dolar și fiecare cent și timpul este totul”. Potrivit El Moussa, fiecare dintre oamenii cu care lucreazăFlipping 101se confruntă cu propriile provocări unice, dar insistă ca toți să ia în serios procesul de răsturnare a casei. „Una dintre cele mai mari lecții pe care încerc să le predau flip-urilor începătoare este că răsturnarea caselor nu este un hobby”, a adăugat el.

Vedeta filmului HGTV Flipping 101 w / Tarek El Moussa nu este doar încredere

Adevărul nespus al HGTV

Emoția și entuziasmul lui Tarek El Moussa pentru debutulFlipping 101a participat la numeroasele interviuri pe care le-a oferit promovând spectacolul, dar a recunoscut, de asemenea, o anumită reținere. „Este treaba mea, cariera mea. Aș minți dacă aș spune că nu sunt [nervos] ”, a spus el New York Post . „Cum aș putea să nu fiu? Este prima mea aventură solo și dacă lumea o urăște, atunci nu este un lucru bun.

Cu toate acestea, încrederea lui El Moussa a depășit cu mult orice „ draci 'experimenta el, spunându-iPostera „foarte încrezător în abilitățile și abilitățile mele și în ceea ce sunt capabil să realizez la televizor”.

În timp ce și-a exprimat satisfacția că HGTV'sFlipping 101 w / Tarek El Moussaprezintă „o versiune mult diferită a mea și cine sunt ca persoană și ca om de afaceri”, la sfârșitul zilei, este vorba despre calitatea a ceea ce se întâmplă pe ecran. „Sunt foarte încrezător că oamenilor le va plăcea spectacolul”, a adăugat el, „nu din cauza mea, ci pentru că este un spectacol foarte bun”.

Există un om „schimbat” în spatele lui Flipping 101 de la HGTV / Tarek El Moussa

Adevărul nespus al HGTV

În timp ce succesulFlip sau Flopi-a adus lui Tarek El Moussa un anumit grad de faimă, acea celebritate transformată în notorietate în timpul despărțirii sale de înaltă calitate de fosta soție Christina Anstead. „Trecerea printr-un divorț public a fost cel mai rău lucru din lume”, a spus El Moussa USA Today , dar a insistat că a crescut pentru a deveni mai confortabil împărtășind viața personală cu lumea. „Acum îmbrățișez faptul că oamenii știu totul despre mine”, a explicat el.

Această nouă filozofie a fost expusă atunci când, după ce el și noua iubită Heather Rae Young au fost fotografiați de paparazzi, a împărtășit acea fotografie a paparazzi. „În mod normal îmi place intimitatea noastră, dar când paparazzi primesc fotografii drăguțe de acest fel, mă bucur”, a scris el în legenda.

După cum a spus El MoussaNoi săptămânal(prin intermediul MSN ), acesta este un exemplu al uneia dintre multele modalități prin care a crescut pentru a deveni o persoană diferită. „M-am schimbat absolut mult”, vedeta HGTVFlipping 101 w / Tarek El Moussaa explicat. „Cum gândesc, cum mă simt, mentalitatea mea, gândurile mele despre lucruri. M-am refăcut complet și este un sentiment foarte, foarte bun.

Piața imobiliară are un efect asupra Flipping 101 w / Tarek El Moussa de la HGTV

Adevărul nespus al HGTVÎnecându-se pe Tommaso /

Înaintea premierei HGTV'sFlipping 101 w / Tarek El Moussa, A apărut Tarek El Moussa CNBC pentru a discuta despre modul în care războaiele comerciale internaționale și tarifele crescute au afectat piața imobiliară din Statele Unite prin creșterea costurilor construcției. Acesta, a explicat el, a avut un impact direct asupra afacerii sale și, prin extensie, ambele emisiuni ale sale HGTV. „Doar pentru că cheltuiesc mai mulți bani pentru a amenaja o casă nu înseamnă că pot să o vând pentru mai mult”, a explicat el. „Acei bani ies din profitul meu.”

Vorbind despre profit, El Moussa a spus că caută o rată de rentabilitate tipică cuprinsă între 10 și 12% pe flip, pe care încearcă să o întoarcă în termen de patru luni. „Dacă pot întoarce asta de câteva ori pe an, acesta este obiectivul”, a spus el.

El Moussa a dezvăluit că și compania sa achiziționează proprietăți pentru închiriere, în timp ce își schimbă strategia de adaptare la schimbările pieței. Pe măsură ce prețurile locuințelor cresc, a explicat el, „a creat o cerere mare de locuințe de închiriat și, prin urmare, investitorii valorifică acum cumpărarea de proprietăți de închiriere. Deci, sunt un mare credincios în cumpărarea de active care produc venituri. '

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram