Blog

Adevăratul motiv pentru care nu mai auzim de Ty Pennington

Ty Pennington a început umil în televiziune ca tâmplar hunky cu un ochi pentru design TLC 's Spații comerciale la începutul anilor 2000. În timp ce a câștigat o atenție notabilă în acest rol, el a urcat la faimă pentru munca sa de gazdă Extreme Makeover: Home Edition , câștigând nu numai numeroase premii, ci și aprecieri ale criticii pentru misiunea filantropică din jurul spectacolului (care a fost direct legată de Pennington).


Pentru o vreme, părea imposibil să nu-l vezi pe Pennington la televizor sau să auzi despre el în mass-media dintr-un motiv pozitiv sau altul. Dar după ce a lansat mai multe cărți de design și a construit un imperiu, bărbatul a dispărut practic din lumina reflectoarelor. De la un DUI urât până la unele proiecte TV greșite, iată motivele pentru care se pare că nu mai auzim de Pennington.

Ty Pennington este încă jenat de DUI

Adevăratul motiv pe care îl dăm

În timp ce Ty Pennington ajuta familiile la televiziunea națională, el se afla și pe o cale de autodistrugere. Pe 5 mai 2007, Pennington a fost arestat pentru că conducea sub influența din Los Angeles, după cum a raportat oameni . Nivelul său de alcool în sânge a fost de 0,14 la sută, cu mult peste limita legală. El și-a cerut scuze pentru acțiunile sale, spunând: „Am făcut o greșeală de judecată. ... Aș fi putut pune în pericol viața altora și sunt recunoscător că nu s-a făcut nimănui accident sau rău. Acesta a fost apelul meu de trezire.

De asemenea, el și-a cerut scuze față de angajatorul său ABC, spunând: „Vreau, de asemenea, să-mi cer scuze fanilor mei, ABC Television și echipei mele de design pentru deficiența mea de judecată și jena pe care am provocat-o”.

oameni ulterior, a raportat că nu a pledat pentru niciun concurs împotriva acuzațiilor de DUI și a primit 36 ​​de luni de probă, a fost amendat cu 1.500 de dolari și i sa ordonat să urmeze un program de educație pentru alcool de 90 de zile. După ce a îndurat proceduri penale penibile și nenumărate titluri, Pennington a spus: „Sunt bucuros să închid procedurile mele recente în instanță ...Bândiar conducerea auto nu este niciodată acceptabilă, adăugând: „Sper că această experiență îi poate ajuta pe ceilalți la fel de mult pe cât m-a ajutat”.


Ty Pennington a avut o bătălie de-a lungul vieții cu ADHD

Adevăratul motiv pe care îl dăm

Ty Pennington este probabil unul dintre cei mai animați și activi oameni de la televiziune. Ca gazdă aExtreme Makeover: Home Edition, Pennington era clar energic. Dar abia în 2012 a mărturisit că personalitatea lui energizant-iepuraș este cauzată de tulburarea sa de deficit de atenție / hiperactivitate (ADHD), o tulburare pe care a trebuit să o învețe să o gestioneze.'Văd un psihiatru ... Medicarea a ajutat', a spus Pennington Huffington Post . „Este ceva care a funcționat pentru mine de câțiva ani în doze mici.” Deși Pennington are ADHD-ul în mare măsură sub control, s-ar putea să fie totuși hiper. „Hiperactivitatea este doar un aspect al ADHD”, a adăugat el. „Există distragere și impulsivitate.”


El a fost brutal sincer cu privire la modul în care ADHD și-a afectat viața profesională și personală, explicând: „Afectează modul în care comunici”. El a continuat: „Nu numai asta, dar dacă nu poți să fii atent la cineva care încearcă să-ți spună ceva și uiți că chiar și-au spus-o, ei cred că s-ar putea să nu-ți pese nici măcar”.

Extreme Makeover: Home Edition a lui Ty Pennington a fost axat

Adevăratul motiv pe care îl dăm

După 202 de episoade,Extreme Makeover: Home Editiona fost anulat de ABC în 2012. Spectacolul popular a dărâmat și a reconstruit în fiecare săptămână case economice și durabile pentru familiile care merită. Așa cum a descris-o Ty Pennington Paradă în 2012, lăsarea spectacolului în urmă nu a fost ușoară, dar a crescut din experiență.


