Blog

Adevărul despre soțul lui Melissa McCarthy, Ben Falcone

Pictogramă comedie Melissa McCarthy și - a întâlnit partenerul perfect în soț și colaboratorul său frecvent, Ben Falcone (apare înDomnișoare de onoarepe măsură ce marșalul aerian se întoarce în avion, doar FYI).


McCarthy este ceva de muză pentru bărbatul ei, care a condus-o pe actrițăTammy, Sufletul petrecerii , șiȘeful, toate despre care Falcone a co-scris alături de ea. Sunt căsătoriți de 13 ani începând cu ianuarie 2019, potrivit În stil , dar ne-am cunoscut mult mai mult. Având în vedere cât de susținător este acest cuplu de la Hollywood în public, nu există nicio îndoială că sunt la fel de iubitori în privat.

Relația lui McCarthy și Falcone se bazează pe râsuri comune

Adevărul despre Melissa McCarthyKevork Djansezian /

Cei doi s-au întâlnit în 1998, în timp ce amândoi jucau ca parte a legendarei trupe de comedie din Los Angeles, The Groundlings. După cum a spus Falcone The Hollywood Reporter , și-au „urlat” drumul printr-o scenetă despre o vacanță cu tematică Bob Seger. Într-un interviu cuMai mult,prin intermediul Noi săptămânal , Falcone a dezvăluit: „De la prima dată când am vorbit, am fost pe aceeași pagină”. Semințele unei relații bazate pe râsul comun au fost semănate în mod clar. S-au căsătorit în 2005, cu fiicele Vivian și Georgette urmând la scurt timp.

În ceea ce privește cine este mai amuzant, depinde de cine întrebi. A spus McCarthy The Hollywood Reporter „Este mai amuzant și mai deștept; Sunt doar tare, în timp ce Falcone nu a fost de acord, susținând: „În niciun caz. Sunt tipul plictisitor de structură. Ea este cea amuzantă. Cu toate acestea, Adria Arjona, care a apărut înSufletul petrecerii, a spus PopSugar ,„Nimeni nu-l face pe Ben să râdă mai mult decât Melissa”, așa că fă din asta ceea ce vei vrea.

A fi părinți i-a adus și mai aproape

Adevărul despre Melissa McCarthyJoshua Blanchard /

Când discutăm mai întâi despre easarcinacu oameni în ianuarie 2007, McCarthy a spus: „Sper că bebelușul are o mulțime de trăsături calme ale lui Ben și mai puține dintre trăsăturile mele strălucitoare”. Deși nu este clar dacă Vivian a luat-o după Falcone în departamentul rece, cu siguranță este ca mama ei în anumite moduri cheie.


Vorbind cu Astăzi McCarthy și-a amintit: „Ben a intrat și eu și Viv încercam un nou cuvertură de pat pe care l-am primit și Viv îi spune (gânditor):„ Cred că ar putea concura cu tăblia ”, ducând soțul ei să se retragă groază. „Ben tocmai s-a întors și a spus:„ Doamne, nu pot să am doi dintre voi ”, a dezvăluit ea.Deși Falcone își face griji în glumă cu privire la faptul că mai mulți Melissas aleargă, dacă fetele lor încearcă vreodată să se răzvrătească, ambii părinți sunt pe aceeași pagină pentru cum să se descurce. - Voi amenința să apar în pantaloni fierbinți și un top tubular ”, a spus McCarthy ACELA .„Tatăl lor mă va conduce. Și ne va lăsa pe mine și prietena mea Lisa să ne îmbătăm destul de mult pe bancheta din spate și vom veni în acea petrecere și o vom rupe.


Copiii lor sunt șefii casei

Adevărul despre Melissa McCarthy

Fiind comedianți ei înșiși, McCarthy și Falcone înțeleg importanța râsului indiferent de ce - chiar și atunci când vine vorba de ei fiice . „Ies din disciplinare pentru că sunt amuzanți”, a recunoscut Falcone oameni ,explicând: „Vor face ceva [ca să râdă] și tu îți spui:„ Bine, stai, nu asta e rostul. ”Soția lui a fost de acord, observând:„ Avem copii foarte amuzanți ”.

La întrebarea despre cine este realul șef în familia lor, ambii erau, din nou, de acord. „Copiii noștri sunt șeful”, a recunoscut McCarthy. „Când vom deveni șef, vă vom anunța. Nu s-a întâmplat până acum. Falcone a fost de acord, glumind: „Când merg lacolegiu, vom fi șef. Voi spune: „Acum pot face ceea ce vreau - dar șoldul meu! Șoldul meu - uch! '


Pentru Melissa McCarthy și Ben Falcone, lucrul împreună face totul mai dulce

Adevărul despre Melissa McCarthyKevork Djansezian /

Pentru multi cupluri , lucrul împreună ar adăuga un strat suplimentar de stres relației lor. Nu așa pentruMcCarthyși Falcone. În timp ce ea țâșnea E! Știri „Este ca și cum ai merge să lucrezi cu cel mai bun prieten al tău. Exact cum ne-am întâlnit și am devenit atât de buni prieteni pentru că ne-a plăcut să facem acest lucru împreună ”. Falcone a fost de acord, spunând: „Este cel mai bun lucru pe care mi l-aș putea imagina vreodată. E cel mai bun.'

Și își susțin reciproc eforturile creative separate, McCarthy scriind prefața pentru cartea soțului ei,A fi tată este ciudat: lecții despre paternitate de la familia mea la a ta,despre propriile experiențe cu tatăl său, precum și despre faptul că a fost tată pentru două fiice. De asemenea, a mers pe Instagram pentru a o promova, „Sâmbătă perfectă cu noua carte a mierii mele!” alături de o fotografie din lectura ei. La fel, Falcone a postat un videoclip al unuiSufletul petreceriiposter, „Întotdeauna sălbatic și distractiv să vezi (cea mai mare parte) fața uimitoare a soției tale pe afiș”.

Vorbind cu Mail zilnic la premiera australiană aȘeful, Falcone a spus că secretul succesului lor este obiectivele lor comune. Ea a mai remarcat: „Ne iubim și ne respectăm și ne oferim multe pauze”.

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram