Blog

Adevărul despre căsătoria lui Adrienne Bailon

Adrienne Bailon și-a petrecut o mare parte din viața adultă căutând iubirea în lumina reflectoarelor. Anteriorul 3LW și Fete de ghepard vedeta a crescut în ochii publicului. Am văzut relația ei de dragoste cu catelul cu Rob Kardashian reunindu-se și se destramă în primele sezoane ale anuluiȚinând pasul cu Kardashians. Deși și-a menținut prietenia cu membrii familiei Kardashian, Bailon a decis să meargă pe calea ei.


În 2015, după șase ani cu directorul Roc Nation, Lenny Santiago, Bailon a anunțat că cei doi sunt logodiți (via Noi săptămânal ). Din păcate, nu a durat. Cei doi au rupt logodna și relația din septembrie.

„Lecțiile de viață sunt grele, dar sunt recunoscător că am o platformă pentru a-mi împărtăși călătoria și, sperăm, să încurajez, să inspire sau doar să anunț femeile că nu sunt singure și să nu renunțe niciodată la găsirea iubirii. Încă mai cred ”, a împărtășit ea. Răbdarea lui Bailon a dat roade în mare măsură. Astăzi, este fericită căsătorită cu cântărețul de muzică creștină Israel Houghton, dar drumul de acolo nu a fost tocmai ușor.

Primele zile ale relației de cuplu au fost pline de dramă

Adevărul despre Adrienne BailonPhillip Faraone /

Adrienne Bailon și Israel Houghton s-au întâlnit pentru prima dată în 2013 la un eveniment la Christian Cultural Center din New York, au spus ei. Yahoo Lifestyle . Mai târziu în acel an, au lucrat împreunăSunt îndrăgostit de o fată de biserică, în care a jucat Bailon și a produs, per IMDb . Cei doi au rămas prieteni în urma filmului.

Houghton și prima sa soție, Meleasa, s-au despărțit în 2015. Divorțul lor nu a fost încă finalizat când el și Bailon au început să fie observați împreună în 2016, ceea ce i-a determinat pe mulți să creadă că îl înșela pe Meleasa cu ea, așa cum a explicat Bailon în timpul unui episod din Realul „Da, mă întâlnesc. Se numește Israel Houghton, așa cum unii dintre voi ar putea ști ”, a spus ea. 'Acest bărbat din imaginea de aici nu este căsătorit. Slavă Domnului!'


Houghton a respins, de asemenea, zvonurile într-o declarație a sa. „Am cunoscut-o pe Adrienne Bailon acum puțin peste doi ani. Am lucrat împreună și am devenit prieteni. Cercurile noastre s-au conectat și am rămas buni prieteni. Dintr-o prietenie, ca doi adulți singuri, am început foarte recent să explorăm o relație de întâlnire. 'Israelul a luat-o de pe picioare pe Adrienne în doar șase luni

Adevărul despre Adrienne BailonPaul Archuleta /

Houghton l-a luat pe Bailon într-o plimbare cu barca pe râul Sena în timpul unei călătorii la Paris în august 2016. El a adus-o să facă ceva drăguț pentru Instagram, dar avea alte planuri.


„El spune:„ Dacă iei aceste petale de trandafir și te întorci și le arunci, te vom pune în mișcare lentă și va fi un lucru atât de mișto pentru Instagram ”, a spus ea.Yahoo Lifestyle. „Așa că sunt bine că am primit asta. Și atunci când m-am întors să arunc petalele de trandafir, el era în genunchi.

Trei luni mai târziu, cei doi s-au căsătorit la 11/11, la Paris. Acum lucrează la înființarea unei familii împreună. Adrienne Bailon și-a petrecut o mare parte din acest ultim an obținându-se în cea mai bună formă a vieții sale pentru a se pregăti.


„Știam că dorind să am un copil, vreau să fiu în cea mai bună formă a vieții mele. Chiar m-am închis în această vară și tocmai am făcut-o să se întâmple ”, a spus ea BUNA! UTILIZĂRI .„Am intrat într-o rutină de antrenament, astfel încât în ​​ziua în care sunt însărcinată să pot continua să fiu consecvent cu antrenamentul.”

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram