Blog

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri

În timp ce Vampire Facials sună înfricoșător, ele sunt cu adevărat orice altceva decât. Cu toate acestea, ele implică sânge. În primul rând popularizat de nimeni altul decât kim Kardashian , Vampire Facial a devenit mainstream. Dar ce anume este un Vampire Facial și ce legătură are cu vampirii oricum? Este într-adevăr fântâna tinereții sau doar o altă tendință de îngrijire a pielii? Am cerut mai multor experți medicali să dezvăluie adevărul nespus al Vampirului Facial.


Facialele cu vampiri nu au nimic de-a face cu vampirii

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: fețele cu vampiri nu au nimic de-a face cu vampirii

Conform Dr. Sal nadkarni , care este cunoscut sub numele de Dr. Sal, Vampire Facial descrie o procedură estetică folosind propriul sânge al pacientului. Inițial inventat și înregistrat de Dr. Charles Runels, un chirurg plastic din afara orașului Mobile, Alabama, termenul medical pentru această procedură este o plasmă bogată în trombocite sau un PRP facial. Cu toate acestea, termenii sunt adesea folosiți interschimbabil.

Trombocitele contin o cantitate mare de factor de crestere, care poate duce la regenerarea tesuturilor, a spus dr. Sal. 'Dacă trombocitele sunt îndepărtate din plasmă, care este componenta celulară a sângelui, și reinjectate înapoi în piele, factorii de creștere din trombocite pot provoca regenerarea țesuturilor, ducând la o creștere a producției de colagen în pielea feței.'

El a explicat că procedura PRP în sine „implică extragerea a două flacoane din propriul sânge al pacientului, învârtirea sângelui într-o centrifugă pentru a separa fiecare componentă celulară, îndepărtarea componentei trombocitare din plasmă și apoi reinjectarea trombocitelor înapoi în față . '

Facialele cu vampiri nu sunt „Fântâna tinereții”, dar te fac să arăți mai tânăr

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: Facialele cu vampiri sunt

Fiecare următor produs sau procedură de îngrijire a pielii este comercializat ca o „Fântână a Tineretului”, iar această etichetă a fost aplicată cu siguranță Vampire Facial. Dar, potrivit Dr. Kristina Goldenberg, din Goldenberg Dermatologie în New York City, tratamentul facial PRP s-ar putea să nu fie un glonț magic, dar sunt un tratament excelent pentru o varietate de probleme ale pielii, inclusiv acnee, cicatrici ale acneei, melasmă, riduri și linii. În plus, ea a menționat: „[Este, de asemenea, minunat pentru] întreținerea generală a pielii.”


Dr. Goldenberg mi-a explicat cum această procedură ajută aceste condiții. „Microneedling stimulează producția de colagen și rupe cicatricile acneei. De asemenea, ajută epiderma să se reîmprospăteze și să se recicleze, promovând vărsarea și stimularea creșterii keratinocitelor noi și mai sănătoase.PRP te face să arăți mai tânăr, deoarece „factorii de creștere ajută la producerea de colagen și îmbunătățesc sănătatea epidermei, ajutând la cicatrizare și pigmentare”. Un alt motiv pentru care PRP este atât de popular este că pentru pacienții doctorului Goldenberg, „are puțin timp de nefuncționare și practic nu are durere”.


Acestea necesită ca medicul dumneavoastră să aibă echipamente foarte specifice

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: necesită ca medicul dumneavoastră să aibă echipamente foarte specifice

Cuvântul „facial” pentru această procedură este ușor înșelător. Un Vampire Facial nu este deloc un facial. Este o procedură medicală, spre deosebire de una cosmetică. Nu este efectuat de către un estetician și este administrat numai de către profesioniștii din domeniul medical.

Facialele cu vampiri necesită echipament medical foarte specific, așa cum a explicat dr. Sal. Principalele echipamente necesare pentru efectuarea procedurii Vampire Facial (PRP) sunt trusele de flebotomie pentru a extrage sânge și o centrifugă pentru a fila sângele pentru a separa componentele celulare ale plasmei sanguine. După ce sângele este filat, trombocitele sunt separate și apoi reinjectate înapoi pe față.