- Cred ceExtremm-a învățat că, în calitate de artist, ceea ce creezi cu mâinile tale are o diferență durabilă și, de fapt, îmbunătățește viața cuiva ', a spus el. „Este ceva cu care voi fi mereu mândru”. În ciuda faptului că spectacolul a fost smuls din aer, Pennington nu a renunțat să ajute familiile care au nevoie să obțină case frumoase, bine lucrate.Paradăa observat că Pennington căuta o modalitate accesibilă de a face acest lucru.

De atunci, Pennington a reușit a se odihni și să acorde mai multă atenție familiei sale. „Prietenul meu a spus recent:„ Doamne, omule. Pari odihnit. Acum, de fapt, am șansa de a încerca să pun în ordine câteva dintre lucrurile din viața mea ', a explicat Pennington, adăugând:' Așadar, încerc să mă reconectez cu propria mea familie și să deschid terenul într-o casă durabilă. construind pentru mine în nordul Floridei.

Ty Pennington a găzduit o Revoluție eșuată

Adevăratul motiv pe care îl dăm

Ty Pennington a crezut că magia lui de primă oră va trece în televiziunea de zi, dar s-a înșelat teribil. Timp de doar șase luni, a făcut parte din talk-show-ul ABCRevoluția, care a urmărit să transforme total viața unei persoane prin stil,sănătate,fitness fizic,sănătate mentalăși mediu. Pennington, care a ajutat în zona de decorare interioară, i s-au alăturat colegii co-gazde Harley Pasternak, dr. Jennifer Ashton, dr. Tiffanie Davis și guru-ul stilului Tim Gunn.

Conform The Hollywood Reporter ,a debutat în ianuarie 2012 și s-a încheiat în iulie a acelui an. Și în ceea ce privește ratingurile, spectacolul nu s-a descurcat atât de bine în comparație cu alte spectacole din același interval orar de dimineață târziu.


La fel de Project Runway A spus Tim Gunn, spectacolul a fost condamnat de la început. „Spectacolul acela aproape m-a ucis”, a spus sincer Gunn USA Today . „Ca să fiu sincer sincer, era vorba de prea mulți bucătari în bucătărie - prea mulți directori ABC cu prea multe puncte de vedere diferite”. De asemenea, el a împărtășit că anularea a lovit puternic pe toată lumea, cu excepția lui: „Când au anunțat că am fost anulați, eu eram singura dintre cele cinci gazde care făceau dansul fericit în jurul studioului”.

În meniu, Ty Pennington a primit 86 de puncte

Adevăratul motiv pe care îl dăm

În 2014, Ty Pennington s-a alăturat TNT pentru lansareÎn meniu, care a jucat împreună cu bucătarul celebru Emeril Lagasse . Spectacolul de gătit din competiție a oferit bucătăriilor casnici din întreaga națiune posibilitatea de a crea mâncăruri culinare spectaculoase pentru lanturi de restaurante , standuri de concesiune de stadion sau alte companii mari. Antena câștigătoare va fi pusă la dispoziția spectatorilor chiar a doua zi, a raportat Termen limita .

Pentru cei care au crezut că Pennington este bun doar în utilizarea ferăstrăului cu lanț și a montării tapetului, le-a dovedit că sunt greșite cu acest spectacol. „Pot jongla mai multe lucruri simultan”, le-a spus el Wall Street Journal despre debutul emisiunii. 'Iubesc mancarea. Fratele meu este un tip de vin, așa că am fost implicat în mâncare de mult timp. Pennington a spus că a învățat să gătească în copilărie, deoarece mama sa era studentă cu normă întreagă și lucra noaptea. „Am crescut cu cel mai rău bucătar vreodată”, a spus el. „Și cred că de aceea eu și fratele meu am devenit bucătari decenți, pentru că suntem de genul:„ Nu avem cum să transmitem acest lucru. ”

În ciuda pasiunii sale evidente pentru mâncare și a mărcii comerciale a lui Lagasse „BAM !,” nu a fost suficient pentru a salva spectacolul. După doar zece episoade, a fost scos din valuri.

Emisiunea Food Network a lui Ty Pennington nu a decolat

Adevăratul motiv pe care îl dăm

În 2015, Ty Pennington a reușit să combine ambele slujbe anterioare - design interior și gătit. El și Amanda Freitag au devenit co-gazde ale Food Network American Diner Revival . Împreună, perechea a călătorit în întreaga țară pentru a renova și, în esență, pentru a salva mesele - totul spre surprinderea proprietarului. Freitag a lucrat pentru a îmbunătăți meniul, în timp ce Pennington a spart șmirghelul pentru a netezi designul interior și aspectul general al mesei.

Deși spectacolul a fost bine primit - În prezent are un rating 8/10 pe IMDb - asta nu l-a împiedicat să se termine. După două sezoane și un total combinat de 22 de episoade, ultimul episod a fost difuzat pe 18 martie 2016.

Ty Pennington a făcut hawked mobilier de terasă

Adevăratul motiv pe care îl dăm

În 2013, Ty Pennington și-a adus abilitățile de proiectare de primă clasă către Sears. S-a unit cu marele magazin box pentru a-și lansa propria colecție de mobilier de terasă în aer liber. A fost prima datăExtreme Makeover: Home Editionfanii ar putea pune mâna pe o piesă de stil creată exclusiv de Pennington. A fost, de asemenea, prima dată când Pennington a reușit să ofere Americii ceea ce își dorea de ani de zile.

„Nimic nu aduce într-adevăr familia și prietenii laolaltă ca o întâlnire în aer liber”, a deschis Pennington într-un videoclip pentru Sears . „Și setarea corectă este cheia. Accesoriile pentru mobilier îți pot transforma complet spațiul. Sears are produse care se potrivesc oricărui stil și gust. Fie că este vorba de țară, eclectic, modern, îl numești. Există un singur stil și design pentru tine.

Ty Pennington este incredibil de activ în domeniul comunității

Adevăratul motiv pe care îl dăm

În 2014, Ty Pennington a făcut echipă cu Sears pentru lansează inițiativa Construirea comunității împreună într-un efort de renovare a reperelor locale pentru a servi mai bine comunitățile. La începutul proiectului, Pennington și-a împrumutat abilitățile de handyman pentru renovarea unei biserici vechi de 100 de ani și a trei case din Tampa, Florida.

„Celălalt lucru interesant este că Sears Home Services angajează peste 1.000 de persoane la nivel național, ceea ce este minunat”, a spus Pennington DoItYourself.com a proiectului. „Oamenii încearcă să readucă locurile de muncă în comunitate. Nu se întâmplă doar aici, în Tampa. Vom lovi Chicago, Sacramento, Philadelphia și avem tot anul pentru a face alte proiecte în comunitate. Am mai făcut lucruri cu Sears - am construit o casă pentru o familie după Sandy, pe coasta Jersey. Îmi place să fac ce pot - dând înapoi comunității. Impactul cred că va fi destul de fenomenal. Aveți tot felul de oameni în comunitate care se bucură. Este un fel deTransformare extremă. '

Ty Pennington a lucrat în zone sărace în numele Abōd Shelters

Adevăratul motiv pe care îl dăm

Din 2014, Ty Pennington a fost implicat în liniște cu Fundația Abōd Shelters, o organizație caritabilă a cărei misiune este de a oferi locuințe durabile și de calitate zonelor care au nevoie în întreaga lume. Deși Pennington nu prea face presiune în ceea ce privește afilierea, alții i-au cântat laudele.

Ginny Shiverdecker, designer, blogger și director executiv al Abōd Shelters, a povestit experiența ei cu Pennington și Abōd în timpul unei călătorii din 2016 în Tanzania, unde au petrecut șapte zile asamblând 12 structuri Abōd în beneficiul „STEMM, un ONG al ministerului medical din Sioux City, Iowa”. Ea a dezvăluit că Pennington a petrecut „ultimele 18 luni ca ambasador de bunăvoință [pentru Fundația Abōd Shelters]” și a ajutat la strângerea de fonduri pentru cinci dintre cele 12 structuri.

Directorul de VOT, Steve Meyer, a declarat pentru Sioux City Journal că Pennington avea probabil planuri să-și transforme lucrarea cu Abōd într-o serie de realități, numind-o în glumă „Transformările tanzaniene ale lui Ty.Începând cu această scriere, acea serie nu s-a mai întâmplat.