Există două moduri în care trombocitele sunt reinjectate. „Reinjectarea trombocitelor poate fi realizată fie prin injecție directă pe față folosind un ac standard, fie prin efectuarea mai întâi a microneedling pe față și apoi aplicarea topică a trombocitelor pe piele pentru a permite difuzia trombocitelor în găurile mici create de microneedling ', a spus dr. Sal. Rezultatul final este o producție crescută de colagen, precum și o față revigorată și întinerită. Dr. Sal a mai remarcat: „Pacienții tind să iubească procedura, deoarece tehnica folosește propriul sânge și nu implică nimic artificial”.

De fapt, nu trebuie efectuate într-un cabinet medical

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: De fapt nu

În timp ce majoritatea procedurilor medicale trebuie să aibă loc într-un cabinet medical sau într-un mediu steril, cum ar fi un spital sau un centru chirurgical, Facialele cu vampiri sunt excepția de la această regulă. De fapt, în calitate de medic concierge, în afara unui cabinet medical este singurul mod în care Dr. Sal le oferă pacienților săi.

„În timp ce procedura utilizează echipamente sterile, inclusiv ace sterile de unică folosință, nu trebuie neapărat să fie efectuate într-un cabinet medical. De exemplu, practica mea este o medicină estetică bazată pe apeluri la domiciliu în Los Angeles, așa că îmi efectuez toate procedurile cosmetice, inclusiv Vampire Facial, în confortul casei pacientului.

La urma urmei, cine vrea să conducă acasă cu fața sângeroasă dacă nu este necesar? Sau mai rău, vecinii tăi te-au văzut imediat după această procedură? Nici eu.


Nu pot fi un substitut pentru chirurgia plastică

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: nu pot fi un substitut pentru chirurgia plastică

În timp ce tratamentul facial cu vampiri este un tratament foarte eficient, din păcate nu pot face exact ceea ce poate face chirurgia plastică. Dr. Gary Goldenberg, de asemenea de Goldenberg Dermatologie , a explicat, „Chirurgia plastică, cum ar fi un lifting facial, trage pielea în sus și lateral (în lateral). Pielea suplimentară este decupată. Un Vampire Facial ajută la tenul pielii, gravat în riduri și linii, melasmă, acnee și cicatrici ale acneei. Acestea sunt probleme diferite de ceea ce poate ajuta un lifting facial sau o intervenție chirurgicală plastică.

Compararea chirurgiei plastice cu un Vampire Facial este un fel de comparare a merelor și portocalelor. Amândouă sunt fructe, dar cu siguranță nu același lucru. „Chirurgia plastică nu poate ajuta cu problemele pe care le poate aborda Vampire Facial”, a spus el. „Tratamentele chirurgicale nu pot rezolva problemele pe care Vampire Facial le poate aborda”.

... Dar tratamentul facial cu vampiri poate fi o alternativă excelentă la alte tratamente

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: ... Dar fețele cu vampiri pot fi o alternativă excelentă la alte tratamente

În ciuda diferențelor dintre procedurile chirurgicale și Vampire Facials, ambele vă pot ajuta să obțineți un aspect mai tânăr. Facialul cu vampiri poate fi o alternativă excelentă dacă nu doriți cheltuielile sau perioadele de nefuncționare ale intervenției chirurgicale.

Dr. Kristina Goldenberg mi-a explicat cum este posibil acest lucru. „Facialele cu vampiri permit întinerirea feței să se întâmple într-un mod natural, stimulând producția de colagen și îmbunătățind elasticitatea pielii. Deși acest tratament este foarte eficient, rezultatele pot dura săptămâni până la luni. Cu toate acestea, un lifting chirurgical va oferi rezultate imediate, deoarece corectarea este realizată de chirurg mai degrabă decât de piele în sine. De asemenea, rezultatele Vampire Facial nu vor fi niciodată la fel de dramatice ca și la un lifting chirurgical, deoarece este o abordare naturală, mai subtilă.