Ty Pennington a devenit „prezentatorul de celebritate” al unei firme de dezvoltare a terenurilor

Adevăratul motiv pe care îl dăm

În 2017, constructorul de locuințe din zona Philadelphia, Peter B. Rotelle, a anunțat înființarea noii sale firme de dezvoltare a terenului, Studio E. Rotelle și că l-a asigurat pe Ty Pennington drept „prezentator de vedete” al Studio E. Anchetatorul .

- Este un personaj grozav. Este extrem de creativ ”, a spus Rotelle despre Pennington, care a pretins că este„ destul de stuf ”. Problema este că, în timp ce acesta a fost în mod evident un concert drăguț și plin de viață pentru Pennington, nu pare să fie un concept convingător cu care să atrageți fanii.

„Am creat un sistem complet, cu un arc roșu, la cheie pentru ca cineva să cumpere o casă personalizată pe un lot”, a explicat Rotelle, adăugând: „Loturile unifamiliale sunt atât de complicate cu reglementările actuale. ... Facem acest lucru complet fără sudură. Avem un algoritm numit scrubbing de loturi, pe care l-am marcat. ” Deci, afacerea se concentrează pe un program de computer care completează permisele?

Întoarcerea lui Ty Pennington la Spațiile de tranzacționare

Adevăratul motiv pe care îl dăm

Ty Pennington a început practic reality TV cu TLC-uri Spații comerciale . El merge chiar până la creditSpații comercialecu întregul boom de renovare a locuințelor DIY de la începutul anilor 2000.

Vorbind cu Viață inspirată în decembrie 2016, Pennington a spus: „Dar mai important [decât să fii o bună televiziune], ceea ce s-a schimbat cu adevărat în lumea bricolajului este că, pentru prima dată, am pus instrumente în mâinile proprietarilor de case. Așa că, pentru prima dată, ați văzut oameni reali care lucrau ei înșiși în locul profesioniștilor și chiar ei o făceau. Pennington a continuat: „Așa că asta l-a revoluționat și următorul lucru pe care îl știți, acțiunile Home Depot au trecut prin acoperiș. Asa deSpații comercialea schimbat cu siguranță fața DIY.

Nu este o surpriză atunci când TLC a anunțat întoarcerea seriei în iulie 2017, inclusiv gazda Paige Davis precum și mulți dintre designerii originali , Pennington era și el la bord. În felul său obraznic, Pennington și-a tachinat întoarcerea cu o clapetă misterioasă TLC cu legenda „Într-o lume în care spațiul este schimbat ...”

Ty Pennington nu a fost rugat să găzduiască repornirea Extreme Makeover

Adevăratul motiv pe care îl dăm

În februarie 2020, mult așteptatulExtreme Makeover: Home Editionreporniți în premieră pe HGTV, promițând să umple gaura din inimile fanilor care a rămas atunci când îndrăgita serie de renovare a casei se simte bine a fost anulat în 2011 . Cu toate acestea, oricât de entuziasmați ar fi fost fanii pentru a obține o altă tranșă a unuia dintre spectacolele lor preferate, probabil că au fost puțin surprinși să constate că spectacolul se va întoarce fără Ty Pennington, care a găzduit seria pentru seria sa inițială de nouă sezoane.

CândExtreme Makeover: Home Editionși-a revenit în 2020,Familie modernăvedeta Jesse Tyler Ferguson a debutat ca gazdă a rebootului. Din fericire, în timp ce unii fani ar fi putut fi dezamăgiți să nu-l vadă pe Pennington pe ecranele lor, fosta gazdă nu a fost prea supărată că nu a primit concertul.

Vorbind cu Atlanta Journal Constitution , Pennington a spus: „Pentru a fi sincer, ego-ul meu nu a fost învinețit”. El a dezvăluit: „M-am dus la cei care o produc și am spus:„ Hei, omule. Știu că nu sunteți sigur cine va fi gazda. Sunt complet în regulă cu asta. Pennington a menționat că dorea doar ca serialul să fie „autentic”.

Ty Pennington și-a împrumutat talentele de găzduire unei serii despre întreprinderile mici

Adevăratul motiv pe care îl dăm

În timp ce Ty Pennington nu a fost ales să se întoarcă ca gazdă pentru repornirea de către HGTV a succesului seriei de renovare a locuințelorExtreme Makeover: Home Edition, nu pentru că abilitățile de găzduire ale celebrei personalități de televiziune erau ruginite de a nu fi utilizate. De fapt, până cândExtreme Makeover: Home Editionrepornirea a ajuns în aer, Pennington a fost ocupat să găzduiască mai multe sezoane ale unui alt spectacol, deși este posibil să nu fiți prea familiarizați cu seria.

În octombrie 2018, sezonul 3 din seria Deluxe Corporation Small Business Revolution: Main Street a avut premiera, Pennington fiind co-gazdă. Vorbind cu Forbes , Amanda Brinkman, șeful de marcă și comunicare al lui Deluxe, a dezvăluit modul în care corporația a decis să implice Pennington. „Intrând în sezonul trei am vrut să schimbăm puțin lucrurile”, a dezvăluit Brinkman. Ea a continuat, spunând: „[Ty] este o icoană de renovare și este cunoscută pentru că ajută oamenii și companiile cu renovări destul de dure”.

După cum a dezvăluit Pennington într-un octombrie 2019 Paradă interviu, i-a plăcut imediat noul său concert. „Când am aflat despre spectacol, am crezut că este o idee genială”, a spus Pennington. El a continuat, glumind: „Bineînțeles, am fost supărat că nu am fost întrebat în primul sezon!”

Ty Pennington călătorește prin țară pentru spectacole la domiciliu

Adevăratul motiv pe care îl dăm

Când Ty Pennington nu este ocupat să-și flexeze mușchii de găzduire sau să țină fanii la curent cu aventurile sale zilnice, primulExtreme Makeover: Home Editiongazda este pe drum, întâlnirea și întâmpinarea fanilor din toată țara.

Pennington călătorește adesea în orașe din Statele Unite pentru diferite emisiuni de casă și grădină, oferind personalității iconice de televiziune șansa de a-și împărtăși cunoștințele și de a vorbi față în față cu oamenii care și-au urmat cariera de renovare a locuințelor pe ecran de ani de zile. Vorbind cu Atlanta Journal Constitution , Pennington a spus că îi plăcea să călătorească la țară pentru spectacole de acasă. „Este aproape ca și cum ai fi în picioare”, a spus Pennington. El a continuat, spunându-iAJC, „Împărtășesc povești. Este destul de distractiv. Îmi place acea interacțiune dintre mine și public. '

Potrivit lui Pennington, spectacolele de acasă oferă, de asemenea, oportunități ample pentru Pennington de a afla mai multe despre meșteșugul său. „Există întotdeauna materiale noi, tehnologii noi”, a spus elAJC. Pennington a continuat: „Casele se schimbă rapid. Verific toate standurile și lucrurile interesante care apar.

Ty Pennington s-a ocupat între proiecte scriind o carte

Adevăratul motiv pe care îl dăm

Poate că unul dintre motivele pentru care nu ați auzit de la Ty Pennington de ceva vreme este că faimoasa personalitate de televiziune a fost incredibil de ocupată.

În mai 2019, cartea lui PenningtonViața până la extrem: Cum un copil haotic a devenit tâmplarul preferat al Americiia fost publicat - spre deliciul fanilor săi. În timp ce cartea oferă o privire aprofundată asupra vieții expertului în renovarea locuințelor, Pennington a dezvăluit acestuia Chicago Tribune că a scris de fapt întregul lucru în doar șapte zile. Și dacă această ispravă pare puțin nebună - este pentru că Pennington are priceperea de a face lucruri puțin, bine, nebunești. „Acesta a fost întregul obiectiv, să încercăm să facem ceva extrem”, a spus el.

Îi spuse PenningtonChicago Tribunecă era ocupat să filmeze apariții la diferite emisiuni de televiziune, precum și să țină pasul cu mai multe proiecte de construcție, când a decis să scrie cartea. „Să recunoaștem, nu este ca și cum viața mea nu ar fi fost niciodată haotică”, a spus Pennington. El a continuat: „Vreau să fie așa dintr-un anumit motiv, așa că de ce să nu încerci să-l scrii în acel timp?”

Alții Sunt Interesați

Facebook instagram