Pentru a face un Vampire Facial și mai eficient, ea sugerează combinarea acestuia cu ultherapy pentru a strânge pielea.

Aceste proceduri pot ajuta toate produsele dvs. de îngrijire a pielii să funcționeze mai eficient

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: Aceste proceduri pot ajuta toate produsele dvs. de îngrijire a pielii să funcționeze mai eficient

Mulți oameni care primesc tratamente faciale PRP ar putea avea impresia că produsele lor de îngrijire a pielii funcționează brusc mai bine, dar acest lucru este incorect. Produsele în sine nu se schimbă, ci mai degrabă pielea se vindecă singură.

Chirurg plastic Beverly Hills, Dr. Sheila Nazarian a explicat de ce. „[Pentru că] procedura este utilizată împreună cu microneedling, păcălește fața să creadă că este rănită masiv. PRP conține semnalele care sunt declanșate atunci când corpul dumneavoastră încearcă să vindece o vătămare. Prin crearea de micro-leziuni cu microneedling și, de asemenea, plasarea PRP în aceste leziuni, veți obține o creștere sporită a colagenului.

Trebuie să luați măsurile de precauție adecvate după procedura dumneavoastră

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: trebuie să luați măsurile de precauție adecvate după procedura dumneavoastră

La fel ca în orice procedură medicală, trebuie să-l ascultați pe medicul dumneavoastră și să urmați instrucțiunile sale de îngrijire ulterioară. Dar, din fericire, pentru că Vampire Facial folosește propriul tău sânge spre deosebire de substanțele artificiale, nu trebuie să iei prea multe măsuri de precauție.

Cu toate acestea, dr. Sal spune că trebuie totuși să fii atent la umflături. „Injecția de trombocite înapoi în față (fie prin injecție directă cu un ac standard, fie prin difuzie după microneedling) va face ca fața dvs. să devină puțin umflată și roșie. Deci, pentru a reduce umflarea după procedură, vă recomand să evitați orice activitate intensă cel puțin una până la două zile, precum și să folosiți câteva perne sub cap, pentru a vă menține capul ușor sprijinit în timp ce dormiți în prima noapte.

Ar trebui să le faci în mod regulat

Adevărul nespus al fețelor cu vampiri: ar trebui să le faci în mod regulat

Spre deosebire de o procedură chirurgicală, Vampire Facials nu este una și gata. Deși rezultatele sunt de lungă durată, nu sunt permanente și este posibil să fie necesară repetarea procedurii.

Dr. Sal mi-a spus: „Efectele feței vampirilor sunt destul de îndelungate, datorită factorului de creștere al trombocitelor care determină o producție crescută de colagen. Cu toate acestea, datorită procesului normal de îmbătrânire a organismului, colagenul de pe față se epuizează constant în fiecare an. Așadar, pentru a contracara epuizarea constantă a colagenului, vă recomand să repetați vampirul facial o dată pe an pentru a asigura o producție reînnoită de colagen.

Este aceasta doar o tendință trecătoare?

Adevărul nespus al fețelor de vampir: Este doar o tendință trecătoare?

Deși nu pare să obținem suficiente filme cu vampiri, emisiuni de televiziune și cărți, sunt Vampire Facials aici pentru a rămâne sau sunt doar o tendință trecătoare? Răspunsul, având în vedere tot ce am descoperit aici, este probabil că sunt aici pentru a rămâne.

Spre deosebire de multe proceduri populare de îngrijire a pielii, Vampire Facial este singurul care nu necesită injectarea unei substanțe străine în corpul dumneavoastră. Este, de asemenea, unic, deoarece poate ajuta cu o varietate de probleme de îngrijire a pielii. Deci, vă puteți gândi la PRP ca la o procedură pentru oamenișiKardashienii.

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram